מעשה ברוצח ..

../images/Emo127.gif מעשה ברוצח ..

במעשה ברוצח שנידון למוות, הוא צריך לבחור בין שלושה חדרים. בחדר הראשון יש שריפה ענקית שמשתוללת ושורפת כל דבר שבחדר, בחדר השני יש 5 רוצחים עם אקדחים טעונים שרק מחכים לרצוח משהו , ובחדר השלישי יש 5 אריות שכבר לא אכלו 3 שנים. איזה חדר הכי בטוח בשבילו

mili999

New member
../images/Emo62.gifאני הייתי

נכנס לחדר השלישי, אפילו שיהיה שם נורא מסריח. (יש שם ריח של נבלה שנרקבת כבר 3 שנים - טוב אולי עדיף למות ולא להריח את זה)

mili999

New member
האמת שגם כמעט ../images/Emo127.gif

יש סיכוי גבוה שהוא יתחבר אליהם כקולגה. או שהם ירצחו אחד את השני והאחרון שנשאר חי הוא גם די פצוע או מת מאיבוד דם. אבל האריות מתים בודאות!

נו טוב... בדיחה ../images/Emo151.gif

זוג הולך לטייל בגן חיות. נעמדים מול הכלוב של הגורילה, שישן לו בסבבי. האישה אומרת לבעלה תוך נעיצת מרפק בצלעותיו - "יעקב... מה הגורילה יעשה אם אני אוריד חולצה ?" - יעקב משיב - "רחל, מאיפה לי לדעת ?". רחל מורידה חולצה, והגורילה פוקח עין תורנית... שוב שואלת רחל את בעלה - "יעקב, יעקב... ומה הגורילה יעשה אם אני אוריד חצאית ?" - יעקב משיב - "רחל, אני לא יודעעעעע !!!". רחל מורידה חצאית, והגורילה נעמד... "יעקב, יעקב" לא מרפה רחל - "ומה הגורילה יעשה אם אני אוריד חזיה ?" - יעקב משיב - "רחל, תני לראות את החיות בשקט !!!". רחל מורידה חזיה, והגורילה כבר שואג על הסורגים ומטלטל את ראשו בפראות... "ומה נראה לך שהוא יעשה אם אני אוריד את התחתונים, יעקב ?" מנג´סת רחל. יעקב עונה, כרגיל -"אני לא גורילה, רחל... תנסי ותראי". רחל מורידה את התחתונים, הגורילה קורע את הסורגים מהמקום ומתחיל לרדוף אחרי רחל... "יעקבבבבבבבב.... יעקבבבבב.... תציל אותי.... הגורילה רוצה לז*** אותי"... "עכשיו" עונה יעקב - "תספרי לו שכואב לך הראש... שיש לך מחזור... שהיום את עייפה... "
זהו...

zoharch

New member
נחמדה. אני אחזיר בבדיחה, מקווה שזה

בסדר
זוג פולנים, "עושה עלייה" לארה"ב. מגיעים לשדה התעופה ולוקחים מונית, למחוז חפצם. הגבר, היחיד מהשניים שידע אנגלית, מסביר לנהג, לאן הם צריכים להגיע. אחרי מס´ דקות של נסיעה, פונה הנהג לגבר ושואל, מאיפה אתם מגיעים? עונה הגבר, מפולניה. האישה, שלא מבינה מה נאמר, דוחפת את בעלה עם המרפק ושואלת, מה הוא אמר, מה הוא אמר? והגבר, אה, הוא שאל מאיפה באנו ועניתי לו. לאחר מס´ דקות, שואל הנהג, גם אישתך פולניה? כן, עונה הגבר. האישה, שוב, מה הוא אמר מה הוא אמר? הגבר עונה, הוא שאל אם גם את פולניה ואמרתי שכן. לא עוברות שתי דקות והנהג אומר, אתה יודע, הז*** הכי גרוע שלי, היה עם פולניה. והאישה לבעלה, מה הוא אמר מה הוא אמר? הגבר מביט בה ואומר, הוא אמר, שהוא חושב שהוא מכיר אותך מאיזה שהו מקום !!!

zoharch

New member
שששש - גמל, כנס

אני מקווה שלא יעשו לי לינצ´, אבל למען הסר ספק: אני פולני ולכן הרשתי לעצמי לספר על פולנים
ד"א, אתה יודע כמה בדיחות יש על פולנים??? אף לא אחת, כי הכל אמת!!!!!

שששש... זוהר, כנס... ../images/Emo26.gif

גם אני פולני - אבא נולד בכפר קטן ליד ורשה
לודג´...

zoharch

New member
בהחלט כן!!!

נסה לחשוב מה קורה, אם הצד השני, רומנייייייי

למעלה