בלהבלהבלהבלהבלהבלה

../images/Emo127.gifבלהבלהבלהבלהבלהבלה../images/Emo128.gif

הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל לכאן!!!!!!!!

susu281

New member
ראיתם את התמונות בפנאי פלוס

אלירז עם הכובע הערסי , הבקבוקון בירה והסגריות ביד. קשה להאמין שאנשים נורמטיבים מצביעים לדבר כזה.

סוסו את מבינה איפה אנחנו חיים?

הפכו אותו כאן כבר לשחקן הוליוודי, מחכה לטלפון של שפילברג שיזמין אותו,

Daria83

New member
אז מה את עושה פה שלייי? למה לא תלכו את וסוסו

לחיות את החיים המסעירים שלכם בכיף? אולי עם סער?

מסקרנות אני נכנסת, ואני לא מאמינה

אני קוראת וצוחקת, מהדביליות שכתוב כאן!!!מצטערת אבל זה עבר עובר את גבול הנורמאליות, ההערצה המטורפת והלא נורמאלית, כשראיתי אתמול את ראש עיריית חדרה הייתי המומה, זה ראש עיר???מה זה הדבר הזה, הזוי לחלוטין!

../images/Emo127.gif מקובל

החתימה שלך קצת מדאיגה ברמת ההערצה אבל אם אלירז הוא מה שמשמח אותך - לבריאות.

אני לא מעריץ את אלירז כלל!

אני פשוט מאוד אוהב ומחבב אותו בכן אדם! ואם הייתי פוגש אותו בחיים, כבן אדם אנונימי, הייתי חושב את אותם דברים! ואני לא רואה את אלירז כבן אדם נעלה או מרומם ממני, אלא בסה"כ אני מביע את רצוני להכירו באופן אישי, מחמת התכונות החיוביות הרבות שיש בו. לדעתי

ואגב, "אוהב אותו" זה בלשון המעטה כמובן...

הניק שלי מבטא, באופן יחסי, את מה שאני באמת חש כלפי הבחור הזה...

מודה שהצלחת לבלבל אותי

אתה מאוהב בו? רוצה להיות כמוהו? רוצה להיות חבר 'במציאות' שלו? מה אתה מגדיר הערצה? מה שאתה מבטא זו לא הערצה? מה פירוש 'מת על אלירז'? האם זה 'למרות' שהוא כוכב ריאליטי או בגלל שהוא כזה? אם אלירז לא היה כוכב ריאליטי לא היית מכיר את כל התכונות הנפלאות שאתה מייחס לו, לא?

אז ככה...

1.אני לא מאוהב בו במובן הרומנטי, אלא במובן האנושי.. 2. אני רוצה ומעוניין להיות מי שאני ולהישאר כזה. 3. אני מודה, אני מאוד רוצה להיות חבר שלו במציאות! 4. אני חושב שהערצה זה כאשר סוגדים למישהו כבן אדם שמחשיבים אותו כנעלה ממך, ואתה שואף לחכותו בהרבה דברים. וזה לא נכון אצלי לגבי אלירז! אני לא ממש שואף לחכות אותו, ולא רואה ואתו כבן אדם נעלה ממני! 5. הפירוש הוא, שאני אוהב אותו ברמות גבוהות מאוד. וזהו ביטוי שנהוג להשתמש בו כאשר מבטאים אהבה עצומה מואד. 6. למרות שהוא כוכב ריאליטי. זה מופיע בחתימתי.. 7. אם אלירז לא היה כוכב ריאליטי, טכנית, כנראה לא היה יוצא לי להכיר אותו. אך אם הייתי מכיר אותו בכל זאת, הייתי חושב עליו את אותם דברים!! ובשבילי התכנית, היא רק דרך להכיר את הבן אדם. ולכן אני מדגיש שזה למרות שהוא כוכב ריאליטי, כי מעצם עובדה זו בלבד, אין לי כל סיבה לאהוב אותו, ואם כבר, להיפך! אני דווקא סולד מ"כוכבים". בתקווה שהובנתי כהלכה

shelilu

Member
לכו תחפשו אתן בטח פרחות בנות 12

אפילו לא שוות תגובה אם אלירז ערס אז מה סערס???? האבטיפוס של כל הערסים עזבו אותנו הובסתם הובסתן כי העם חכם כמו כל אנשי התקשורת, והאמנים, ואנשי המקצועות החופשיים נו נו תעופו כבר מהפורום אתן לא רצויות כאן לא העם ולא האליטה רוצה לראות אתכן ואת מושא הערצתכן

רקלוש

New member
shelilu ברשותך הפצתי בפורום את הניתוח המצוין

שלך על ה-wanebe הפתאטיים...

D h a l i a

New member
עדיף מי שנראה ערס ומתברר כאציל נפש

מאשר מי שמתיימר להיות אציל נפש ומתברר כמגה-ערס בתחפושת. (בינינו אין מחלוקת)

למעלה