גרפיקה

../images/Emo126.gifגרפיקה../images/Emo126.gif

אוקיי חמודים כול החתימות לפה !!! הגב..ליטלע אם את רואה את זה..אני רוצה להוריד פוטושופ כמו שלך אז תגידי לי כפרעע מאיפה אוהבתת .. יאללה בנות הכול לפה =]]

litalg06

New member
צלילע לי יש פיינט שופ וזה מדיסק...

את לא יכולה ללמוד את זה בלי שמישהו יסביר לך... אז תשיגי מישהו שיודע ואז הוא יוריד לך ויסביר לך

ליטלע כנסי ...

את מכירה אולי אתר שאפשר להוריד בו ת'תוכנה ? כי פעם היה לי פיינט שופ { למרות שלא ידעתי להשתמש חח } ואני לא זוכרת מאיפה זה

Baruush

New member
מי החרא שפגע בך?!

אני יכסח לא ת'אמאמאמאמאאאמא שלוווו!

מממממממממ...

אני מאוהבתתתת בו... כברר שנתייםם.. שנתיםם שלמיםם אני סובלתת.. לאא עוהבר יום מבליי שאני בוכהה בבצפר ופה אני צוחקתת הכל.. אבלל שאני לבדד עם עצמיי אניי חייבת לבכות הואא פגגעע ביי אני סובלתת בגללוו אוףף דיי נמאסססססססססססססססססס לייייי בקיצורר אוהבתת אותךך המוןןןןןןןןן

כפרעלייך כנסי...

דבר ראשון-הוא לא שווה אזה-ת לא צריכה ליסבול בישבילו(כמו שאת מתארת) גמלי זה ככה יש לי ילד בשיכבה אני בערך שנה מטורפת עליו..ואני לא יודעת מה לעשות..-(העיקר אני נותת עצות לאחרים חע..) בקיצור תפנימי אתמה שאמרתי לך.... -הוא לא שווה אזה- -הוא לא שווה אזה- -הוא לא שווה אזה- וככה אני חושבת שתיסבלי פחות -כאליו פחות תיבכי עליו אני יודעת שזה קשה (זה שאני אוהבת כל הזמן רושם באווי של האיסי___אוהב אותך וכאלה ובאוטובוסים הוא רושם.... _____ + _____ = אוהבים ומלא כאלה ... אז תעבירי אזה..-הוא יבין אזה מתי שהוא... קפיש מאמי???.

תיקון קטן>>

דבר ראשון-הוא לא שווה אזה-ת לא צריכה ליסבול בישבילו(כמו שאת מתארת) גמלי זה ככה יש לי ילד בשיכבה אני בערך שנה מטורפת עליו..ואני לא יודעת מה לעשות..-(העיקר אני נותת עצות לאחרים חע..) בקיצור תפנימי את מה שאמרתי לך.... -הוא לא שווה אזה- -הוא לא שווה אזה- -הוא לא שווה אזה- וככה אני חושבת שתיסבלי פחות -כאליו פחות תיבכי עליו וזה... אני יודעת שזה קשה (זה שאני אוהבת כל הזמן רושם באווי של האיסי___אוהב אותך וכאלה ובאוטובוסים הוא רושם.... _____ + _____ = אוהבים ומלא כאלה ... כאילו כשאני רואה דברים כאלה -הלב שלי ניקרע יותר ויותר, אז אני פחות מיתיחסת אליו אני לא מראה לו שאני אוהבת אותו-ואני מפנימה לעצמי שאני לא אוהבת אותו) אז תעבירי אזה..-הוא יבין אזה מתי שהוא... בנים מיתפתחים לאט יותר אז גם המוח שלהם לאט-ככה יקח לו זמן מה להבין שאת אוהבת אותו-תנילו עוד צ'אנס להבין את זה קפיש מאמי???.

כןן אני מבינהה אבל.......

אני מאוהבת בו שנתים כפרה זה לא בא ברגל שנתים שלמיםם בוכהה ימים ולילות הואא שנה מעליי הוא שחקן כדורגל..זמר ושחקן היה לנו אתמול הצגה..והוא הופיע בהה כלל ההצגהה רקק בכיתיי באמא שלי היקרהה רקק בכיתיי וחברות שלי מרגיעות אות שראיתי אותו רוקד ושרר ומחבק את ידדיות שלו בסוף כאילו ששאמרו את התודות נקרעתיי רציתי למותת אוףףףףףףףףףף נמאסס ליי נמאסס ליי לסבולל אני מעדיפה למות.. ולאא להתאהב..!

יאו מיסכנה שלי אני יודעת שזה קשה

וזה ס-ב-ל! ואת לא צריכה למות בישבילו הוא 0-עגול את הרבה יותר שווה מימנו..

למעלה