אילנה, ההתכתבות הנוכחית היתה עם רעם
שהשתמש בלימודי הפסיכולוגיה שלו על מנת לנגח את אלירז. אם הוא היה מביע דעה סתם ככה, לא הייתי אומרת דבר, אבל כשאתה מנופף במשהו, אז ..... עם כל הניסיון שיש לי - אין לי מושג מי מבין דיירי האח הגדול יכול להיות פסיכולוג/פסיכותרפיסט טוב או לא, וזה נכון לגבי כולם. אי אפשר לקבוע דברים כאלו עפ"י צפייה בתוכנית. אנשים מראים צדדים מסוימים בתוכנית, הם מתנהגים אחרת בחוץ, יכולים להשתנות וכן הלאה. לכן בנק' הזמן הזו - מבחינתי לכולם יש את הפוטנציאל להיות הכל, עד שיוכח אחרת. וכל הענין אז והיום הוא אחד- לא למהר לחרוץ גורלות, לאבחן ולהחליט החלטות. לגבייך- אני בטוחה (ואת טובה בזה, לכי חפשי את ההודעה המקורית), שמה שאמרתי הוא שקל לזרוק "פסיכולוגיה בגרוש" כשאין מושג ירוק- ובכן אילנה - זו אמירה כללית ובכוונה נכתבה באופן כללי - כי באמת לא היה לי מושג אם יש לך או אין לך- אני יוצאת מנק' הנחה (ומסתבר שצדקתי) שאיש מקצוע לא ימהר לערוך אבחנות שכאלו. לגבי איך נוהגים פסיכולוגים/פסיכותרפיסטים- זה נכון חלקית, מה גם שיש הבדל בדרך עבודתם של השניים ובין הכלים העומדים לרשותם. לגבי חיפושים בפרופיל ובכרטיס - זה מצחיק, אבל טוב, שיהיה- אני מוכנה להתערב איתך שאם תחפשי בכל פרופיל תמצאי הודעות שונות ומשונות- זה מה שיפה בנו כבני אדם, אנחנו משתנים ומשנים. וזה שיש לך זמן לעשות את זה - תיסלם, תהני.