זה רק אני או ש... עוד מישהו ראה הרגע בערוץ 24 את הקליפ (המהמם דרך אגב) של השיר "לבדוק לך ת'מנוע"?
ש שושה 12 New member 5/3/04 #1 ../images/Emo127.gifזה רק אני או ש... עוד מישהו ראה הרגע בערוץ 24 את הקליפ (המהמם דרך אגב) של השיר "לבדוק לך ת'מנוע"?
../images/Emo127.gifזה רק אני או ש... עוד מישהו ראה הרגע בערוץ 24 את הקליפ (המהמם דרך אגב) של השיר "לבדוק לך ת'מנוע"?
י ירדן והדיסקו New member 5/3/04 #2 מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif הם שידרו אותו ההההההה----ללללל----ווווו----ייי----ההההה הגיע הזמן באמת אני לא מאמינה...אני חייבת לראות את הקליפ הזה תודה על האינפורמציה שושה
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif הם שידרו אותו ההההההה----ללללל----ווווו----ייי----ההההה הגיע הזמן באמת אני לא מאמינה...אני חייבת לראות את הקליפ הזה תודה על האינפורמציה שושה
ד דורבנית חיפאית מצויה New member 5/3/04 #3 או-מיי-גוד! Joyyyyyyy!!!!!!!!! אני לא מאמינה שפיספסתי! יאללה, מי בא איתי להצביע למבוקשים?!
ש שושה 12 New member 5/3/04 #4 ../images/Emo98.gifהקליפ... הוא מזה יפה, גיא כזה נוסע במכונית ואז כל פעם מישהו אחר מצטרף אליו, יוסי ורון אחר-כך זיגו, איתי ואייל והם רואים בשוליים (ראיתי בשולים אחת בלי נעלים על המכונית צועקת פצצה ומתקתקת...) והם עוזרים לה!
../images/Emo98.gifהקליפ... הוא מזה יפה, גיא כזה נוסע במכונית ואז כל פעם מישהו אחר מצטרף אליו, יוסי ורון אחר-כך זיגו, איתי ואייל והם רואים בשוליים (ראיתי בשולים אחת בלי נעלים על המכונית צועקת פצצה ומתקתקת...) והם עוזרים לה!
ח חן המתוווקה New member 5/3/04 #5 חחחחח../images/Emo6.gif אנחנו מכירים את הקליפ עצמו פשוט ערוץ 24 לא שידרו אותו אף פעם ומאמ"ה פנתה אליו בשביל שישדרו אותו.. קפיש
חחחחח../images/Emo6.gif אנחנו מכירים את הקליפ עצמו פשוט ערוץ 24 לא שידרו אותו אף פעם ומאמ"ה פנתה אליו בשביל שישדרו אותו.. קפיש
י יוסדוס New member 5/3/04 #7 שידרו אותו בערוץ 3 בגיא.... בגיא פינס ובאיזה סרט בערוץ שכחתי איך קוראים לו..
י יוסדוס New member 5/3/04 #13 אנא ערף...- אנא ערף-אני יודע...(יעני בציניות) קיצור אין לי מושג רק כולי תקווה שכן
P Pagra Baleben New member 5/3/04 #15 הקליפ הבא../images/Emo80.gif|שיר| לפי מה שרון אמר יהיה אחלה בחלה, מתוך הופעה
י ירדן והדיסקו New member 7/3/04 #16 קליפ מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יאאאאאאא נכנס למקום שלישי איזה קליפ אדיייייייייייייייייייייר
קליפ מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יאאאאאאא נכנס למקום שלישי איזה קליפ אדיייייייייייייייייייייר