די נשבר לי!!!

מ ו ר ע ל

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

הפורום הזה נוראי!!!!!! אולי הייתרון היחיד שאני רואה בו זה שבאמת השרשורים לא מציפים אבללללללללללללללל אי אפשר כל פעם להיכנס עם איזה שם שבא לך, אתה תקוע עם כינוי קבוע ולי יש כוח לשנות את הכרטיס האישי כל יומיים או להכנס כל פעם על שם אחר??? אי אפשר להכניס סתם שרשור או הודעה בגלל ש-15 שרשורים ואז זה עובר, זה חסרון שמתחבר לייתרון היחיד שאני רואה כאן! חוץ מזה השרשורים פה כל כך ארוכים שלפעמים אפשר להתחרפן אתה לא יודע מי הגיב על מה זה פשוט משגע!!!!!!! אני פשוט מתחרפן פה כל פעם שאני מנסה לקרוא שרשור!!!!!!! אני לא מסוגל יותר אני מקבל חלחלה מהפורום הזה! נמאס לי ממנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לכם יום טוב יחי הפורום הישן ושי תעשה לי טובה ואל תיקח את זה אישית, זה לא אתה זה הפורום. יהיה טוב

kedeman

New member
בגלל השרשורים הארוכים?

אמנם זה קצת מבלבל לדעת מי הגיב על מה אבל אם אפשר היה לעשות שרשורים ארוכים בפורום הקודם גם שם זה היה ככה (אבל שם אם היינו עושים שרשור ארוך אז הוא היה הדבר היחיד בפורום) אתה יכול להיכנס לפורום בתור אורח ולהגיב בו ולשנות את השם חופשי (תתנתק מהשם שלך במערכת ואז תנסה להגיב. מעל התיבות של ההרשמה יש שם אפשרות להגיב בתור אורח) אפשר לרשום גם הודעות שהן סתם אם הן סתם לגמרי אז אפשר להוסיף אותן בשרשור
אם הן סתם אבל עם עניין אפשר להוסיף אותן בתור הודעה חדשה (או לנצל שרשור - לנצלש לשרשור שאף אחד לא מגיב עליו)

מ ו ר ע ל

New member
../images/Emo128.gifדי נשבר לי!!!

אני לא מסוגל יותר חיכיתי נתתי צ´אנס אני לא מסוגל יותר עם הפורום המחורבן הזה!!! אני משתגע!!!!!!!!! אני מחרים מי שרוצה יכול לשלוח לי מסרים שיהיו לכם דיונים מעניינים יום טוב

מ ו ר ע ל

New member
../images/Emo31.gif לא../images/Emo70.gif

אתה לא מבין זה פשוט שילוב של הכל! אין לי הסבר לזה הפורום הזה פשוט גרוע הוא יותר מדי אולי לא יודע מודרני הוא בטח מערכת ענקית ומעצבנת אנחנו לא צריכים פורום בתפוז ואת זה טענתי מהתחלה עדיף הפורום הישן והטוב וזה שעץ תפס את כל העמוד תמיד היה אפשר להתחיל עץ חדש או לפצל אותו לשניים! לי בכל אופן נמאססססססס וכן זה המון בגלל השרשורים הענקיייייייים וכל מיני דברים מעצבנים שיש מסביב לפורום פשוט עדיף את הפורום הישן והטוב בצבע כחול ורגוע בלי טריליון דברים מסביב שקשורים לאתר של תפוז יחי הפורום הישן והטוב יהיה טוב

מאיושית

New member
עומר

אל תשכח גם שפה יש את האפשרות לדבר על כמה נושאים בבת אחת. שרשור על מתעניינים (שיתר יעניין את הי"בניקים), ובו בזמן למשל גם שרשור על סמינר י´-יא´ שיותא יעניין אותם. ושום דבר לא בא אחד על חשבון השני.

