הישרדות 12x05

adi121

New member
../images/Emo129.gifהישרדות 12x05../images/Emo129.gif

איך היה הפרק? איך היו האתגרים? מה אתם חושבים על ה'פרס ניחומים' של לה מינה? מה אתם חושבים על בובי וברוס שלקחו את היין לשירותים ושתו אותו לבד? מה אתם חושבים על קורטני? סתם מעצבנת או חכמה? את מי אתם הייתם מעיפים מתוך קאזיה? נכון חבל שברוס הלך? ו... מי הפייבוריט שלכם עד כה?

MacyMan

New member
../images/Emo108.gif

איך היה הפרק?היה בסדר איך היו האתגרים?אתגרים מעצבנים! די כבר עם המים! מה אתם חושבים על ה'פרס ניחומים' של לה מינה?חחחח... מה שקרה לאוסטין ולטרי... מה אתם חושבים על בובי וברוס שלקחו את היין לשירותים ושתו אותו לבד?בובי- שימות וברוס- למה עשית את זה???? מה אתם חושבים על קורטני? סתם מעצבנת או חכמה?קורטני היא בסדר... את מי אתם הייתם מעיפים מתוך קאזיה?את שיין המעצבן!!!!! נכון חבל שברוס הלך? ברוס לא הלך... זה היה בובי ו... מי הפייבוריט שלכם עד כה? הפייבוריט שלי עד כה הוא דווקא אוסטין

dj roy

New member
פרס ניחומים :)

הפרס הזה עלה להם ביוקר ... תפסו כאבי בטן בכללי היה אחלה פרק נראה לי שיש לך טעות כי ברוס לא עזב , העיפו את בובי . אבל זה היה צעד לא טוב , לדעתי צריך להעפיף את ארארס הוא עולי לי על העצביםםם! לגבי קונטרי היא גם ככה עולה על העצבים אבל בכללי השבט קזאיה ממש על הפנים , אני לא יודע איך הם זוכים אבל הם בכלל לא מסתדרים שם אחד עם השני .

sgalim

New member
למה לגלות בכותרת? ../images/Emo31.gif ../images/Emo123.gif

זה הורס לאלה שרואים בסופשבוע!

m a y a 333

New member
../images/Emo66.gif ../images/Emo110.gif

איך היה הפרק? לא משהו.. איך היו האתגרים? הקטע עם הדג היה קצת מגעיל.. ובובי היה ממש חמוד כשהוא נפל באתגר הפרס! מה אתם חושבים על ה'פרס ניחומים' של לה מינה? לא ממש עזר להם.. מה אתם חושבים על בובי וברוס שלקחו את היין לשירותים ושתו אותו לבד? די מעצבן אבל מגיע להם, כי השבט לא נתן להם מקום... מה אתם חושבים על קורטני? סתם מעצבנת או חכמה?קרצייה הלוואי שכבר יעיפו אותה!!! את מי אתם הייתם מעיפים מתוך קאזיה? קורטני!!! נכון חבל שבובי הלך? קצת.. ו... מי הפייבוריט שלכם עד כה? אני חושבת שטרי...

