מזל חרא

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif מזל חרא../images/Emo70.gif

עד שהכנתי את עצמי להחזרת מוקפאים ואפילו הצלחתי לשמוח שאין זריקות בדרך!!! הUS והבדיקת דם שעשיתי בסופ"ש ניפצו את התקוות להריון מקרטיבים.... גילו לי ציסטה של 4 ס"מ!!!!!!!!!!!!!! באמת שזה ייאש אותי,אבל מה לעשות. בכל אופן מחר אני צריכה להתחיל גלולות (בתקוה שהם "יהרגו" את הציסטה) ואז אני ילך לעוד הפרייה... בתקוה שהציסטה תעלם,ושאולי אני יראה כבר את האור בקצה המנהרה... רציתי לדעת כמה גלולות יש בחפיסה 28 או 21??? ואחרי כמה ימים מסיום לקיחת הגלולות מקבלים מחזור??

פיצקית

New member
../images/Emo24.gif ענקי לחיזוק

לא יודעת לענות לך בקשר לגלולות, אצלי הציסטה נספגה מעצמה (והיא היתה 5 ס"מ בשיאה!) ועשו לי הזרעה על מחזור טבעי. מקוה תאגרי כוחות בזמן זה לסיבוב המנצח!

צוקה1

New member
היי חמודה, קודם כל ../images/Emo24.gif

צר לי על האכזבה והעיכוב -מה לעשות שהדרך שלנו ארוכה ומעצבנת ושצריך כוחות וסבלנות אין קץ ? מאחלת לך
ענקי בטיפול הבאה- צוקה

פּוֹנְג

New member
בחפיסה שאני השתמשתי בזמנו היו 21

הרופא אמר לי לעשות US אחרי שבועיים ואם היא נעלמה הגיברת, אז להפסיק עם הגלולות. אצלי היא לא נעלמה, הייתה צריכה הבת @#%^ את כל החפיסה בשביל ללכת. מקווה שאצלך היא תהיה פחות גרידית.

שטש

New member
גלולות

בדר"כ בחפיסה יש 21 גלולות. בשבוע שלא לוקחים צריכה להגיעה המכשפה ואז מתחילים בחפיסה הבאה. יש בנות ששוכחות את עצמן ולא סופרות אז מומלץ לקחת חפיסה של 28 גלולות והשבע של השבוע לקראת המחזור הן סתם סוכר- פשוט כדי שהבחורה לא תשכח מתי להתחיל את החבילה הבאה. מאחלת לך שיזרמו אליך רוחות טובות ויביאו לך יותר מזל והצלחה.

למעלה