MCR בגונזו- סיכום

../images/Emo125.gif../images/Emo186.gifMCR בגונזו- סיכום../images/Emo70.gif

מי שראה- מה הבנתם ממה שהם אמרו? חצי לא שמעתי כי הטלוויזיה שלי היתה די בשקט.. היו שם כמה דברים אבל שכן הצלחתי לקלוט: הם יוציאו עוד סינגל, פרובבלי סמיטארי דרייב או פריזון (ככה ג'רארד אמר)?. והיתה שאלה של איזו מעריצה ששאלה את ג'רארד: "אם הייתי גלידה, איזה טעם היית רוצה שאהיה?"
לא זוכרת מה הוא ענה, אבל או מייקי או פראנק (מישו מהם, לא זוכרת בדיוק מי אמר) אמר שהוא אמר את זה בגלל שיש בגלידה הזאת בוטנים
חבורה של אנשים מטורפים
אניוואי, מה שמעתם ממה שהם אמרו?

GUILTY

New member
שהשירותים באוטובוס קטנים מידי../images/Emo6.gif

והם אמרו שלא בטוח שהם יוציאו את הוידיאו הבא. והגלידה היא פיסטוק.........לא בוטנים......הוא ומאייקי אוהבים את הגלידה הזאת.

../images/Emo125.gif../images/Emo186.gifהו דאמ פיסטוק זה טעים

אבל למה שלא יוציאו? הוא אמר שפרובבלי, ואז הוא אמר סמיטרי דרייב ופריזון
מה הוא אמר?

GUILTY

New member
הוא שאל את האמרגן שלהם בריאן

שהיה מאחורי המצלמה והוא אמר שלא......אז ג'רארד אמר שעם הם יוציאו אז זה יהיה אחד משניהם

Love Bem

New member
הם לא מוצאים את שאד אפ אנד פלי?

*מתעצלת לכתוב באגלית סליחה!*

חחח

גמאני לא ממש הבנתי. פשוט בהיתי בהם חח
אבל כן הם אמרו שהם יוציאו את סמטרי דרייב או פריזון.. מישי אמרה שהסולן ממש חמוד והוא אמר תודה חחח
אהה המנחה אמר משו על זה שג'ר עם משקפי שמש והוא אמר שזה בגלל שהם השניה קמו או משוכזה.. לא שזה כזה מעניין. אממ.. חצי מהדברים פשוט לא הבנתי ואת השאר אנלא זוכרת חח לילה טוב

marimarina

New member
היה קורע

והם לא בטוח יוציאו קליפ חדש.. ואני מעדיפה כך. עדיף לא לחרוש יותר מידי על הדיסק הזה. חחח אהבתי את השאלה ששאלו את ג'ר- האם אתה רוצה לצאת איתי לדייט לצ'יפס ועוף.. והוא כזה כלו נבוך.. אממ לא זה בסדר.. אממ.. אני אהיה באוטובוס שלי. היה טוב. חח וגם הקטע שג'ר הוריד את המישקפיים.. ואי הוא ניראה כל כך קריפי. ^_^

MyMystery

New member
אני צריכה לראות את זה אוףףףף=(

:( מישהו? מוכן? אוףףף ומה זאת אומרת נראה מפחיד בלי משקפיים? יש לפחות תמונה?

EveDark

New member
הקטע עם המשקפיים P:

לפחות ראו לו את העיניים לכמה שניות P:

deadXend

New member
../images/Emo12.gif כוסמעק

ראיתי שיש..חיכיתי מלא והם לא באו. ואז הייתה צכה ללכת
|בוכה|

yaelrs

New member
אמממ..