פייסבוק.קום

Drenthe

New member
../images/Emo127.gif פייסבוק.קום

הפעם זה לא איזה ויכוח פוליטי או פילוסופי אלא מדובר בנושא מהפשוטים ביותר; האם אתה בעד פייסבוק,מקושרים,myspace וכדו? הפעם הרעיון הגיע מבית היוצר של שיעורי האנגלית. שני שיעורים בוזבזו על דיאלוג בנושא הזה. so, what do YOU think ? ( עאלק משחק אותה שאני עדיין מושפע מהשיעור ההוא ). אם תשאלו אותי, אני דווקא בעד הרשתות החברתיות ש"מכבדות את עצמן". למה אני מתכוון? מצד אחד, פייסבוק לדוגמא הוא אחלה מקום לשתף חוויות, להעלות תמונות וסתם לצחוקים, הרי האתר עצמו בנוי למה שנקרא " לחברים בלבד " והוא מקיים את ההבטחה. מצד שני יש את האתרים שסוג האנשים שנוטלים חלק בו הם תת-רמה. הכוונה לבחורות קטינות, ואתםיודעים מה גם גדולות, שמהות פרופילן מעיד על בן אדם לא מי יודע מה מבית טוב. בנוסף, התמונות שהן מעלות מתחת לכל ביקורת; לא בטוח שיש אבא שהיה רוצה לראות את ילדתו בפוזה כזאת... אין צורך להזכיר שהבחורים שם חרמנים ו"רעבים" לדברים שהם לא אוכל, ודופקים כל פוזה על מנת להוסיף לסל עוד בחורה. שמות לא יהיו כאן. קצת חפירה אבל בסדר
.

LOLI152

New member
אני בעד

אך בהסתייגות, כמעט כמו בכל דבר.. אני בעד כי אני בעד דמוקרטיה מלאה.. ומה יותר דמוקרטיה מלהגיד מה שאתה רוצה, להראות מה שאתה רוצה, איך שאתה רוצה.. מצד שני, יש אנשים שמנצלים את זה לרעה.. לפוגענות, וסטיות מיניות חמורות. בכל אופן, בהמשך לדעתך.. אני חושבת שזאת בעיה מלאה שלהן, כשהן בוחרות להציג את עצמן ככה.. זה כמו הטרדות מיניות, שאני לא מצדיקה אותן בשום אופן ובשום מצב, אבל בחייאת, בחורות שמסתובבות חצי ערומות ברחוב ואח"כ מתפלאות שנועצים בהן מבטים.. נו באמת! אבל אני בעד, ואני אוהבת את האתרים האלה, איכות או לא איכות זה כבר עניין פנימי של כל בן אדם. וכן, יש לי פייסבוק, ואני נהנית ממנו מאוד.

Drenthe

New member
../images/Emo45.gif.

"תסתכלי איך הוא מסתכל עליי " בלה בלה.

Rioter

New member
לא, לא ועוד פעם לא.

נפלתי לפייסבוק, אבל בזה זה מסתכם...

זה בסדר כל עוד זה במידה

יש לי פייסבוק ואני אוהבת את זה כי זה כיף ונחמד והכל, אבל ברור שצריך גבולות מסוימים... שזה אומר לא להעלות תמונות פוגעניות, לא לעשות שטויות וכו'... ופייסבוק ממש אחלה
(על האחרים אני לא משתגעת)

למעלה