קובי221

New member
../images/Emo13.gif

איך היה הפרק? הפרק היה טוב. חבל ששלחו שוב את טרי לאי הגלות, רציתי שידעו כבר שהוא מצא את האליל... הקטע הכי קורע שהיה בפרק זה שברוס ובובי ישנו בבית השימוש..., זוועה! והכי תמוהה
איך זה שקזאיה מנצחים עם כל הבעיות בשבט..., נורא מוזר! איך היו האתגרים? בסדר... האתגר של הדגים-שעועית-אורז היה נחמד, רציתי שקזאיה שזכו, יזכו. הקטע שהם אכלו דגים חיים פשוט מגעיל... היו שומרים אותו עוד יום ואוכלים אותו כמו שצריך... האתגר של הגולגולת פשוט תפל
. אגב, אמרתי שנמאס לי מ- ים?! מה אתם חושבים על ה'פרס ניחומים' של לה מינה? שהוא היה פרס הקאות ושילשולים. מצחיק... מה אתם חושבים על בובי וברוס שלקחו את היין לשירותים ושתו אותו לבד? שהם אגואיסטים שיכורים. והכי עצבן אותי זה בובי, איך שהוא ענה לקורטני... כאילו, יא חוצפן, לא עניין אותך שכל השבט זכה בזה. הוא ממש עצבן אותי בקטע הזה. מה אתם חושבים על קורטני? סתם מעצבנת או חכמה? חכמה. ולדעתי יש פוטנציאל. ולדעתי היא בכלל לא מעצבנת, מי שמוכתר
בתור הקרציה-עלוקה הוא ללא ספק שיין. כאילו הוא על סמים, או מה?, הוא נראה לי כמו אחד שברח מבית-חולים לחולי נפש. אגב, אמרתי שסירי קורעת?, מגיע לה להגיע לפיינל 4. את מי אתם הייתם מעיפים מתוך קאזיה? את שיין ללא ספק. נכון חבל שבובי הלך? ממש לא, וגם את ברוס היה הולך זה היה טוב.. שניהם קרציות המהווים מטרד, לפחות נפטרנו מאחד... ו...מי הפייבוריט שלכם עד כה? לא גיבשתי דעה מוצקה, אבל אני בעד: 1. דניאל 2. סאלי 3. סירי 4. קורטני
אין בנים!

lolo6

New member
אחלה פרק!!

איך היה הפרק?מעולה.. איך היו האתגרים?נחמדים...אתגר הפרס היה יותר טוב.. מה אתם חושבים על ה'פרס ניחומים' של לה מינה?כלום... מה אתם חושבים על בובי וברוס שלקחו את היין לשירותים ושתו אותו לבד?שתי סתומים.. מה אתם חושבים על קורטני? סתם מעצבנת או חכמה?לפעמים סתומה..חכמה?אממ..לא! את מי אתם הייתם מעיפים מתוך קאזיה?בובי ואחריו ברוס נכון חבל שברוס הלך?בובי הלך וזה בסדר אבל גם עם זה היה ברוס אז זה בסדר.. ו... מי הפייבוריט שלכם עד כה?סירי ה-מ-צ-ח-י-ק-ה-!!

אממ...התשובות שלי מתוך הש.ח אתמול

איך היה הפרק? חמוד איך היו האתגרים? מים זה מעצבן.אבל אהבתי את הראשון. מה אתם חושבים על ה'פרס ניחומים' של לה מינה?חחח..מגיע להם. במיוחד לטרי שאני שונאת. קאזאייה=שליטה! מה אתם חושבים על בובי וברוס שלקחו את היין לשירותים ושתו אותו לבד?איזה טמבלים. אני הייתי רוצחת אותם בדם קפוא. מה אתם חושבים על קורטני? סתם מעצבנת או חכמה? קורטני היא אחלה את מי אתם הייתם מעיפים מתוך קאזיה?בובי,או שיין נכון חבל שבובי הלך?לא ו... מי הפייבוריט שלכם עד כה? עוד לא גיבשתי דעה בזה,אבל מי שאני הכי שונאת זה טרי.

fifaclub

New member
הישרדות 12 אחת העונות!! כנסו!

אני שונא לחכות שבוע אחרי שבוע כשיש לי רוחב פס של 2 מגה.. אז עשיתי קסם וראיתי פרקים 6-8 ואני אומר לכם... העונה הזאת מטורפת! איזה בלאגן איזה מתח.. אהבתי.. פרקים 1-5 זה כלום לעומת מה שהולך לקרות... אה ופרק 7 זה פרק סיכום טוב למי שפספס פרק או שכח מכל הדברים הקטנים שקרו.. אני זז לראות פרק 9 :) תהנו!

למעלה