או

shakira fan

New member
../images/Emo128.gif או ../images/Emo127.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

1.בגיל 6 נכנסתי למיון בגלל שהכלבה שלי נשך אותי. 2.בכיתה ד' המורה שלי חשבה שאני הבת של צביקה הדר. 3.ביום הולדת 14 שלי נסענו עם המשפחה לטורקיה ויוון. 4.לאמא שלי יש 6 אחים ואחיות. 5.אח שלי מכור לבובות פרווה. 6.אני אוהבת לאכול קיווי עם שוקולד. תמשיכו עם העובדות שלי בבקשה

12ShakirA12

New member
מנסה שוב../images/Emo26.gif

1.בגיל 6 נכנסתי למיון בגלל שהכלבה שלי נשך אותי. 2.בכיתה ד' המורה שלי חשבה שאני הבת של צביקה הדר. 6.אני אוהבת לאכול קיווי עם שוקולד.

12ShakirA12

New member
שוב חחחחחח

1.בגיל 6 נכנסתי למיון בגלל שהכלבה שלי נשך אותי. 2.בכיתה ד' המורה שלי חשבה שאני הבת של צביקה הדר. 5.אח שלי מכור לבובות פרווה.

shakira06

New member
אני לא יודעת אם אמרו אתזה כבר אבל..

1.ביום הולדת 14 שלי נסענו עם המשפחה לטורקיה ויוון 2.לאמא שלי יש 6 אחים ואחיות 3.אני אוהבת לאכול קיווי עם שוקולד מקווה שצדקתי

shakira06

New member
מנסה פעם אחרונה..

1. ביום הולדת 14 שלי נסענו עם המשפחה לטורקיה ויוון 2.אני אוהבת לאכול קיווי עם שוקולד 3.אח שלי מכור לבובות פרווה. ?

shakira fan

New member
יפה../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo6.gifצדקת בהכל../images/Emo70.gif

shakira06

New member
פריקית אחותך! זה ירוק ומגעיל! ../images/Emo3.gif

חח.. רוצה לדבר במסן כי אנחנו כבר ככה עונות אחת לשניה כל דקהה..

shakira fan

New member
אין לי בעיה...

אבל כאילו אני בקושי מתחברת בזמן האחרון, תשאלי את ירדן חח
יש לי מלא מבחנים ועבודות ואני אולי מתחברת רק בשישי שבת לשעה... מתי שאני יתחבר היום בערב אני אשלח לך מסר עם המסן שלי...סבבה

למעלה