כלבים, קשב ונובה היום בתפוז

../images/Emo126.gifכלבים, קשב ונובה היום בתפוז

ד"ר דגנית בן דוב, הממונה על אכיפת חוק צער בעלי חיים, תגיע בשעה 18:00 לפורום כלבים ותענה לשאלות הגולשים בנושאי דיווח על התעללות בבע"ח, חשיבות עיקור וסירוס, תקנון אחזקת בע"ח בבתים פרטיים ועוד.
בשעה 21:00 תתארח בפורום הפרעות קשב ADHD ד"ר לילך שלו מבורך העוסקת בהערכת 4 מערכות הקשב השונות של מבוגרים וילדים והאימון בהן באופן פרטני ובבתי ספר. ד"ר שלו מבורך תשמח לענות על שאלותיכם בנוגע למערכות הקשב והשפעתן על חיי היום יום ועל הלמידה.
עוד הערב בשעה 21:00 במסגרת הבלוג של להקת "נובה" יתקיים גמר התחרות לבחירת עוזר ההפקה של התוכנית. "שנטיפי", "שלומי והמצריה" ו"אניגמה" - שלושת הפיינליסטים, יגיעו ללופט ויבדרו אתכם במהלך התוכנית. אתם תצטרכו לבחור מי הזוכה. פרטים נוספים על נובה ועל הבלוג, בפורום נובה.
טלנובלה בע"מ מחפשת את להקת הבית אם אתם זמרים צעירים, מוכשרים, בעלי הופעה נאה, בגילאי 18-26, אנחנו מזמינים אתכם לאודישנים ללהקת הבית הכי שווה בטלוויזיה, שתקבל את הפריצה של הלייף מול כל הע"מ. האודישנים יתקיימו במועדון הסטייג' בתל אביב (רחוב יונה הנביא 21), בתאריכים 29.3, 31.3 לתאום והרשמה יש להתקשר לטלפון מספר: 03-6290235 לפרטים המלאים היכנסו לאתר הרשמי של טלנובלה בע"מ בתפוז אנשים http://www.tapuz.co.il/hot3/odition.asp

נופר 247

New member
שאלה-|הדגש|דחוף|סדגש|

מישהו יודע איך קוראים לפרק הרביעי זה שודר השבוע בחו"ל..?

נופר 247

New member
../images/Emo58.gifאהה..

לפי מה שהבנתי שהיא נתנה לכולם ורק לו לא....נראה לי...כדי להתשתלב

r o n i3

New member
אממ...

את בטוחה?! כי הם עשו מזה סיפור גדול..וחוצנזה הם יעשו את זה באחד הפרקים באים...

r o n i3

New member
אז ככה..

ראיתי פרומו של זה באתר שלהם...וגם יש לי תמונה...חח (האתר הרשמי)

נופר 247

New member
כןןןן!!!

למרות שאני יראה אותו בקרוב (נכון לעכשיו עוד יום ו19 שעות) אני חייבת!!!

r o n i3

New member
אוקי..אז..

בריידן עושה את זה עם קלי ולפי מה שמראים בפרומו אווה נכנסת לחופה עם סיימון ואחר כך מראים אותם בארוחה ואז ניקי עומדת ואומרת שזה לא נכון ולא פייר ושאווה צריכה להתחתן עם ג'וני להמרות שסיימון בנאדם טוב ואז בריידן מסתכל עליה בצורה ממש תקועה...וזה בינתיים מה שאני יודעת.. יודעת מה?! קחי קישור לאתר ואז תראי בצד ימין ליד התמונות שכתוב: trailer http://www.thewb.com/Shows/Episode/0,8201,||2284,00.html

מיטל101

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כאשר קלי רק הגיעה לפליה לינדה היא רצתה להשתלב בחברה. אז היא פשוט שכבה עם מישהו. היא אמרה לבריידן אחרי שהוא גילה את זה שהיא ממש לא אהבה את זה ושהיא נשבעה שהיא לא תתאהב שוב בגבר. אבל אז בריידן הגיע ועכשיו הם יחד-היא מאוהבת בו אבל היא עדיין לא רוצה שהם "יעשו" את זה. ומה שעיצבן את בריידן זה שכולם ידעו על זה חוץ ממנו. עזרתי?

נופר 247

New member
אין לא משדרים את העונה השנייה בארץ.

את יכולה בדרכים שאסור לדבר עליהם בפורום... ככה אני עושה..

למעלה