במבה /m\
D Dark Angel Rinat New member 10/4/07 #17 אני מנסה לשכנע שילכו איתי../images/Emo108.gif אם אני אצליח לשכנע חברות והכל אז אני אבוא בכיף =] שמעתי יש כרטיס ב-99 ש"ח + כוכבים בישראכרט.. אז אני מאמינה שההורים יסכימו.. השאלה אם חברות שלי לא יהיו מעאפנות ויבואו.
אני מנסה לשכנע שילכו איתי../images/Emo108.gif אם אני אצליח לשכנע חברות והכל אז אני אבוא בכיף =] שמעתי יש כרטיס ב-99 ש"ח + כוכבים בישראכרט.. אז אני מאמינה שההורים יסכימו.. השאלה אם חברות שלי לא יהיו מעאפנות ויבואו.
D Dark Angel Rinat New member 11/4/07 #39 יאי בסוף אני הולכת בטוח../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif מי יודע איפה אני קונה כרטיסים דרך הישראכרט?..
יאי בסוף אני הולכת בטוח../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif מי יודע איפה אני קונה כרטיסים דרך הישראכרט?..
M MoonyAvFreak New member 10/4/07 #20 הממ נראלי שבסוף אני אלך :O D:: אפילו אם זאת לא המוסיקה שלי..יהייה כיף לא? למה אני מגיבה לעצמי?
S S u p e r S h e e p New member 10/4/07 #28 טל. ../images/Emo11.gif../images/Emo163.gif בא לך לשמור לי ולנועה-רוזי כרטיס? כי יש מצב שנבוא לישון במכבים רעות (AKA אצלכם) ואז כבר נשלם לך על כרטיס? קיצר שלח לי מסר כי אין לי את המסנ שלך.
טל. ../images/Emo11.gif../images/Emo163.gif בא לך לשמור לי ולנועה-רוזי כרטיס? כי יש מצב שנבוא לישון במכבים רעות (AKA אצלכם) ואז כבר נשלם לך על כרטיס? קיצר שלח לי מסר כי אין לי את המסנ שלך.
ח חצילע New member 10/4/07 #29 מה, אתן באות? D::::::::::: שיואו, סה כיף$!@%!@2 אורגיות כל הלילה$@!%!@^%!@%^!
S S u p e r S h e e p New member 10/4/07 #38 כן נועעעעעמיק ^________^ ../images/Emo163.gif עכשיו רק נמצא אצל מי לישון וזייהו
M MoonyAvFreak New member 12/4/07 #41 הא! מה את עושה פה XD אל תדאגי למצוא מקום לישון זה ממש קל אנחנו הרבה. P: