drops of jupiter- train
S S u p e r S h e e p New member 8/3/08 #45 Stop Crying Your Heart Out-Oasis../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif
L L i O r K u S h New member 8/3/08 #47 Metallica - Where ever I may roam התגעגעתי לשירים האלה... כמה זמן לא שמעתי אותם...נראלי מכיתה ט' או משו
Metallica - Where ever I may roam התגעגעתי לשירים האלה... כמה זמן לא שמעתי אותם...נראלי מכיתה ט' או משו
L L i O r K u S h New member 9/3/08 #65 ../images/Emo123.gif../images/Emo189.gif חחחחחחח זה עד כדי כך בלתי נתפס? יש לי כמה שירים שלהם...אבל רק מהאלבום השחור(הוא הכי נורמלי) וגם יש לי כמה שירים של אנתמה שאני אוהבת.. ושיר אחד של אינפליימס..
../images/Emo123.gif../images/Emo189.gif חחחחחחח זה עד כדי כך בלתי נתפס? יש לי כמה שירים שלהם...אבל רק מהאלבום השחור(הוא הכי נורמלי) וגם יש לי כמה שירים של אנתמה שאני אוהבת.. ושיר אחד של אינפליימס..
O oOdust in the windOo New member 8/3/08 #48 silverchair- Tuna in the brine../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif
ל לירווונע New member 8/3/08 #52 העצב שלך- איפה הילד../images/Emo110.gif בראש אבל שמעתי אותו באוטובוס בדרך חזרה והוא עכשיו מתנגן לו בלי הפסקה בראש..
העצב שלך- איפה הילד../images/Emo110.gif בראש אבל שמעתי אותו באוטובוס בדרך חזרה והוא עכשיו מתנגן לו בלי הפסקה בראש..