טוף אז ככה

../images/Emo129.gifטוף אז ככה

עשינו את זה בפורום מקפליי וכחלק מתוכניתי הזדונית להשתלט על הפורום (חעחע) אני מתחילה שרשור כזה של סיבות למה אנחנו אוהבים את סימפל בכללי ואחר רק של ג'ף צ'אק פייר סאב ודייויד בנפרד ואז אפשר לשים את זה בשורה הזאת למעלה אז אני מקבלת אישור מהמנהלים שלנו? למה אתם אוהבים את סימפל פלאן? *כי כל אחד יכול להתחבר ללפחות שורה אחת מכל שיר שלהם ותמשיכו

n 0 f a r

New member
כי...

פייר כוסון ושר יפה,וכולם מנגנים יפה.. וכי השירים שלהם יפים... וכמובן...כי זה כיף לשמוע אותם!!

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo12.gif ... כי ...

כי הם להקת פאנק. כי כל מיתבגר מיתחבר לשירים שלהם. כי הם מדברים על החיים בלי זיבולי שכל. כי הם פשוט פשוטים.

sapirush1

New member
זה בהחלט בגלל

ההתחברות המדהימה לשירים שלהם המוזיקה היפה והקול המקסים של פייר ו... ולא יודעת מה עוד קשה להסביר

Dorin555

New member
אממ..

כי ישלהם שירים יפים (?) כי הם מצחיקים כי הם חמודים
כי פייר כוסון כי דיוויד משוגע כי סאב שקט כי ג'ף קירח כי צ'אק מתופף וכי הם סימפל פלאן!!

tony16 yy y

New member
בגלל ש...

התחלתי לאהוב אותם אחרי שראיתי את הסרט " 12 במחיר 1" כי הם שמו שיר שלהם שפשוט אהבתי אותו והייתי חייבת לחפש אותו באינטנט... מי שלא יודע השיר הוא " im just a kid" ואני פשוט התחברתי לשיר הזה כל כך כי זו הייתה תקופה ממש חרא בחיים שלי... ואז חשבתי אולי אני אתחיל לשמוע עוד שירים שלהם ופשוט החלתי לאהוב אותם......הם פשוט להקה טובה, שכיף לשמוע אותם

Noa Tsror

New member
כי...

ממממ... כי אפשר ממש להתחבר למילים שלהם המוזיקה שלהם טובה ופשוט כי זה הם...

קרניjack

New member
כי...

השירים שלהם מדברים על מה שאנחנו רגישים כי יש להם מוזיקה קופצנית שהיא מרעננת כי לפייר יש קול של טינאג'ר וזה נחמד כי אין רגע שהם נחים בופעות

deadXend

New member
../images/Emo12.gif האמממפפ

כי כיף להתחבר למילים. וכי הקול של פייר פשוט ממיס ^^

כי..

כי השירים שלהם כאלה יפים בעיקר המילים וגם המנגינה!!!!ואני כל פעם נהנת ומזדהה עם השירים שלהם!! וכי אני חולה על פייר גם על הקול שלו וגם כי הוא ממש חמוד!!!

../images/Emo129.gifהממ אנשים?

נו כבר!! תחשבו על סיבות יותר טובות משהוא שווה ושהוא מאמי (לא שהם לא) אבל משו רציני פליז!

m i c k e y 15

New member
אמממ

כי סבסטיאן ופייר שווים בטירוף... כי יש להם שירים ממש טובים! עם משמעות..ואני ממש מתחברת אליהם.. וגם בגלל שאני אוהבת פאנק! ואני מתה על המוזיקה שלהם הגיטרות..אין אין..

spoiled

New member
כי

פייר פשוט מ-ו-ש-ל-ם ויש להם אחלה שירים שאפשר להתחבר אליהם כמו שרובנו כתבנו וכי הם פשוט להקה שיודעת לעשות מוזיקה...

למעלה