../images/Emo13.gif
איך היה הפרק? הפרק היה טוב. חבל ששלחו שוב את טרי לאי הגלות, רציתי שידעו כבר שהוא מצא את האליל... הקטע הכי קורע שהיה בפרק זה שברוס ובובי ישנו בבית השימוש..., זוועה! והכי תמוהה
איך זה שקזאיה מנצחים עם כל הבעיות בשבט..., נורא מוזר!
איך היו האתגרים? בסדר... האתגר של הדגים-שעועית-אורז היה נחמד, רציתי שקזאיה שזכו, יזכו. הקטע שהם אכלו דגים
חיים פשוט מגעיל... היו שומרים אותו עוד יום ואוכלים אותו כמו שצריך... האתגר של הגולגולת פשוט תפל
. אגב, אמרתי שנמאס לי מ- ים?!
מה אתם חושבים על ה'פרס ניחומים' של לה מינה? שהוא היה פרס הקאות ושילשולים. מצחיק...
מה אתם חושבים על בובי וברוס שלקחו את היין לשירותים ושתו אותו לבד? שהם אגואיסטים שיכורים. והכי עצבן אותי זה בובי, איך שהוא ענה לקורטני... כאילו, יא חוצפן, לא עניין אותך שכל השבט זכה בזה. הוא ממש עצבן אותי בקטע הזה.
מה אתם חושבים על קורטני? סתם מעצבנת או חכמה? חכמה. ולדעתי יש פוטנציאל. ולדעתי היא בכלל לא מעצבנת, מי שמוכתר
בתור
הקרציה-עלוקה הוא ללא ספק שיין. כאילו הוא על סמים, או מה?, הוא נראה לי כמו אחד שברח מבית-חולים לחולי
נפש. אגב, אמרתי שסירי קורעת?, מגיע לה להגיע לפיינל 4.
את מי אתם הייתם מעיפים מתוך קאזיה? את שיין ללא ספק.
נכון חבל שבובי הלך? ממש לא, וגם את ברוס היה הולך זה היה טוב.. שניהם קרציות המהווים מטרד, לפחות נפטרנו מאחד...
ו...מי הפייבוריט שלכם עד כה? לא גיבשתי דעה מוצקה, אבל אני בעד: 1. דניאל 2. סאלי 3. סירי 4. קורטני
אין בנים!