סקר ישן...

Rוית

New member
../images/Emo128.gif סקר ישן...

ובכן רק 9 אנשים הצביעו אבל זה היה מספיק כי זה היה סקר טכני קטן שכזה ששאל מה חסר בפורום. תוצאותיו של הסקר היו: 4 אנשים שהיוו את הרוב אמרו ששום דבר לא צריך לשנות בפורום!
3 אנשים חשבו שחסרים מאמרים (אני מסכימה איתם למעשה, והייתי כותבת מאמר בעצמי.. אם היה לי נושא ממוקד לרשום עליו מאמר...
) ו2 אנשים אמרו שחסרות עוד גלריות (וגם פה אני מסכימה אבל אם הייתם רק יודעים איזה צרה זה להעלות תמונות לגלריה.. אבל כמו שגילינו עם הגלריה של הציורים, שאתם מבקשים יפה מי אנחנו שנעמוד בפניכם...
) בכל מקרה, אני שמחה שהרוב (אפילו שזה רוב של 1
) חושבים שאין מה לשנות בפורום, אני מקווה שזה ישאר ככה, ואני ויוסי ננסה להעשיר עוד את הפורום... סקר חדש יעלה בקרוב!

Rוית

New member
../images/Emo127.gif סקר חדש../images/Emo70.gif

והפעם נשאלת השאלה: מה אותו דבר שגרם לכם להתאהב באלאניס
האפשרויות הן:
השירים שלה!
השיער שלה!
המילים שלה!
הסגנון החיודי שלה!
הכל ביחד! אתם מוזמנים להצביע
דר"א אני חייבת להגיד המון המון המון המון תודה לרעותי חברה שלי (לא אותה רעות מהפורום פה
) שהמון פעמים עוזרת לי לחשוב על סקרים חדשים
!

Rוית

New member
דר"א, שימו לב שבסקר החדש

יש איקונים חביבים, סתם לכבוד החג, שיהיה יפה

AlanisJunkie

New member
רויתי....

דבר ראשון כל הכבוד על כל מה שכתבת ועדכנת... דבר שני, איזוווווו חתימה!!! החזירה אותי בבום לימי התיכון העליזים, עת ישבתי מול ספר השירים של ח.נ ביאליק ותהיתי לעצמי האם הוא היה שפוי, אבל ידעתי שאם הוא ואני היינו חיים באותה תקופה היינו מתחתנים..

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

Rוית

New member
אתה יודע מה הכי מצחיק..

אפילו לא סיימנו ללמוד על השיר הזה.. כל ביאליק ירד מהבגרות
אבל אהבתי את המילים.. אז שמתי

symptoms

New member
רוית ../images/Emo3.gif

קודם כל כל הכבוד על העידכונים והמאמץ שאת משקיעה בפורום דבר שני אני מתנדבת לכתוב מאמר על אלאניס בנושא בלתי מוגדר ודבר אחרון - אחלה סקר רעות

Rוית

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

ואני אשמח אם תכתבי מאמר.. בכלל, כל מי שרוצה מוזמן! פשוט תכתבו את המאמר ואז תפנו אלי או ליוסי במסרים או באיסי כדי שנהפוך את זה למאמר!

למעלה