או

dor307

New member
../images/Emo128.gif או ../images/Emo127.gif

אז כאמור החוקים הם כאלו: מי שאוהב את השיר מסמן
מי שלא אוהב את השיר מסמן
בסוף החודש השיר שמקבל הכי הרבה
ים זוכה באלוף החודש. והפעם אחד משירי הראפ תוצרת UK הכי מצליחים,Big Brovaz - Nu Flow אתגר: איזה צמד פופלרי מורכב משתי חברות בלהקה?

Dana Mi

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

זאת אחת הלהקות הכי מפוספסות שהיו בשנים האחרונות!!!!!! כל כך אהבתי את המוסיקה שלהם!! אני חושבת שהשיר האהוב עליי הוא Baby Boy אבל בהחלט אחד השירים הכושלים שלהם שלדעתי זה בכלל לא מוצדק שהוא כושל כי הוא פשוט שיר אדיר זה Hanging Around (הוא כל כך כושל שאפילו את הקליפ שלו אין ביוטיוב אז שמתי משהו חלופי) שיש בו סימפול לשיר ישן שאין לי מושג איך קוראים לו אבל אני שומעת אותו מדי פעם ברדיו.. אבל האמת שכל הסינגלים שלהם היו מעולים. ואגב, שאלות טריווית מוסיקה זה אני - התשובה היא Booty Luv ולסיום: It's the Big Bro Taking over the show With this nu flow רגב - ישע כללי - הם ניסו להחיות את הקריירה בתחרות הקדם אירוויזיון הבריטית של 2007 והפסידו ללהקה המטומטמת של הדיילים. באותה תכנית הפסיד גם בריאן הארווי סולן איסט 17.. מה קרה כאן?!!?!?

dor307

New member
זה נחשב כ../images/Emo127.gif אחד בלבד

זה כמו הילדים שהצביעו בשתי ידיים.... על השיר השני לא שמעתי,אבל בייבי בוי היה חמוד בזמנו,ופה זו ההזדמנות שפעם פעם עשיתי מיקס-דיסק וFT היה שם ואחותי הכירה את השיר אז אני משער שהוא היה להיט די גדול (גם I WANT TO DO IT WITH MADONNA היה שם,ועכשיו בא לי לשמוע אותו) ואל תיקראי להם להקת הדיליים,יש להם את שיר אחד שהיה להיט במסיבות כיתה א' (או ב') והם היו סטפס וואנבי לפני שהלהקה שלך ידע לרקוד בכלל!!!

Dana Mi

New member
אוקיי,

א. לא ידעתי שהם היו קיימים לפני הקדם-אירוויזיון - נקודה רעה לי. ב. העלבת את אס קלאב 7 וזה מעבר ללא מקובל!!!!!!!! רק שתדע שסקוץ' נוצרו ב-99 (בתכנית ריאליטי!!!!), באותה שנה עם אס קלאב, אז הא!! - נקודה רעה לך!! ג. הלכתי וניסיתי לשמוע את השירים הישנים שלהם ואף אחד מהם לא מוכר לי.. כיתה א'-ב' שלי הייתה בשנת 94-95, ושיר המסיבות אז היה relight my fire... ואני פריקית של נוסטלגיה, אז כנראה שהסינגליפם שלהם לא היו משהו - נקודה רעה לסקוץ'. ד. עשית לי חשק מטורף לאלקטרו-פופ של סוף הניינטיז....

למעלה