סבב חברים

../images/Emo127.gifסבב חברים../images/Emo127.gif

לאחרונה התווספו לפורום חברים חדשים ועל-מנת שנכיר אחד את השני יותר טוב, פתחתי שרשור של סבב חברים. אתם מוזמנים לרשום על עצמכם לפחות מספר פרטים בסיסיים כמו: שם, אזור מגורים, איפה אתם רוקדים לרוב, כמה זמן אתם רוקדים, איך נכנסתם לכל הקטע של הסלסה, וזהו נראה לי
*אתם מוזמנים להוסיף סעיפים כפי רצונכם. מצפה לשיתוף פעולה

מתחיל...

אז למי שלא יודע, קוראים לי טל ואני גר בכפר יונה (ליד נתניה). אני רוקד סלסה בסביבות ה-3 שנים ועד לפני כמה חודשים הייתי רוקד לרוב באזור השרון (בלית ברירה) ובזמן האחרון אני מנסה להגיע יותר למקומות\אזורים אחרים.. הממ נכנסתי לכל עולם הסלסה דרך חוג (של סלסה-לוקה) שנפתח אצלנו במתנ"ס הקהילתי לפני 3 שנים ובעצם ככה נכנסתי לסצנה... בהתחלה הלכנו כמה חברים לאותו חוג, ואותם חברים החליטו לפרוש כבר בשיעור השני. אני נדלקתי על הסלסה כ"כ, שלא יכולתי לוותר על זה !

amits6

New member
מספר שניים

שמי עמית סגל מראשון לציון אני בן 31 ואיפה לא רקדתי בכל הארץ (חוץ מחיפה ובאר שבע) ובעוד מדינות כמו ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקוודור, קולומביה (במיוחד קאלי), ארה"ב+ קונגרסים גדולים ובמלכה של סלסה קובה. איך התחלתי לפני 13 שנים בערך ראיתי את הסרט סלסה (ריקו) והתלהבתי. ובמקרה שבת אחת שהסתובבתי בתל אביב (בחוף של שמחה) ב 94 או 95 ראיתי חברה שרוקדים כמו בסרט והתלהבתי (היה רק סגנון קולומביני וריקודי שורות ברזילאיים) טוב משם חבר סחב אותי לירון מיידן עופר רג'ואן וראובן סיוון (ריקודי שנות השישים) אני נשארתי והתמכרתי וחבר שהביא אותי התעצל ולא המשיך. למדתי לירקוד הכל רק לא סלסה. לאחר שנתיים פלוס עברתי אל הפוקוס (של סנדר לפני הביילטינו) למדתי קצת ולא הסתדרתי (המוסיקה הייתה מעצבנת בזמנים ההם תגידו מישהו זוכר שסנדר הפסיק את המוסיקה כאשר רקדנו רואדה על מוסיקה אחרת). כאשר הרואדה הגיע עברתי עם הרוב לביכורי העיתים (מישהו זוכר את ימי חמישי שהיינו רוקדים 6-8 שעות) ומשם היה קל לעבור הלאה למקומות הכבדים יותר כמו מקסים בימי שישי והפוקוס בימי ראשון ושלישי וביום שבת בכיכר אתרים וזהו ואחרי זה גיליתי את עולם הסלסה ועוד. זהו היום אני מכור למוסיקה המדהימה הכל נכנס עם אינפוזייה ישירות לוריד.

שובב120

New member
ממשיך

אני חיים אני גר בבת ים רוקד כ חצי שנה לרוב בזירה בת"א החתלתי לרקוד סלסה כשמישהי מהעבודה לקחה אותי לזירה כמובן שהיא ובעלה ( כיום ) עזבו אחרי שלשוה שיעורים ברמת מתחילים אבל אני המשכתי עם ידידה שלי כי התאהבתי בריקוד ובמוזיקה . חיים

dalida1988

New member
הייי נראה לי שאני בין הקטנות פה

אממ...אני בת 16 ואני מהחופש הגדול לומדת סלסה למרות...שתמיד רקדתי אבל לא בקביעות .... אני רוקדת פעם ב-זירה כי אין לי ממש זמן.... אז זהו ואני אוהבת את זהההה

KEVES2

New member
גמני ממשיכה :]

גם טריה בפורום וגם בענייני הסלסה..קוראים לי סנדרה אני בת 17 וחצי מת"א.. אוהבת ת'חיים אוהבת לרקוד בכלל.. רקדתי 8 שנים בלהקה מקומית ג'אז מודרני קלאסי היפהופ הכל... אבל פרשתי לפני שנה וחצי.. ובין השאר יודעת ריקודי בטן.. טורקיה במוצא עם חצי ספרדי.. ככה שלנענע תתחת אני יודעת טוב מאד :)))) עכשיו אני אתחיל גם עם הסלסה..ועוד כמה שנים תראו אותי בברזיל או בקובה..זה לבינתיים :]]] אהה.. ויש לי תמונה בכרטיס למי שמשעמם לו חחחח

