סכמ"ש

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifסכמ"ש../images/Emo129.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

Snow fairy

New member
הומואיםםםםםםם

השבוע שעבר: - שיר השבוע: the sins of thy beloved- my love - אלבום השבוע: the sins of thy beloved- lake of sorrow - האדם שעשה לכם את השבוע: ניצו:] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "the meaning of life is to give life meaning" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זוכרת משהו מסויים:X - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ממ 100 בבגרות בע"פ באנגלית ו... זהו נראה לי:X - מאכל השבוע: שוקולדדדדדדד - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: עדיין לא נגמר השבוע! היום יש מסיבת תיאטרוניסטים מטורפת ומחר ציפורלה
. גם הייתי אמורה להיות בהופעה של XAMAVAR אבל לא
- משהו שהרס את השבוע: אמא:| השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם המתכונת במתמ' - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתחילו המיונים למשלחת
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ניצו?
סתם: - תמונה מגניבה: להלהלה

gurke

New member
למה לא באת להופעה? ../images/Emo10.gif

היה כל כך אדיר! והכנר שלהם אלוף!

Aline In Chains

New member
../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: Wait for Something Wild-Sikth Tupelo-Sikth
- אלבום השבוע: נופ.
- האדם שעשה לכם את השבוע: כפיר =]
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): איןליכח.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני ואיסק מציירים על הקיר , אני צועקת ללימור:"לימור, צלמי אותנו עושים את זה." [מציירים!!] אני:"יויו תציעי לי משהו ארוך לשם.." התכוונתי ציור לאורך..על הקיר. כפיר דיבר על איזה מכונית ואני כזה:"מה? ספוג גדול ירוק:O?" כפיר בא לצבוט אותי ברגל, ובטעות צבט ביד..:"איי, עשית לי ביד!!" קיצר. מזה המוח הכחול הזה:|
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): איןלישמץ.
- מאכל השבוע: על האש עם ההורים =]
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יציאה ספונטנית ביום חמישי עם כפיר.
- משהו שהרס את השבוע: שהשיער שלי כבר מעצבן אותי. אני מסתפרת בתחילת השבוע@#$^!@. השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר על האש עם חברים,לסיים עם המתכונת באומנות,יום חמישי ההופעה של כפיר, חמישי שישי שבת רותם אצלי
:)))))). ולסיים עם המתכונת במתמטיקה@#^@#.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כל מה שלמעלהXD ושרותם יחלים
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רותם אופקורס:) סתם: - תמונה מגניבה:

A Broken Myth

New member
מסכמש"ת../images/Emo9.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: Lips Of An Angel - Hinder (Acoustic)
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: כלללל החברים
.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא זוכרת בייייככככלללל XD
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היה משהו, אבל אני לא זוכרת
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: אוכל של בי"ח
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: להשתחרר מבי"ח
- משהו שהרס את השבוע: ניתוח |:
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומכלום
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתחיל ללכת XDD [[סתם, זה לא יקרה ><]]
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישהו מיוחד
סתם:
- תמונה מגניבה:
שבת שלום וסופ"ש נעים
.

dcohn

New member
למה החלב עומד על קקי?../images/Emo173.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: אני לא יכולה רק אחד. beautiful mess, details in the fabric, live high... אוף לא יכולה. כל הדיסק. - אלבום השבוע:ג'ייסון
- האדם שעשה לכם את השבוע: נראה לי שאנה וליאורה (ובן) בטעם העיר. כשחושבים על זה איתם היה לי הכי כיף שם! וגם גלי בתדודה שלי שסידרה לי אוכל בפסטהמיה בטעם העיר
פרוטקציות שליטה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): השיר שכתבתי!
(כזה שיר מדורות שטותניקי וחמוד!) ואמממ: its like taking a guess when the only answer is yes - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) גל לבתדודה שלנו שבהריון: "תשמעי הרבה מוזיקה זה טוב לתינוקות!" הבתדודה: "אני שומעת אייל גולן" גל: "הא. זה לא טוב..... יצא לך תינוק עם שרשרת של חיי" XDD - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): טעם העיר!
(אני משתדלת להאמין שהורדתי את הקלוריות בהליכה בדרך לשם ובחזור. וגם אם לא- לא סוף העולם.) - מאכל השבוע: פסטה (שכחתי איך קוראים לצורה הזאת) ברוטב פומודורו שמנת בפסטה מיה
. מזרק שוקולד!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טעם העיר (בחלק מהימים
), שיעוריקוד ממש טוב ומצחיק ביום רביעי, שעברנו בגרות ראשונה בהצלחה, היום עם המשפחה. - משהו שהרס את השבוע:מחזור. והחברים אכזבו אותי בטעם העיר. אבל שוב- יכול להיות שזה סתם עצבים של המחזור
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני כמעט בטוחה שזה לא השבוע אבל שבנדוד שלי וילדיו יגיעו לארץ מפינלנד!
. יום ראשון להוציא טופס ירוק. יום שני לרופאה שתחתום עליו. אח"כ אפשר ללמוד לתיאוריה בשקט ולהתחיל ללמוד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא להכשל במגן בביולוגיה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני לא כלכך בטוחה. סתם: - תמונה מגניבה: הדוגמנית הפרטית שלי

