סיבוב 4

NiKi†a

New member
../images/Emo129.gifסיבוב 4

OK, שיר שנמצא ביחד עם הסינגל של היסטריה- Eternally Missed בחמשת המועדפים שלי? כן/לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לדעתך, השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

gloria23

New member
כאן

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא אממממ אוקי בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא המשפט המועדף בשיר: ths sun forgives the clouds זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: ראפרים זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד לדעתך, השיר דיכאוני? קצת שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ די היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אם כן, באיזה שם? לא. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממ אני זוכרת משהו עם עכביש בחדר שלי בזמן שזה התנגן...עזבו... השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? טוב, לפעמים אני מרגישה ככה...במיוחד עם הקטע- זה לא ישנה איך שאני מרגישה עכשיו...

NiKi†a

New member
שילי

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא- כן :) בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא- לע! המשפט המועדף בשיר: I just don't care if it's real That won't change how it feels זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לא הייתי רוצה לשמוע אף אחד מבצע את השיר הזה! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד
לדעתך, השיר דיכאוני? כה שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא- פסדר היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא- לע אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: האינטרנט החליט שהוא קורס לי
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? עננים, אל תשאלו.

למעלה