מי מסכים שיסמן

שכטרית1

New member
../images/Emo127.gifמי מסכים שיסמן../images/Emo127.gif

מאחר וטלנובלה בע"מ נגמרה, וכפיר אונגר ששוחק ע"י עפר שכטר כבר לא קיים וכל מה שנשאר ממנו זה עפר שכטר עצמו... אני מציעה להחליף את שם הפורום לעפר שכטר, גם מכיוון שרוב מעריציו של עפר תמיד רצו שיהיה לו פורום משלו בתפוז, והוא הוכיח את עצמו כשחקן וכאיש גדול ולכן מגיע לו פורום משלו... מי בעד לשנות את שם הפורום לעפר שכטר? שיסמן

../images/Emo127.gif../images/Emo87.gif

גם ככה הפורום הזה תמיד היה יבש..!! יאללה שיהיה לכל המעריצות שלו את הפורום הזה...

../images/Emo127.gif ברור שכן ז טפשי להשאיר

את הפורום הזה... הוא סתם יגסס עדיף להחליף אותו בפורום לשחקן עפר שכטר! הוא התאמץ המון ומגיע לו פורום מאשר לדמות שלו שכבר לא קיימת יותר! חוץ מזה שלפורום לא קוראים פורום פירות אסורים אלא פורום כפיר אונגר ומי שמגיע לו כל הקרדיט על כפיר אונגר זה השחקן שגילם אותו!

../images/Emo128.gif

שיפתחו לו פורום משלו יש לפורום הזה כבר נושא זה שקוראים לו כפיר לא אומר כלום זה פורום על העולם של טל"ב

lu4

New member
../images/Emo127.gif בעד פורום לעפר! הוא מתוק!!!

../images/Emo118.gif../images/Emo104.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

יש את אקזיט. וזה פורום הזוי....בואו נמשיך עם הדמיון שלנו בפורום הזה. לעפר יש כבר פורום בהייד שיסתפק בזה

../images/Emo128.gif

לעפר יש את פורום אקזיט.. ואם זה לא מספיק אז יש גם את הקומונה שלו ויש לו גם פורום בהייד פארק!! יש יותר מדי מקומות לכתוב על עפר..

../images/Emo128.gif

לפורום כבר יש נושא!זה לא כאילו זה היה פורום על שחקן אמיתי...זה פורום על דמות ועל העולם שהוא נמצא בו....אי אפשר לשנות את זה..

../images/Emo128.gif לא ולא הסיבה בהמשך התוכן

במקום זה אולי תפתחי לעופר שכטר בעצמו אתר שתנהלי במקום למחוק את הזיכרונות של טלנובלה בעמ שזהו שם האתר, אני מתנגדת כי לא מוחקים 120 פרקים שנקראו טלנובלה בעמ וגם לא מוחקים צוות שחקנים שכזה בשביל עופר שכטר זה מה שחסר שלאתר של השיר שלנו יקראו נינט או לאתר של אסתי המכוערת יקראו ריקי בליך זה מגוחך תפתחי לו אתר בנפרד ותעזבי את האתר המהמם של טלנובלה בעמ בשקט. ממני "טלנובלה בעמ- האתר הרישמי והשם המקורי".

SKY12345

New member
../images/Emo127.gifפעם ראשונה אני פה..אבל נו שיהיה.

חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה