נמחקה הודעה

אשרת

New member
../images/Emo128.gif נמחקה הודעה

אני לא אוהבת לחזור מארוחת חג , להכנס לאדמין, לחכות 10 דקות עד שהוא עולה ולמחוק שרשורים. אני מבקשת בכל לשון של בקשה, לא לפתוח שרשורים 'מיוחדים' על משתתפים בפורום. זה לא מכבד אף אחד. בברכת חג שמח ולילה טוב.

baudrate

New member
תודה

אמנם לא הספקתי לראות במה מדובר , אבל תודה. איך אמר פאולוס (שאול הטרסי) ? מה שיוצא מהפה חשוב יותר ממה שנכנס ממנו.

Fasz

New member
לממתיק סוד יש בעיה קשה, שראוי

יהיה אם כולנו נתאחד וננסה לטפל בה. איני מבין מדוע נסיון ריפויו של אדם כממתיק סוד החביב שלנו ממחלת הקומוניזם הממארת, במסגרת קבוצתית המוכרת לו, הוא כה נורא עד לכדי מחיקה.

אשרת

New member
זכותו של כל אדם להחזיק בדעתו.

מיותר לציין,שגם אני לא מסכימה עם דעותיו שלו, אבל זכותו המלאה.

Fasz

New member
כמובן שדבריך צודקים, אך דיעותיו

עברו הקצנה גרוטסקית בעת האחרונה, ומשתתפי הפורום זכאים לקבל תשובות, ולעזור במידת הצורך כחלק מתנאים חברתיים בלתי כתובים ובמסגרת ההתכתבות הוירטואלית אותה אנו מסמלים בחילופי ההודעות בפורום. יש לפתוח את הבעיה ממתיקית לדיון, למען כלל חברי הפורום.

אשרת

New member
אז עברו...

גם אני חושבת שחלק מהודעותיו קצת מגוחות ושמות אותו באור לא נעים, אבל שוב - זכותו. יש אנשים אשר מחזיקים בדעות הרבה יותר מסוכנות משלו.
את הבעיה שיש לך ולאחרים עם ממתיק פתרון במסרים הפרטיים, אחרת כל אחד יהיה הפסיכולוג של האחר משום שאנחנו נמצא תמיד פאקים אצל אנשים לא מסכימים עמנו

omerlich

New member
אני ממש לא חושב שזו הדרך..

ממתיק אינו מוגן להקשיב לאף אחד. כל שנותר לנו זה להגיב ולהוכיח לו על טעותו בכל שרשור,אך בשום אופן לא לרדת לגופו של אדם.

gershon17

New member
למה לא לרדת לגופו?

יש כל מיני סיבות לעשות את זה. 1. זה מתבקש. 2. זה נחמד למדי. 3. זה מוסיף צבע לתפוז. אין סיבה להוכיח את טעותו בכל שרשור, כי באמת חבל על הזמן - הוא באמת תופעה מיוחדת של טמטום. אפשר להתעצבן עליו, אפשר להתעלם ממנו ואפשר להשתמש בו לשעשועים. יש אנשים שנהנים משום מה להתעמר בו (אני מניח שאני צריך לבדוק את הנושא...) - אז מה?

למעלה