הבמה

../images/Emo126.gifהבמה../images/Emo126.gif

אוקי. חסר לי בעיניים כישרון פה
אז בואו נפתח שרשור אומנות
עשינו את זה בעבר, נעשה את זה גם עכשיו. מה זה אומר
כל אחד רשאי להביא יצירה שהוא אוהב. זה יכול להיות שיר של מישהו שאתם אוהבים. זה יכולה להיות תמונה שראיתם ברחבי האינטרנט [או כל מקום אחר] שאתם אוהבים. זה יכול להיות יוצר/ת שאתם נהנים לעיין ביצירות שלו/ה. זה יכול להיות סיפור שאהבתם. זו יכולה להיות אימרה שמצאה חן בעיניכם. הבנתם את הרעיון
לצד היצירה יש לציין מדוע אהבתם וכו'.
הערה חשובה:במידה ואתם מוצאים לנכון להשתתף בשרשור [תיזהרו ממני
] יש לשמור על זכויות יוצרים
כלומר, במידה ואתם רוצים לפרסם את השיר 'שלום היא מילה שימושית' של מיכל ינאי [
] יש ללכת נניח לשירונט, לערוך חיפוש לשיר, להעתיק את הלינק הישיר ובהודעה שאתם פותחים לשים את הלינק בלבד.
דוגמא להודעה:
שיר שנורא התחברתי אליו הוא 'שלום היא מילה שימושית'. [
]
הערה נוספת: אל תקחו את זה כמקום לפרסום אישי
אני לא אומרת שאל תפרסמו יצירות שלכם, להפך
אבל תביאו לינק או יצירה ספיציפית. שתפו פעולה

A N I g M A

New member
יה בא לי../images/Emo9.gif

אני רוצה שתיכנסו לדף היוצר של להקת "התבלינים". הם עושים רוק נחמד כזה, מאד כיף לשמוע אותם. לפני שנה הכרתי אותם, והם פשוט מצוינים. תעשו לעצמכם יום מגניב ותיכנסו. אה, וגם הדף של דותן לוי:$ כי אמ.
. במקרה שלא ידעתם - דותן הוא זה שכתב את "תשירו גם לי" (יחד עם נדב פסח) של להקת חיל אוויר. אמ. זהו:$

tuty fruty

New member
לי יש...

אני פשוט מאוהבת באימרות וציטטות יש לי 4 ספרים בבית מלאים בכאלה יש לי כמה מודבקים בחדר ויש לי המון ביומן. אז הנה כמה אתם מוזמנים להגיב עליהם לקחת לחתימות לרשום ביומן או כל דבר אחר!
"את האדם אנו מעריכים לא לפי ערכו , אלא לפי הרושם שהוא עושה (לורד ליטון)
כל מי שבז לשבחים , רוצה אותם יותר מכל.(לה רושפוקו)
"לנקום אין זו גבורה הגבורה האמיתית היא לסלוח(שייקספיר)
"יש אנשים שמצפונם נקי מכיוון שלא השתמשו בו מעולם"(ס.י. לץ) יש לי עוד מלא ואני אוהבת עוד מלא אבל אין לי כוח לחפש עכשיו אם אתם רוצים משפט בנושא מסויים תגידו לי ואני אחפש!

אלירן י

New member
שני אימרות שמצאו חן בעיניי

ראיתי אותן מתישהו והן נחרטו לי בראש
לאישה יש תמיד את המילה האחרונה בכל ויכוח, כל דבר שגבר יגיד לאחר מכן הוא תחילתו של ויכוח חדש.
אישה תשלם 1$ עבור פריט השווה 2$ כשאינה זקוקה לו, גבר ישלם 2$ עבור פריט השווה 1$ כשהוא זקוק לו.

למעלה