החולייה החלשה-המשחק שמשגע!

®•lior•®

New member
../images/Emo128.gifהחולייה החלשה-המשחק שמשגע!../images/Emo128.gif

החולייה החלשה-המשחק שמשגע את ישראל!
הנה לו נפתח המשחק שמשגע את ישראל,אז איך בדיוק משחקים?! בכל יום יופיעו מתמודדים חדשים בשירשור הזה,אתם בוחרים את מי להדיח- מהרשימה,בסופו של דבר נשאר מנצח אחד והוא ייזכה בתואר הכבוד-החולייה החלשה.**מי שמשרשר את המעומד שהוא רוצה להדיח שישים
בכותרת ההודעה. אז חברים,הנה נפתח לו המשחק-אז תתחילו להשתתף!! רשימת המתמודדים: 1. רן דנקר. 2. מאיה בוסקילה. 3. האחיות פיק (שרונה ודניאלה). 4. צביקה פיק. 5. שרית חדד. 6. מומי לוי. 7. אגם רודברג. 8. נינט טייב. 9. הראל מויאל. 10. עדי כהן. אתם בוחרים מי יעוף מהרשימה,אתם קובעים,ואתם מחליטים. בהצלחה ("החולייה החלשה-שלום!!).

את לא תכניסי לי מילים לפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

מפתאוםםםםם
בדיוק ההפך
מי שמצביע נגדו->מת.

אאאההה חחחחח... כנסייי

חשבתי שאת רוצה שהוא יהיה ברשימה כדי להצביע נגדו חח.. הייתי בהלם..כאילו איך אפשר לשנוא את גבסו כפרה עליו וואי אני שמחה...:) יש כאן עוד מעריצת גבסו!חחח

®•lior•®

New member
הרשימה המעודכנת!!

רשימת המתמודדים המעודכנת: 1. רן דנקר. 2. מאיה בוסקילה. 3. האחיות פיק (שרונה ודניאלה). 4. צביקה פיק. 5. שרית חדד. 6. מומי לוי. 7. אגם רודברג. 8. נינט טייב. 9. הראל מויאל. 10. עדי כהן. 11. שי גבסו. 12. שירי מימון. 13. חגית נדרי. 14. לירון לב. המשיכו להצביע ולהשפיע ב"חולייה החלשה
".

../images/Emo35.gif ../images/Emo60.gif

לא ממש הבנתי.. יש איזו משמעות לשמות האלה? או שזה סתם כל מני אנשים? וכל יום יופיעו מתמודדים חדשים? כלומר כל יום מסיימים את המשחק? אני מצטערת זה לא ממש ברור לי חח והאמ.. מה יש לכם נגד עדי?!?! היא מדהימה!!!!

®•lior•®

New member
../images/Emo27.gifהסבר קטן למשחק!!../images/Emo37.gif

כן,יש משמעות לשמות האלה,הם מתמודדים לתואר "החולייה החלשה",אתם צריכים לעייף את המתודדים שאתם לא רוצים ולהשאיר את הכוכב שלכם.המשחק יסתיים מתי שאתם תעייפו את המתודדים שאתם לא רוצים ותשאירו כוכב אחד,הרשימה תתעדכן מתי שהרשימה תיגמר. יום טוב. :)

t0mi

New member
גם אני מאד אוהבת את עדי

בכלל, אני חושבת שפיינליסטים היו בחירה מעולה, אבל התאכזבתי שיעל שחר לא עלתה, היא הייתה באמת טובה

למעלה