ארון משודרג.

טורטיתת

New member
../images/Emo126.gif ארון משודרג.

שוב אני כותבת מתוך הארון, והפעם לא מציק לי כלום, אין לי תלונות, המצפון ואני כבר ידידים, אפשר לאומר ששקט חמים ונעים לי. את הדלת בארון בזמנו החלפתי לדלת הזזה פשוטה וקלילה, היא גם לא נעולה הדלת - כמו פריצה שקוראת לגנב, מכה קטנה ואפשר להיכנס פנימה לתוכי. בעבר נחנקתי בארון, לא היה לי אויר, רצתי לשבור את הקירות, לנפץ את החלונות, חיפשתי הגדרות תבניות, חיפשתי את עצמי, בדרך אבדה לי הסבלנות וכמעט עשיתי שטויות, בסופו של דבר המשכתי את חיי בארון ובניתי לי סביבה תומכת ומחבקת, ואף הכרתי אישה מקסימה ומיוחדת שהיא שלי ורק שלי. יום אחד זה קרה בלי שהרגיש, משהו השתנה בי, משהו נגע בי, משהו נרגע בי. אני קמה עם חיוך ישנה עם חיוך, לא לחוצה לצאת מהארון, לא לחוצה להכריז הכרזות ולהניף דגלים, לא לחוצה לצעוק לעולם מי ומה אני. טוב ונעים לי – שקטה עם עצמי בתוך הארון המשודרג שבניתי לי.
זה נורמלי לחיות בארון משודרג בימנו ?
באוכלוסיה הדתית ההומו לסבית ישנה קהילה ששנים בארונות, למה לא לחיות כמותם?
האם לדעתכן המשקפים הורודות שכרגע צובעות לי את העולם בורוד, זהו שלב נוסף לפני יציאה סופית מהארון?

flint29

New member
סוג של ארון

תלוי כמה נוח לך שם בפנים. אני אישית מתקשה לישון בארון אבל גרתי באחד בעבר. היום השארתי שם רק רגל שמתקשה להיפרד ומחכה לסיבה טובה. לשאלתך - אם זה נורמאלי אני מניחה שזה נורמאלי למי שצריך את זה. זה קצת מקשה על יצירת קשרים לפעמים (בת זוג פתוחה למשל) לי אישית זה לא נראה לא נורמאלי - עדיין יש איום על החברה ההומו לסבית. אני מניחה שזה גם תלוי איפה את גרה, מי ההורים שלך ועוד. לשאלתך השניה, הכל תלוי בכמה נוח לך בפנים וכמה האיום בחוץ גדול. כמה נוח לך לשקר לאנשים שקרובים אלייך כמה נוח לך לשקר באופן כללי איך את מרגישה שאת לא יכולה לשתף אנשים בחלק מהחוויות הטובות והמשמעותיות שעוברות עלייך. אנשים נוטים לצאת בהצהרות רק משום שאנשים אחרים נוטים לקחת דברים כמובן מאילו. אני לא רואה צורך לצאת בהצהרות מיוחדות אבל אני גם לא רוצה לשמור על הפה שלי ולחשוב שלוש פעמים לפני שאני מדברת. ולגבי השאלה האחרונה אני חייבת שוב (אמנם לא פה) לצטט את פיונה אפל הנהדרת שאומרת : "as soon as i settle i bet ill be able to move on"

מממ... לי נשמע

שאת לא ממש בארון.. אני לא יודעת מה כוונתך באוכלוסיה דתית- האם את משתייכת אליה.... אבל בעיניי חיים בארון הם, דבר ראשון, חיים בחוסר השלמה וקבלה עם עצמך... רצון להסתיר ותחושת בושה... העובדה שאת לא צריכה לצעוק ולנופף בדגלים, שאת חיה בשלווה עם עצמך מרכיבה משקפיים ורודים... אני חושבת שכל זה מראה שמהארון החשוך והסגור מכל, את כבר יצאת...
שבוע נפלא ומלא קסם

יום אחד...

כשתהיי כבר מחוץ לארון, תאספי את כל ההודעות שלך על ארונות (כבר עשית דוקטורט ופתחת מפעל לרהיטים..."כן דלת הזזה, לא דלת הזזה"...) תצחקי צחוק גדול ולא תביני איך במשך שנים זיינת לנו ת'מוח ולא קיבלת איזו כאפה טובה לפנים... מני קיסז

טורטיתת

New member
אלפא התגעגעתיייייייייייייייייייייייייי

מה לא עשיתי מה לא כתבתי בשביל להחזיר אותך חזרה "הביתה" סוף סוף נזכרתי שאת שומעת "ארונות" המקל עולה לך לראש שמחה שהמקל הנחית אותך כאן סוף סוף התגעגעתיייייייייייי (וכן אני עוד בארון, חמים ונעים לי - נו מה רע בזה?) מיליוני קיסז חזרה גם לפולניה, ולקטנות טורטיות

שלום לך גיברת טורתיתת

לא, לא אמרתי שאני נגד ארונות. אם חמים לך ונעים לך ויש מקום גם לעוד מישהי, שיהיה לבריאות. העיקר שיהיה לך רק טוב. צאי מתוך הנחה שזה יכול להמשך שנים ואז לא תהיי לחוצה. מי אמר שצריך לצאת מהארון בכל מיני הכרזות? שכל אחת תעשה את מה שעושה לה הכי טוב. אני לא יודעת אם את כותבת על ארונות בגלל שבעצם, את לא מרגישה כל כך נוח בתוך הארון או בגלל הלחץ החברתי לצאת ממנו. אם זה בגלל הלחץ החברתי ובגלל שנדמה לך שזה הדבר הנכון לעשות, עזבי שטויות ותעשי מה שטוב לך בלי לספור אף אחד/ת. בטח לא להתרגש ממכשפות קשישות שמבליחות לרגע ומתעופפות חזרה אל מחוץ לאטמוספירה.... ליל מנוחה (בארון)

למעלה