בלי לברר. כמעט אף פעם לא יודעים, ואני פשוט מבררת אם יש בזה עוגיות או ביסקוויט. כמובן אין בכך המלצה לאף אחד אחר, פשוט דרך חיים- לברר או לא לברר על כל דבר שמכניסים לפה, וכמובן באיזו מידה לברר... ומה הקשר של אבקת חלב?
גם לנו בשכונה ישנה גלידריה מקומית הם אומנם מדווחים על ייצור הגלידה, אולם הגלידה עם הגלוטן וללא הגלוטן נעשות באותה המכונה. על בתנו הדבר הורגש מיידית, על אף שהתחייבו כי מנקים את המכונה קודם היטב. אנו לא קונים יותר גלידות כך בגלל זיהום המכונה
באופן טבעי חשבתי שגלידת שמנת עשוייה מחלב / שמנת גלידות דר' לק מיוצרות בין היתר מאבקת חלב ואז (שוב באופן טבעי) נקשר לי אבקה לאבקות אחרות / אולי עמילנים - הרי הרבה פעמים אין קשר הגיוני בין המוצר לבין תוספיו. לדוגמא: מה לעזאזל הקשר בין גלוטן למנטוס? סה"כ זה לא מוצר אפוי ואם זה מוכנס מטעמי הוזלת עלויות זה מאד מעצבן.
מפעל דר' לק נמצא בא.ת. החדש ראשון לציון המשווק נקרא "אייס דרים" רח' הכשרת הישוב 9 ראשון לציון. הצליאקון היה השבוע בסניף בעזריאלי, מעבר ליחס הנהדר שקיבל הראו לו את הרכיבים וכך ידע מה מותר לו לאכול.
לפני שבוע -שבועיים בערךש לחו לי לאי מל שמותר לאכול מנה חמה בטעם פירה ברוטב שמנת ובצל. כמובן שקניתי לנסות, ואני לא בטוח שההרגשה היא הכי טובה בעולם עכשיו:X אז.. מותר או אסור?