3>
ש שירלי יוסף New member 23/6/07 #25 ../images/Emo109.gif גם לי יש עיצובים אח"כ אני ישים ו.... דילב העיצובים שלך כ"כ יפים
נ נופר בוסקילה New member 23/6/07 #26 ../images/Emo20.gifעיצובים יפים ../images/Emo13.gif בהצלחה בהמשך D: "מדוע אתה מכה אותי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פיפייייייייייייייייייייייייי
../images/Emo20.gifעיצובים יפים ../images/Emo13.gif בהצלחה בהמשך D: "מדוע אתה מכה אותי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פיפייייייייייייייייייייייייי
א אוראליי XD New member 23/6/07 #27 ../images/Emo210.gif אני רוצה להזמין אני אני אני [: אבל אפשר באייסי ? אם לא אז הנה תמונה >> תרשמי רק אוראל סנדלר
../images/Emo210.gif אני רוצה להזמין אני אני אני [: אבל אפשר באייסי ? אם לא אז הנה תמונה >> תרשמי רק אוראל סנדלר
א אוראליי XD New member 25/6/07 #51 ../images/Emo210.gif יווו איזה יפפפפפפהה 3> תגידי, תוכלי לעשות לי שיעורים פרטיים בעיצובים כאלה ? חחחח
../images/Emo210.gif יווו איזה יפפפפפפהה 3> תגידי, תוכלי לעשות לי שיעורים פרטיים בעיצובים כאלה ? חחחח
א אוראליי XD New member 23/6/07 #30 ../images/Emo210.gif עיצובים יפייםם דילב ובתאל 3> ../images/Emo99.gif
מ מיכלוש יוסף New member 24/6/07 #33 ../images/Emo175.gifעיצובים יפים כפרוווני . [: * איזה חמוד החתולי . P = ובאיזה תוכנה את משתמשת ? .
ד דילב לוי XD New member 24/6/07 #40 ../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחח זה סוד D= סתם . תוכנה לא מוכרת.
M MaStuLa76 New member 24/6/07 #36 ../images/Emo203.gifתלחצו ותראו יותר ברור .. והנה המקורית: שתראו תהבדלים [:
ד דילב לוי XD New member 24/6/07 #42 ../images/Emo135.gifחח אני עם שחף והיא רוצה לראות איך אני עושה חתימה D: קודם כל אני יעשה את של מריה ואז את של אוראל ואז את שלך אז לא בטוח הכל היום. את שלהם קודם כי לך עשיתי כבר אז את בסוף.. זה בסדר נכון?
../images/Emo135.gifחח אני עם שחף והיא רוצה לראות איך אני עושה חתימה D: קודם כל אני יעשה את של מריה ואז את של אוראל ואז את שלך אז לא בטוח הכל היום. את שלהם קודם כי לך עשיתי כבר אז את בסוף.. זה בסדר נכון?
ד דילב לוי XD New member 24/6/07 #47 ../images/Emo135.gifחחחח חח תודה בחזרה נשמה שלי :] היא כאן ליידי יאללה ביי הלכתי לעשות לה גבות D: ואז לראות האלופה.. ואז לקפה ג'ו בייי :]
../images/Emo135.gifחחחח חח תודה בחזרה נשמה שלי :] היא כאן ליידי יאללה ביי הלכתי לעשות לה גבות D: ואז לראות האלופה.. ואז לקפה ג'ו בייי :]