יפפה חנו'ש . ((:
מ מיכלוש יוסף New member 25/7/07 #20 ../images/Emo126.gifאייייייייייזה יפפפפה !!!!1 ../images/Emo12.gif בפוטו ? . O;
ש שירה הנסיכה New member 24/7/07 #9 דילבי זה מהממם.. תקשיבי יש לחברה שלי יום הולדת, מחר המסיבה. . אני יעלה לך לפה 2 תמונות שלי ושלה וברכה את תוכלי לעשות לי משהו יפה בפיינט שופ? פליזזזזזזזזזזזזזזז[:
דילבי זה מהממם.. תקשיבי יש לחברה שלי יום הולדת, מחר המסיבה. . אני יעלה לך לפה 2 תמונות שלי ושלה וברכה את תוכלי לעשות לי משהו יפה בפיינט שופ? פליזזזזזזזזזזזזזזז[:
ד דילב לוי XD New member 25/7/07 #31 ../images/Emo135.gifאבל אנילא יודעת לחבר שתי תמונות ../images/Emo7.gif
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 24/7/07 #14 ../images/Emo141.gifיפה דילבוש=]]] אני אזמין עוד מעט אולי באלי להקיא עכשיו=\
מ מיכלוש יוסף New member 25/7/07 #19 ../images/Emo126.gifאיזה יפפה ! איייייפ , , היה לי פעם פיינט שופ , והייתי מה זה טובה בו ואחרי שפירמטו לנו אחי הוריד לי פוטו , עכשיו אומרים שפוטו יותר טוב אבל אני לא טובה בו , ואני רוצה להשאיר אותו כדי ללמוד ועד שאני אלמד . |;
../images/Emo126.gifאיזה יפפה ! איייייפ , , היה לי פעם פיינט שופ , והייתי מה זה טובה בו ואחרי שפירמטו לנו אחי הוריד לי פוטו , עכשיו אומרים שפוטו יותר טוב אבל אני לא טובה בו , ואני רוצה להשאיר אותו כדי ללמוד ועד שאני אלמד . |;