שווה כניסה

../images/Emo127.gifשווה כניסה

רוצים לדעת קצת על החיים?????? רוצים לעזור בשינוי העולם???? אני ממש לא צוחקת!!!!! http://zip.to/skandal כנסו שווה שווה

tamarhp

New member
הייתי שם, נדמה לי

תזכירי לי מה זה? פשוט הכתובת מוכרת...

בהחלט מוכר.כבר פרסמנו את זה פה

אבל יודעת מה? מעניין אותי המשפט שלך- "רוצים לעזור בשינוי העולם?" איך בדיוק? נשמע ונסכית

תחזיקו מעצמכם

לפוחדים שאף אחד לא ישים עלינו לחושבים שלא נוכל לשנות את העולם ולך בנ"א הקיים בעולם... האתר הוא מן מקום ארגון של כל ההאנשים שרוצים לפעול נגד התנהגות הישראלית וכו'המטרה שלו לאסוף כמה שיותר אנשים וזה תפקידו של כל אחד להודיע על האתר ולשלוח תגובה כדי שידעו אם הבעיה הזאת מפריעה לעוד אנשים וברגע שיהיו אנשים יתחילו לפעול ,איך?! את זה יעלו חברים\ות שיש להם רעינות לדרכים להגיע לחברות הגבוההות ולענין נוסף למי שהיה או עדיין בתנועת נוער בודאי לא פעם שמע שאנו הנוער תפקידנו להמשיך את הדור הקודם ולשנות את המגרעות בתור אחת שהיתה בבנ"ע הפעולות היו הכי יפות בעולם אבל הביצוע.... לא היה!!! ועכשיו יש הזדמנות לשנות משהו ויש לנו את כל הכוחות האפשריים זה תלוי רק בך אם את\ה רוצה!!!! לכן תפרסמו את האתר תשלחו תגובות ותחשבו כל אחד איך הוא יכול לתרום , כל אחד בדרך שלו. ועוד דבר קטן בחופש הייתי פה לא פעם ותמיד חיפשתי משהו מועיל שיצא מהפורום הזה אז חבר'ה תחזיקו מעצמכם וה' עמכם!!!

למעלה