Night-Girl

New member
שוב ..שחר)? :)

אני רננה, בת 18 מכפר סבא. רוקדת ריקודי כל הזמנים, וריקודים לטיניים- בינהם סלסה כבר כמעט 6 שנים (עם הפסקות, אולי נרד ל-5). עכשיו אני מתמידה יותר בריקודי כל הזמנים- יש לי משבר סלסה מהפסטיבל האחרון, בעיקר אצל ראובן ועופר רגואן... לסלסה נכנסתי כשלא היה לי איך להגיע לריקודי כל הזמנים.. במשך שנתיים וחצי רקדתי את הריקוד המקסים הזה, לאחרונה החלטתי קצת להניח לו ולהתפתח גם בריקודים אחרים. הייתי אמורה להיות עכשיו בקובה אהובתי
(, אבל בגלל הצבא והתפקיד - אני פה...

Night-Girl

New member
לאן..?

לפעמים לא היה לי חשק להגיב, לפעמים לא היה זמן... אבל אני כאן

Lechko

New member
מצטרף לסבב

שלום לכולם, אני אלכס מגבעת אולגה (איפשהו ליד חדרה). סטודנט שנה ד' להנדסת חשמל בת"א (עתודאי). הגעתי לסלסה לפני 4 שנים ומשהו, בתחילת כיתה י"ב, כשהחברים סחבו אותי לשיעורים של הפוקוס (היינו הילדים הכי קטנים בשטח), ומשם לכל שאר המקומות. היום רוב הסיכויים שתמצאו אותי בימי שני בשלוותה (לא בית החולים לחולי נפש אלא בנמל ת"א), יום שלישי בזירה, יום רביעי בביילטינו, חמישי מנוחה או סלסה קלאב ושבת שוב בזירה (בשבוע טוב). עוזר הרבה שאני לא צריך כסף כדי להכנס
כמו ששמתם לב, ואולי לא, אני מכור קשות למוזיקה קובנית, בין אם זה סון, וואחירה, סונגו, צ'אנגווי, רומבה, באטה, טימבה (בעיקר) וכל דבר שמגיע מהמוזיקאים המדהימים שחיים להם שם. בין השאר אני האמרגן של להקת סלסה גרוב (שיר הפריחה, זוכרים?), מתקלט יחד עם פאקו בליין החדש של ערבי סלסה קובנית שיפתח בבילטינו (כבר אמרתי שאני אשמח אם תבואו?
), עורך המצעד הקובני בwww.salsa.org.il (תבואו לבקר, יש גם שירים שאפשר לשמוע ולהתרשם), כותב הרבה כתבות ותרגומים לwww.lamusica.co.il (ולאחרונה עלה שם הראיון שעשינו עם אלפרדו דה לה פה כשהוא ביקר לארץ), משדר ברדיו של www.salsa.co.il תוכנית של מוזיקה קובנית, ושותף לכל מני הפקות שעוד תגלו בעתיד (בתקווה).

מצטרף גם לסבב ../images/Emo12.gif

אני גלעד בן 26 מראשל"צ. רוקד סלסה כבר בערך 7 שנים (התחלתי בפוקוס בימי סנדר העליזים ואח"כ בפורטו-לוקו). מדריך כבר 4 שנים (באילת ואח"כ בראשל"צ) מתוכם מעל שנתיים גם מתקלט (כיום במוצאי שבת מוזיקה ברזילאית במועדון LA CASA DE LA MUSICA בכיכר אתרים בת"א), מנהל את הצוותים סלסרוס וברזילוקה יחד עם האתרים. מתעסק במחשבים ובעתיד גם במשפטים. אוהב את כל סגנונות המוסיקה הלטינית והברזילאית. פרטים נוספים עלי בעמוד הבית - כאן * אגב עשינו סבב בסגנון דומה בפורום הנ"ל - זה נמצא כאן

caliente1

New member
גם אני מצטרפת

שלום לכולם, קוראים לי קרן ואני בת 24 התחלתי לרקוד סלסה לפני 4.5 שנים ממש במקרה כי זכיתי במכרז של המדינה בקורס לריקודים לטיניים בסטודיו לידור. משם התחלתי להתאהב (זה לא היה בבום), המשכתי ללמוד ב"ברתון" בירושלים אצל סנדר מליכסון ומשם באופן טבעי עברתי לביילטינו... ומאז השתנה עולמי. אני חולה על סלסה, לא יכולה לרקוד שום דבר אחר. מבחינת מוסיקה אני שומעת רק מוזיקה לטינית (אבל ממש לא רק סלסה). בחיי אני סטודנטית באוניברסיטת בן גוריון (חוזרים ללמוד ביום ראשון.... בררררר....) , אני גרה בבאר שבע בשכירות ואני קצת סובלת מהסלסה בדרום - אין ספק שאני אתגעגע לזירה בחודשים הקרובים!!! LA MUSICA ES MI VIDA

למעלה