LadyFlame123

New member
שמישהו יסביר לי למה אני ערה ../images/Emo6.gif ../images/Emo122.gif

הדגש|השבוע שעבר:
שיר השבוע: Billy Talent - Pins and Needles Snoop Dogg ft Akon - Boss' Life David Cook - Billy Jean (למרות שליאורה ממש חפרה עליו כל השבוע ונראלי אני כבר שונאת את השיר הזה
).
אלבום השבוע: נופ.
האדם שעשה לכם את השבוע: חברים
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): You're about as reliable as paper shoes in bad weather. סוג של מאפיין.
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אוף לא זוכרת.
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שיזוף
. יין דוחה בבריתה ששתיתי בכל מקרה
.
מאכל השבוע: כל מה שאכלנו מטעם העיר
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טעם העיר, ים ופיצה אח"כ בשכונה, האירוע אתמול. אני מקווה שגם הים מחר.
משהו שהרס את השבוע: שאין לי כסף. השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות כמה אנשים שלא ראיתי מלא זמן
. כי כבר אין בצפר.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיום חמישי לא יגיע.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשים נחמדים
? סתם:
תמונה מגניבה: השבוע יצאנו עם אחותי לשכנה וצילמתי אותה מלא. אז הנה תמונה שלה עפה מנדנדה
. כי אותי ראיתם מספיק
.

And So Castles Made Of Sand,Fall In The Sea..

השבוע שעבר: - שיר השבוע:Jimi Hendrix-Castles Made Of Sand.זה אחד מהשירים שאני הכי אוהב לנגן בעולם. - אלבום השבוע:Ayreon-01011001.הרבה קטעים לא ממש הפילו אותי מהרגליים,אבל באמת היו כמה הברקות שוות. - האדם שעשה לכם את השבוע:מעיין,וואי,כ"כ
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"Come Together,Right Now-Over Me!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"היום היא תראה את זה בפעם הראשונה.מחר אני כנראה אהיה רווק
" אני כשמישהי שאלה איך מעיין הגיבה על התספורת.אגב,היא טוענת שממש יפה לי ושאני חתיך
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הסתפרתי!O: - מאכל השבוע:טושטים.שזה כמו טוסטים.אבל עם ש'. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:עד לפני 40 דקות ככה,עם מעיין:] - משהו שהרס את השבוע:ממ,ללמוד לבגרות בתקשורת והבגרות עצמה.זה לא היה בדיוק פשוט. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ממממ,שיעבור,אין שום דבר יוצא דופן.אה,רגע,בעצם,ההופעה של העבודה עברית זה השבוע לא?O:כעעעעעעעעעעעעעעע,זה השבוע,בחמישי!!!אז כן,לזה אני מצפהP: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה מגניב ושיתנו לברי לנגן עוד הרבה שירים שלו בנוסף! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא איתי להופעהD: סתם: - תמונה מגניבה:אין לי תמונה של התספורת החדשה,ובטח לא יהיה למשך זמן מה.ולכן,הנה הוראות הכנה לקיווי.בתיאבון!^^

gurke

New member
יאללה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Morpho Schisma - Haunted Dream - אלבום השבוע: Opeth - Watershed - האדם שעשה לכם את השבוע: הממ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
Nature's first green is gold, Her hardest hue to hold. Her early leaf's a flower; But only so an hour. Then leaf subsides to leaf. So Eden sank to grief, So dawn goes down to day. Nothing gold can stay.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) פשוקוקו!! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מסתבר שאני נוסע לטורקיה, ואני עושה את זה עם מישהי יפה, אז...כן
- מאכל השבוע: אוכל טוב. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה של XAMAVAR! היה אדיר. - משהו שהרס את השבוע: הקטע הזה עם המתכונת במתמטיקה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הבגרויות (פילוסופיה ופיזיקה) וכמובן הגשמה בשישי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא ידחו את הבגרויות ושזה יגמר כבר? - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את הטורקיה
סתם: - תמונה מגניבה: תסתדרו בלי הפעם.

Liron04

New member
מסכמת מסכמת :)

השבוע שעבר: - שיר השבוע: לכבוד הקיץ-גזוז. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "גלים על פני המים ושקט של שמיים.חלום אביב עולה ואותי הוא ממלא" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אחרי כל דבר רע יבוא דבר טוב" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - - מאכל השבוע: שניצל וצ'יפס :) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: עבר הבגרות בכימיה D: - משהו שהרס את השבוע: - השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת ביום רביעי :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהיה יומולדת כיפית:) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל אחד ואחד מהחברים:) סתם: - תמונה מגניבה: -

RoRiL

New member
כל השבוע מרגיש כמו שבתתתת

סתם, האמת שהוא לא:) השבוע שעבר: - שיר השבוע: הרבה? - אלבום השבוע: best of the best of 97!!!1 - האדם שעשה לכם את השבוע: תיאטרוניסטיםםם
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): להלה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את כ"כ פרה שהשמש מכסה אותך!" ח עזבו - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הסתפרתי! ועבודה! - מאכל השבוע: שוקובו! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היה כיף במסיבת תיאטרון! - משהו שהרס את השבוע: שלא קיבלו אותי לאיזו עבודה שרציתי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מידע על המשלחת לגרמניה:p היום ציפורלה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עוד עבודה.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישהו מסויים. סתם: - תמונה מגניבה: אחרי התספורת:

למעלה