שירלי מנסון עולה על אבריל

GetNasty

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo41.gifשירלי מנסון עולה על אבריל../images/Emo70.gif

הזמרת של להקת גרבג´ מדברת על אבריל. אם שירלי לא זיינה כאן את אבריל... הנה חלק ממה שהיא אמרה: "אבריל לאבין זה שינוי טוב מכוכבי פופ כמו בריטני ספירס אבל בחייכם... אממ.. לא. אני לא חושבת שאני קונה את זאתי! והנה טיפ קטן לסטייליסטים מאחורי ה´דיוה´. אלוהים ישמור, תורידי את העניבה, מספיק כבר!". הנה המלא, באנגלית. Garbage singer Shirley Manson has again gotten on her soap box on a female musical peer. Shirley blasts, "Avril Lavigne is a nice change from Britney as a pop star but please... I´ve had enough of the media ramming here down my throat as a bone fide agitator!!!! Em... no I don´t think I´m buying that one! And here´s a little tip for the stylists behind the ´diva´. For God´s sake, take off the tie. Enough already! For those of you, like me, who never bought into the so called, patriarchally orchestrated ´girl power´ of the Spice Girls... Or the join the dots, coloring book ´rock rebellion´ of Avril lavigne; Get your eyes fixed on Karen O from the ´Yeah Yeah Yeahs´, because let there be no mistake, no misunderstanding, she really is the annointed one!" ואני אומר...
. GO SHIRLEY!!!

RX Queen

New member
חחחחחח.....

אני לא אוהבת את גארבג" אבל אני חולה על ה- attitude של שירלי היא כזאת כלה! ודרך אגב אני הייתי לובשת עניבות לפני שנתיים אולי אני יתחיל ללבוש את זה שוב אני רואה שזה ניהיה עכשיו במודה ושירושיתי הקטנה....אולי היא חסרת שיער אבל אני בטוחה שהיא עושה מוסיקה טיפה יותר טובה מ א ב ר י ל כאילו וואו! כולם פה צפונבונים או שרק נדמה לי!????? טוב נגיד.....

4667

New member
את צודקת. אני צפונבון. כולנו. לכי.

"טיפה יותר טובה"...אין דבר כזה!!!!!!!!!!!!! כל אחד והטעם שלו... תקלטו כבר... זה שאני לא אוהב את דפטונז זה לא אומר שהם גרועים... קצת רמה... קצת...

4667

New member
ואני אומר: אתה מאגניב

הבאת ציטוט של שירלי מנסון שאומרת שאבריל זה בע. נו אז מה ? תסביר לי למה שמת את זה...

GetNasty

New member
ואני אומר:

זה פורום אבריל לאבין... אם אבריל יורדת על מישהו או מישהו יורד על אבריל כותבים את זה פה..

למעלה