מי מביא מה?

../images/Emo127.gifמי מביא מה?

אני מתנדבת לעבור בשוק ולקנות בורקסים ורוגלך אגב, יהיה שולחן חלבי או בשרי? כי בורקסים עם גבינה או תפו"א נו תתארגנו אני כל כך מתרגשת!

שולחן חלבי. תרד בבקשה!

וזו התקדמות. הלאה, אנשים, בינתיים כל הדברים הבאים עדיין מחכים שמישהו ייקח על עצמו אחד מהם: חומוס, פיתות, חמוצים, חטיפים מלוחים, חטיפים מתוקים, ושתייה קלה, אנחנו כמובן נדאג לחלק ניכר, אבל אנחנו קודם רוצים לדעת מה אתם מסיאים, כדי שלא יהיה הרבה ממשהו ולא מספיק ממשהו אחר.

פראזניק

New member
מסתבר ש... משתבר ש...

אולי זו הבירה הטובה בעולם, אבל לא זה מה שרציתי לומר:))) היות ואתמול הודיעו לי על לחץ נורא ואיום בעבודה, כך שאאלץ לבטל את כל תכניותי (אוף, זה כולל כמה הופעות, מפגש פורום וסתם שוטטות...). סורי, אז לא אפריע לכם שם:))))))

מתאים, כי אנחנו נדאג לחומוס טרי

ומשובח ולפיתות (בין השאר), אז סלט ירקות נותן ממש מנה... אולי, אם יהיה לנו כוח, נעשה צ´יפס. יאללה, מי מביא עוד מתוקים, ומי מביא שתייה קלה?

מה הכוונה ב"מתוקים" ?

ואם אני מביא את עצמי, האם יצאתי חובת הבאת "מתוקים" ?

מתחכם, אה? מתוקים: שוקולדים, ואפלים

עוגיות, עוגה, או כמו שמישהי פעם עשתה במפגש פורום מד"ב שהשתתפתי בו - מין מרקחת ביתית של גושי צימוקים מצופים שוקולד. היה שווה ביותר. בקיצור, מתוקים. דברים שטובים לנפש אבל לא לשיניים.
ואתה אמנם מתוק מאד אבל אנחנו לא קניבלים (אלא אם כן אתה טוען שאתה לא בנאדם...), ככה שתצטרך למצוא תירוץ אחר :-:

astronomi

New member
אני, לצערי הרב והקודר, לא אביא כלום

מהסיבה הפשוטה שאני לא יכולה להגיע. :(

למעלה