בשבילך

• פותח הנושא mto
  • פורסם בתאריך

mto

New member
../images/Emo128.gifבשבילך../images/Emo128.gif

היום לתומי הלכתי לי ברחוב ומה ראיתי ? חנות מיוחדת ל
לד מיד חלפתי על פניה כי בכל זאת תזונה נכונה הרבה שוקולד...לא מתאים. אחרי זה חזרו בי יסורי מצפון אולי בכל זאת הייתי צריך לקנות אולי רק
לד
אחד..רק בשביל הטעם..אז קניתי את הממתק החדש הזה של עלית בצבע האדום משהו אגוזים..נחמד. יש לי
לד בבית מיוחד כזה עם ווניל וטעם
לד כל בוקר אני אוכל אותו, אני חושב שאני מכור, זה רע. ועכשיו להצעות שלכם ..איך להיגמל מזה ??? מ
לד ? אני לא רוצה לשמוע למה להיגמל וכל זה, אם הייתם חייבים להיגמל...איך הייתם עושים את זה ?

ofirgaon

New member
מה הבעיה?

מ
לד תעבור לשוקו. מלא מלא מלא מלא מלא שוקו. אח"כ תעבור למוקה.. אבל בהדרגתיות.. אח"כ לקפה רגיל עכשיו הגעת למצב שאתה מכור לקפה וזה כבר בסדר כי כל העולם מכור לקפה. =) עזרתי?

mto

New member
אררר!

לא ..אני מאמין דווקא בתהליך של להתנזר לא יותר טוב ? וזה שכל העולם מכור זה טוב ?????@#?????

mto

New member
להחליף את ההתמכרות במשהו אחר ?

זה לא עצה כזו טובה לא ? כי הרי אז אני אצטרך להיפטר מההתמכרות הבאה וזה לא כזה אפקטיבי...

snatch111

New member
ממממ...

מחליפים בהתמכרות אחרת- תתחיל לעשן וברצינות? פשוט אל תאכל את זה יותר ! מה כ"כ מסובך??????????????????????????. ואם אתה לא מחזיק מעמד- תסלק את זה מהבית !

meital G

New member
אממ

אתה מדבר שטויות. הגוף התמכר. הגוף צריך. זה כמו שאני אגיד למכור לסגריות פשוט להפסיק לעשן.. שלא יהיו סגריות לידו. אתה חושב שזה כזה פשוט? מניסיון כאוב {של אנשים אחרים} זה לא מצליח. לדעתי לא צריך להיגמל. אלא פשוט להתחיל לאכול במידה. ולא לעבור את המכסה הימית. הכל עניין של שליטה עצמית...

להוריד את הכמות

כל יום תאכל פחות ופחות... או שישר תאכל כמויות אדירות של שוקולד עד שתקיא את נשמתך..(סליחה על התיאורים) אחרי כל הסבל..אתה לא תרצה לראות יותר שוקולד

Nifredil

New member
../images/Emo31.gif!

עישון זה ה ר ב ה יותר גרוע! וזה גם לא טעים...

Nifredil

New member
פשוט לא לאכול שוקולד

או להגביל את עצמך לאחד ליום או משהו כזה.

למעלה