בלהבלהבלהבלהבלהבלה

זה לא היה כוחניות!, אלא הרגשת זעם בעקבות שחש

שמרמים אותו ותוקעים סכין בגבו. ואגב, הוא לא מלא ברגשי נחיתות, אלא בסה"כ ידע להסתכל על עצמו כמו שהוא, על מעלותיו ועל חסרונותיו

חש שמרמים אותו?זה המשחק מישהו מעמיד

להדחה ומישהו עומד להדחה, מה היה עושה אלירז אם היו נשארים בסוף 6 חברים טובים טובים, גם הוא היה צריך להעמיד אז להדחה, היחיד שהתלונן ולא קיבל כמו כולם כשהיה עומד להדחה!

הוא כעס על ארז שהעמיד אותו להדחה

בזמן שהיה ביחסים טובים אתו יותר משאר כמה דיירים בבית (כגון: גואל, אלין ופותנה) ולכן כעס עליו למה העמיד דווקא אותו להדחה, כשהיו לו אופציות מתאימות יותר.

רקלוש

New member
שמעת על כריזמה...זה מה שיש בו וזה מעבר לדברים

שיכליים...או שי לך את זה או שלא... ולאלירז יש כריזמה מתפרצת...מה לעשות שאתם אנשים בינוניים וריקניים שמתייחסים רק למותגים ולפוזה...ולא רואים מעבר לכך???!!

רקלוש

New member
מיצי ל-WANABE,הפטאתיים תומכי הבבבון

והכונפה אין טיעונים משכנעים חכמים והגיוניים...אז הם עוברים לפסיםאישיים אז הם מתחילים עם מי שלא חושב כמוהם.. אופייני לאנשים קטנים ללא vision וחכמת הלב....

חחחחח,:אחד משלהם"?!אח"כ בבקשה אל תטיפי כאן

כנגד גזענות.מה זה אחד משלהם בתקשורת המונים?!יש בניאדם המורכבים ממס' רבדים את חלקם את יכולה לאהוב יותר את חלקם פחות וכנ"ל גם אחרים.

א.אני לא יודעת לדבר על שנאה כי אני לא שונאת א

אבל האם חשבת לרגע שאולי כפי שאת צפית בתכנית וראית אי אלו התנהלויות של מתמודדים..התנהלויות שממש לא נראו לך לעניין,האם לא הגיוני שיש מעטים שראו באופן כזה את אלירז?? השיוך שאמרת "אחד משלהם" זה סופר גזעני.זה מלמד שאת עושה כאן אבחנה בין סוגי בן אדם ובאופן הכללתי כותבת "אחד משלהם".

עפריטה

New member
אילנה555 ,אוייש את מעייפת יש לך תגובות של

סבתא יאכנה ,רוטנת ומלרלרת בספסל הקרוב ,בבית הזקנים .... מאחת ששורצת פה על בסיס יומי ובמשך רוב שעות היום ,הגיע הזמן שתחדדי את טרחנותך המייגעת לעייפה !!

itzik531

New member
קצת היסטוריה לכינוי ערס

בשנות החמישים שישים היתה המילה פרנאק אחר כך שוורץ חיה (חיה שחורה באידיש) אחר כך צ'חצ'חים ועכשיו ערסים (אגב הפירוש המילולי של המילה הזאת מערבית זה אחד שחיי על חשבונה של זונה )אז דיי כבר לגיזענות האשכנזית

ומה בדיוק אתה רוצה מחיי באותה תגובה?!

מעולם לא קראתי כינית כאן אף מתמודד בתואר "ערס" ולהיפך,פניתי אל מגיבים ואמרתי שבשבשם את שם המתמודד עם כינוי זה הם מונעים מחלק מהגולשים לרצות באמת להקשיב למה שיש להם להגיד. ואולי די כבר לכל העדתיות?!שנות ה2000,האוייב נלחם בנו על היותנו ישראליםםםםםם,הגיע כבר הזמן שגם אנחנו נהיה מודעים לזה. הגיע הזמן שבשנות ה2000,עם ריבוי של "נישואי תערובת" לא תהיה יותר ההפרדה הזו בין מזרח לאשכנז-בניאדם אנחנו(בתקווה)ישראלים אנחנו(אני מאמינה שכמעט כולנו כאן,אלא אם בפורום מבקרים גם תושבי חוץ במקור)ויהודים כאן כנראה כמעט כולנו.

itzik531

New member
לאילנה 5555

סליחה התגובה לא היתה מכוונת אליך היתה לי טעות בשירשור

למעלה