מ ו ר ע ל

New member
טוב אין לי כח להתווכח על זה יותר

אני אמרתי את דעתי כבר שהפורום עלה לאוויר אתם אמרתי לי לתת לזה צ´אנס אני נתתי לזה צ´אנס ואתם עדיין אתם חוזרים על אותם טיעונים אני יעמוד על שלי הפורום הזה היה חרא ונשאר חרא הוא לא השתנה יותר מדי...! שיהיה לכם יום טוב והפעם אני הולך לתמיד

kedeman

New member
עצוב לי

אבל אני לא יכול לעשות שום דבר הפורום הזה הרבה יותר נוח ויעיל בהרבה דברים אם זה שפה יש סקרים וחשיפה יותר גדולה אם זה התמיכה שפה אני מקבל בתור מנהל (אם יש בעיה טלפון אחד וזה מסודר) לעומת דיבורים ששם לא היה עם מי לדבר ואני יודע שהפורום פה לא מושלם אבל אין כזה דבר מושלם לדיבורים אני לא מוכן לחזור כי זה פורום נוראי שם אם יימצא או ייבנה פורום אחר (ואני בהחלט מזמין את מי שיכול לבנות - אפשר יהיה לשים את הפורום על האתר) אז הנושא ישקל שוב אני מצטער שאתה עוזב כי לדעתי אתה מוסיף המון לפורום אבל אני לא יכול למנוע ממך אם רע לך פה בכל אופן אתה תמיד מוזמן לבקר ולחזור

שקסי

New member
עומריקו מורעל שלי!!

אתה יודע שאני איתך לאורך כל הדרך בקטע המעבצן עם הפורום אבל אתה לא יכול להחרים אותו סתם...אתה כבר חלק בלתי נפרד ממנו...ואם אתה מתקוון להחרים אז לפחות תבוא לבקר מידי פעם...טוב?

עומרר שקס צודקת!!!

נכון שהפורום הזה לא הכי כיפי בעולם, אבל האנשים עושים אותו כיפי, ובמיוחד אתה!! אתה לא יכול לעשות לנו את זה!!
ראית כמה אתה חסר לנו עד ששמנו אותך אפילו במדור נעדרים!!
הפורום לא יהיה אותו דבר בלעדייך......!!
אולי תחשוב על זה בשנית......?
, אוהבים אותך מאוד מאוד, ובמיוחד אני!!! מור´וש

fresh mishmesh

New member
עומריקו my dear ../images/Emo70.gif

תשמע- כמו שכבר אמרתי לך 100 פעם לפחות- אני לגמרי איתך בקטע אני שונאת את הפורומים של תפוז, הם מתוחכמים מדי לילדה כמוני הם מתוסבכים, מעצבנים ומאוד לא נוחים ויש להם המון חסרונות (גם קצת יתרונות- מעיין ושי, לא להתעצבן) אבללללל אני לא כ"כ חושבת שכמחאה על המעבר לפורום, צריך להחרים אותו, ובעיקר- את המשתמשים בו- אותנו... אם אתה לא מגיב להודעות שלנו פה, אתה לא מגיב אלינו... בנושאים שלפעמים מאוד חשוב שיהיה עליהם דיון (כמו למשל ה"הכה את המומחה" של אריק, או ההתלבטות של טיול חרמון שלי...) צריך מפגש דעות והנפקדות שלך לא מועילה! ד"א- אם תרצה לקיים מחאה על הפורום פה, אני מציעה שתבוא לתל אביב איתי ונתלה שלטים ענקיים באיילון... סתם סתם..
אהה- קראת בטעות את הכתבה הקטנה בידיעות אחרונות לפני כמה זמן על איזה פורום פה בתפוז שהמנהלת שלו (שהתחזתה למנהל) הונתה את כל המשתמשות... כאילו- אשכרה הונאה פה, מתחת לאפינו הקטן... סתם עוד משהו רע על הפורומים האלה...
Lovely, ain´t I?... think about it

למעלה