רמת אביב...

yael3333

New member
../images/Emo128.gifרמת אביב...

אני לא יודעת מה קורה ברחובות ת"א, אבל ברחובות רמת אביב המצב נוראי!!! בכל פינה, לאורך כל השדרות, שתולים עצים עבותים בעלי פירות מגעילים- פרי עגול, בגודל של עינב, בצבע שחור-סגור, שלא שורד הרבה על העץ, וברגע שהוא נופל על הקרקע/מכוניות/הולכי רגל/תינוקות בעגלות וכו' הוא מתפוצץ, נמרח, מלכלך ומסריח. כל המדרכות מכוסות בשטיח שחור, מסריח, מלכלך ומלא זבובים. עד מתי?? האם ניתן לעשות משהוא כנגד המפגע הסביבתי הזה??? תודה

עצים נהדרים

בעוד שהפיקוסים קצת מלכלכים, הם נותנים צל רב ונעים. את המכוניות אפשר בפשטות לכסות בכיסוי לאוטו. לא רבים הולכי הרגל שהפרי נושר עליהם, וממילא זה הרבה פחות גרוע מלדרוך על חרא של כלב. ויש פיקוסים בשדרות רבות בעיר הישנה ובערים אחרות כמו רמת גן, כפר סבא וכו'.

danezeq

Member
צריך לפתוח אחת ולתמיד דיון על הפיקו

סים הללו האם זה נכון שיש חיסון מיוחד שמפחית או אפילו מבטל לחלוטין את הפירות הללו? (האם זה נסיוני או שניתן כבר להזריק אותו?) האם יש פתרונות אחרים? בבית אחד לידיינו פעם תלו רשת שאוגרת את כל הג'יפה של העץ, האמת שהורידו את זה כבר - לא יודע למה יש פרתונות?

רעות122

New member
בתור מנהל הפורום

אולי אתה יכול לפנות לערית ת"א בנושא??? מה דעתך?

רעות122

New member
../images/Emo35.gifdanezeq

מה אתה אומר על ההצעה??? יש לך יכולת להזיז דברים או שזה סתם פורום לשיחרור לחצים...

danezeq

Member
את יודעת כמה מכתבים כבר שלחתי

לעירייה? אולי באמת כדאי שאני יעלה חלק מהם לכאן, סתם כדי לשתף את משתתפי הפורום בקשר לעצי הפיקוס - מה אני יכול לכתוב? העירייה בעצמה מנסה למצוא פתרונות

Secular

New member
כבר אמרתי שאני שונא את העצים האלה?

גם איפה שאני גר(מכון וייצמן) יש עשרות עצים כאלה שמושכים שאומנם נותנים אחלה צל, אבל הבעיה שהצל תופס כל כך חזק עד שהמדרכות נשארות שחורות במשך כל השנה... בכל מקרה,יש מגוון רחב של עצים אלטרנטיבים שאפשר לשים במקום, ובתור אחד שמבקר לעיתים קרובות ברמת אביב, לא שמתי לב שבעיית הפיקוס גדולה שם באופן מיוחד.

danezeq

Member
רמת אביב היא ענקית

אני בטוח שלא הייתי בכל רמת אביב

asaf2000

New member
סוף סוף מדברים על הבעיה הזאת

כבר שנים אני חושב לעצמי מי האדיוט שהחליט לשתול את העצים האלה בתל אביב... כל שנה אותו סיפור של הגללים השחורים שצובעים את המדרכות בשחור ונבדקים לנעליים...איכס... שלא נדבר על הפירות שנופלים מהאקליפטוסים ונכנסים לך לאף...

למעלה