בחצרות בחושך עם אא ושבן או רק שבן?
1 1Reebok New member 13/6/06 #23 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ממשיכים פה - בתמונע. הפרפר - שוב ברח, או נעלם?
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ממשיכים פה - בתמונע. הפרפר - שוב ברח, או נעלם?
U UrijaAeitani New member 14/6/06 #25 יום ששוני הוא יום אסוני הביצוע של תמונה אימפרסיוניסטית בדיסק " תכלית בתכתית " או בדיסק "פרח שחור?" ראה ערך : הגירסה האיטית או המהירה?
יום ששוני הוא יום אסוני הביצוע של תמונה אימפרסיוניסטית בדיסק " תכלית בתכתית " או בדיסק "פרח שחור?" ראה ערך : הגירסה האיטית או המהירה?
U UrijaAeitani New member 14/6/06 #26 ארג.. התשובה נכתבה כבר, שאלה אחרת.. תמיד אני טועה כאן.. אוקיי, זה למומחים.. הביצוע של " כשבאתי לקחת אותה מהעננים " בדיסק "בציר טוב" או של ערן צור בדיסק " אתה חברה שלי " ?
ארג.. התשובה נכתבה כבר, שאלה אחרת.. תמיד אני טועה כאן.. אוקיי, זה למומחים.. הביצוע של " כשבאתי לקחת אותה מהעננים " בדיסק "בציר טוב" או של ערן צור בדיסק " אתה חברה שלי " ?
ט טיפסי New member 14/6/06 #27 בביצוע של "אתה חברה שלי" כי את השני לא שמעתי ערן מזיע עם אפרת גוש או ערן רענן עם שלמה ארצי?