חח שהתחיל כל הקונגרס אז ישבנו ממש רחוב מהבמה לרציתי לבוא להתחלה אח"כ..המורה שלי לשל"ח לא רצה לתת לנו ללכת קדימה אבל לא הקשבתי לו
(למרות שאני אמורה להוות דוגמה אישית וכו' לחניכים שלי...)אח"כ הלכנו וקבענו ללכת בשעה מסוימתלפני שתיגמר ההופעה.. היתה הפסקה קטנה של רבע שעה לפני ההופעה וכל הנגנים עלו והכינו את הכלים אז דיברתי עם גליה מלאמלא ואח"כ שהתחילה ההופעה עמדתי בצד של גליה... לקראת השעה שהיתי אמורה ללכת יצאתי החוצה וגילינו שאחד החניכים נשאר בפנים...אז חזרתי לחפש אותו...(המורה מצא לו את מי לשלוח לחפש..חח דווקא אותי...אז בדרך נהנתי מהשירים וחיפשתי אותו איפה שעמדנו ליד גליה ובינתיים אמרתי לגליה שלום ונתתי לה נשיקה באויר
(היא החזירה לי אחת חזרה
)..חזרתי לשם כי לא מצאתי אותו ואז הלכתי לחפש שוב..מצאתי אאת הילד ולקחתי אותו איתי בינתיים המורה לשל"ח האידיוט שלי עלה לבמה ומתחיל להגיד לקרן שנעלם לו לתמיד אז היא אמרה במיקרופון את השם של הילד ושמחפשים אותו..חחח ואני רק נקרעתי מצחוק...חחחחחח אח"כ הלכנו משם הביתה....וצחקתי עליו כל הדרך שהוא עשה את הפאדיחות שלו עם קרן
.... היה גדול!!חבל שלא נשארתי עד הסוף...הקהל היה ממש מדהים חוץ מהקטע שהם זרקו על קרן פרחים וזה לא היה נעים ל כך... אבל אח"כ היא אמרה להם להפסיק לעשות את זה והם הפסיקו...חח