חדש - יש כיפה

mayalea

New member
../images/Emo127.gif חדש - יש כיפה

אחרי שהשלמנו עם העבודה, שדרור יהיה חייב ללכת עם כיפה בחופה, ישבתי לתומי בתרגול משמים בתרמודינמיקה, וראיתי בחורה שלידי סורגת כיפה. חיש מהר החלפנו פרטים, וביום שני הבא תחכה לי כיפה סרוגה אישית, עם הכיתוב "אני החתן" מעוטר בלבבות כחולים. נראה לי משעשע.. (בעיקר לנוכח העובדה שהשימוש היחיד לכיפות בבית הזה הוא בהלוויות. נראה לי ביזארי לדמיין את דרור בהלוויה עם כיפה מקושטת בלבבות ...)

קרן86

New member
../images/Emo6.gif עמיתי שלי הלך לחפש כיפה

וחזר עם שתיים: אחת פסיכודלית משהו והשניה קצת דוסית. הודעתי לו שאם הפסיכודלית הוא לא מתחתן מה שהותיר אותו במצב די דוסי...

yaelha

New member
מה את לומדת?

חשבתי שרק פסיכין כמוני עושים קורס בתרמודינמיקה ואחר בתואר השני לא לומדים לקח ולוקחים עוד קורס כזה מתקדם יותר

rinsp

New member
לא עשית במקרה היום מבחן

בתרמודינמיקה סטטיסטית????

yaelha

New member
תודה לאל לא

אני כבר סימתי לפני שנה תואר שני בביוכימיה אין לי יותר מבחנים ואני מנסה להדחיק את השם הזה - תרמודינמיקה

mayalea

New member
עשיתי תואר I בביוכימיה מולקולרית

בטכניון, אבל בגל לשהמשכתי לתואר שני הנדסי, נענשתי, ועכשיו אני עושה קורס השלמות הנדסיות. יאקקקקקקקקקק. לא אהבתי תרמו' בתואר הראשון, ובטח שלא עכשיו ! ובכלל, את מי זה מעניין באיזו מהירות זורם דבש בטמפ' 79 מעלות, כשהצינור הוא לא עגול מלא, והדבש הוא נוזל פסאודופלסטי ?? (ככה זה כשעושים השלמות בהנדסת מזון..)

yaelha

New member
אנחנו לא שמענו קללות כאלה

אבל בקללות אחרות כמו אנתלפיה, אנטרופיה ואנרגיה חופשית התעמקנו עד עומקים מיותרים לחלוטין. לא סבלתי את זה ואין לי צורך להתעסק כם זה עכשיו

למעלה