מתי??
M MoonyAvFreak New member 25/5/07 #65 אני שומעת איזה 5 שירים ככה... ובטח יגררו אותי לשם. אז אני עכשיו מתחילה לשמוע XDD אבל אני בעצמי שונאת שעושים את זה :|
אני שומעת איזה 5 שירים ככה... ובטח יגררו אותי לשם. אז אני עכשיו מתחילה לשמוע XDD אבל אני בעצמי שונאת שעושים את זה :|
V VIVIAN3 New member 25/5/07 #19 על הבוקר מתנגן לי... Coldplay - for you שיר בנוי רק מפסנתר (אולי באמצע גם תופים) פשוט מעורר לי את הבוקר וגורם לי ללכת לשיעור מעפן בביולוגיה עם התספורת המעפנה שלי.
על הבוקר מתנגן לי... Coldplay - for you שיר בנוי רק מפסנתר (אולי באמצע גם תופים) פשוט מעורר לי את הבוקר וגורם לי ללכת לשיעור מעפן בביולוגיה עם התספורת המעפנה שלי.
M MoonyAvFreak New member 25/5/07 #21 savior-30seconds to mars כדי להרגע ככה לפני המבחן. אני בלחץ לא נורמאלי.
ת תמיר1991 New member 25/5/07 #35 או, נחמד../images/Emo13.gif צריך חתיכת קול בשביל זה!../images/Emo2.gif
ז זונע New member 25/5/07 #46 חחחחח תכלס שיר בלי איכויות ווקאליות כמעט בכלל...וגם שיר לא ממש מוצלח שלהם בלי קשר.
V VIVIAN3 New member 25/5/07 #52 למה? דווקא יש בו איכות ווקאלית ובכלל זה גם שיר חמוד שטוב שהיא בחרה אותו
T The Fourth Horseman New member 25/5/07 #68 חחחחחח, היא שרה שם שטוח כמו מישור החוף |: אין שם איכות ווקאלית בשיט, תשמעי את Wishmaster [האלבום, השיר די מעפן] או את Century Child - ותביני איך טאריה באמת שרה. חוץ מזה, אפיקה יותר טובים.
חחחחחח, היא שרה שם שטוח כמו מישור החוף |: אין שם איכות ווקאלית בשיט, תשמעי את Wishmaster [האלבום, השיר די מעפן] או את Century Child - ותביני איך טאריה באמת שרה. חוץ מזה, אפיקה יותר טובים.