סיבוב 11.

NiKi†a

New member
../images/Emo129.gifסיבוב 11.

Falling away with you בחמשת המועדפים שלי? כן/לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לדעתך, השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

Franz Ferdinand

New member
ואו!! כמה זמן עבר מהסיבוב האחרון...

בחמשת המועדפים שלי? לא
בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא
המשפט המועדף בשיר:so i`ll love whatever you become and forget the reckless things we've done i think our lives have just begun
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: מטאליקה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גאנס אנד רוזז
לדעתך, השיר דיכאוני? לא... יחסית לסגנון הכתיבה של מאט השיר הזה ממש אופטימי!
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ... כן!! המפשט הזה רק חוזר על עצמו כל פזמון!
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הייתי במכונית בדרך לתקן את הפלאפון שלי שנשבר בפעם השלושמאות שישים ותשע!
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? מאט נופל מהשמיים... אבל לא בסגנון של בליס - על רקע של שמיים כחולים ועננים של צמר גפן...

NiKi†a

New member
.

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא -כןןן בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא- לא המשפט המועדף בשיר: Staying awake to chase a dream Tasting the air you're breathing in I know I won't forget a thing זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: דרים תי'אטר. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אפחד. לדעתך, השיר דיכאוני? פחות או יותר שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא- כמובן :) היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא- לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? ממ..את המחנה עם החניכים הדבילים שלי, אני זוכרת ששמעתי את השיר הזה אולי 50 פעמים.

gloria23

New member
אני

Falling away with you בחמשת המועדפים שלי? כן/לא אממ כן, למרות שזה בלתי אפשרי חמשת מועדפים בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא המשפט המועדף בשיר: and I feel my world....and falling away, falling away with you זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: the streets זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: נופ לדעתך, השיר דיכאוני? לאאאא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא אממ כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא לאאא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממממ אחותי אמרה שזה מרדים אותה, תחליטו לבד מה זה אומר, רגע או שהיא אמרה את זה על ruled by ...אממ לא זוכרת..נו טוב
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? סעיף קודם

normajane

New member
הפעם הראשונה שלי!

Falling away with you בחמשת המועדפים שלי? כן/לא דפנטלי לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא המשפט המועדף בשיר: i think our lives have just begun זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בריטני (בעצם לא הייתי רוצה לשמוע ביצוע שלה לאף שיר) זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אין לי מושג.... לדעתך, השיר דיכאוני? בכלל לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אחי הקטן התלונן שהוא שונא את הזמר הזה עם הקול של הבת, ודרש להחליף דיסק השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? שני אנשים מרחפים בשמים?

למעלה