שאלון על שיר

Just TalTi

New member
../images/Emo125.gifשאלון על שיר../images/Emo125.gif

הפינה שלי
שיר השבוע הוא Untitled
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
האם השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
איזה צבע מתאים לשיר?
איזה ריח מתאים לשיר?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:

../images/Emo103.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) אחד הגבוהים
המשפט המועדף בשיר: I just wanna scream, how could this happen to me... זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני סופרמרקט זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: papa roach האם השיר דיכאוני? מממ. אם הוא נשמע דיכאוני, ואם הקליפ שלו נראה דיכאוני, ואם פייר שר אותו כמו בדיכאון, סימן שהשיר דיכאוני. ובקיצור- כן. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא יודעת. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אין לי שמץ של מושג ירוק. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? קצר מדי. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. איזה צבע מתאים לשיר? אפור כחול כהה. איזה ריח מתאים לשיר? אני חושבת שריח כזה של מים. לא יודעת למה. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. האהא, אין לי. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא היה. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: מממ. כלום. בזמן שאני במחשב אני לא יכולה כששקט לידי, אז אני שמה מוזיקה. כשזה השיר הזה (וגם כשזה שירים אחרים) אני פשוט מתרכזת במה שאני עושה כרגע ולא במה שאני שומעת.

Dorin555

New member
שלי :]

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה
המשפט המועדף בשיר: הרוב :]
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אפחד! מתאים רק להם P:
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: למעלה
האם השיר דיכאוני? קצת
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אפשר יותר טוב :]
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אינלי רעיון
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? אורך מתאים-קצר מידי
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא
איזה צבע מתאים לשיר? כחול
איזה ריח מתאים לשיר? של גשם (בגלל הקליפ)
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אין רעיון
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כתבתי משו......XD
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: שאני רואה ת'קליפ? איזה חמוודים!!

IVaLeRyI

New member
או,כמה מעגניב וקשוח! ../images/Emo24.gif

*שמה אנטייטלד ברקע בשביל האווירה*
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: האם השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? האם יש קטעים מיותרים בשיר? איזה צבע מתאים לשיר? איזה ריח מתאים לשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:

IVaLeRyI

New member
ממש טיפוסי....סליחה :|

*שמה אנטייטלד ברקע בשביל האווירה* מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) הממ...בינוי~גבוה המשפט המועדף בשיר: I can't remember how I can't remember why I'm lying here tonight -שולט- זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! המממ...לא היה אכפת לי כ'כ...בשביל הצחוק,מצידי אפילו רוני. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גו גו דולז או פאפא רוץ' היה נחמד =] האם השיר דיכאוני? ממש לא,אולי רק באווירת "דאון" אבל ממש לא דכאוני. שם השיר מתאים לתוכן שלו? המממ בכלל לא...שם השיר מרמז על "חוסר תוכן"....חחח היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? בהחלט שם אחר אבל אני לא טובה בשמות. P: האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לדעתי כן,הדיסק "בוגר" יותר מהדיסק הקודם והשיר "מעודד" את השינוי. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? הממ....דיסקים של סטורי אוף דה אייר או הובאסטאנק [לא יודעת למה נירא לי] האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הוא בסדר גמור ...=\ האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא,אם היו אז הוא היה ארוך מדיי,ולא אמרתי שהוא ארוך מדיי P: איזה צבע מתאים לשיר? כחול כהה....עמוק כזה. *דמעה* איזה ריח מתאים לשיר? בנזין?..טופי?...לא יודעת. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. הקליפ הנוכחי מתאים לו מאוד ,פרט לזה שרוב הזמן מראים את פייר. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא משהו שזכור לי...קשמשהו מרגש קורה לי אני לא בידיוק שמה לב לשירים שמתנגנים ברקע...זה מסיך את דעתי יותר מדיי...חחח השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: משום מה זה עושה לי הרגשה של חורף...יום גשום ואפרפר כזה.

Satla ruleS

New member
שלי

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? אמ..נמוך המשפט המועדף בשיר: Everybody’s screaming I try to make a sound but no one hears me זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לא עולה לי רעיון בראש =| זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מיי כמיקל רומנס..הם היו עושים ביצוע שמתאים להם..וזה היה נשמע ממש יפה! האם השיר דיכאוני? אה-הא;[ שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אין שם היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? היה נחמד אם היו קוראים לו בשם כמו "הסוף" או משו כזה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? תאמת לא ממש \= לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לאדעת \= האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? נואופ האם יש קטעים מיותרים בשיר? נואופ איזה צבע מתאים לשיר? שחור איזה ריח מתאים לשיר? גשםם אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. התסריט שעשו לו מתאים בדיוק! דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא קרה
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: מוות \=

sapirush1

New member
עונהה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) פעם הוא היה גבוה עכשיו יותר בינוני המשפט המועדף בשיר: And I can’t explain what happened And I can’t erase the things that I’ve done כל כך מתאים לי.. תמיד קשה לי להסביר דברים ויש הרבה רגעים בחיים שהייתי רוצה למחוק ולעשות אותם שוב זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מממ אין לי מושג אולי כריסטינה מגעילרה? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: הציעו פאפא רואצ וזה דווקא יכול להיות יפה וגם לינקין פארק האם השיר דיכאוני? כן שם השיר מתאים לתוכן שלו?לא ממש.. בעיקר מתאים לשורות: I can’t remember how I can’t remember why I’m lying here tonight וגם כאילו הוא לא זוכר את שם השיר או משהו כזה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? How could this happen to me יכול להיות הכי מתאים האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא ממש.. הוא שקט לעומת השאר לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אין להם כל כך הרבה... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? אולי טיפה ארוך מדי אבל בסדר האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא ממש איזה צבע מתאים לשיר?משהו אפל כזה וקהה איזה ריח מתאים לשיר?של גשם, כמו בקליפ אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. ממ.. אחרי ששמעתי שהם מוציאים קליפ תיארתי את זה ככה: הרוח של פייר מסתובבת בזירת התאונה וקולטת שהוא מת ורואים את האוטו מרוסק. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא שזכור לי השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: מהפעם הראשונה ששמעתי אותו חשבתי על אנשים שתויים

G i N g N i T

New member
ממ../images/Emo54.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) ממ.. באמצע המשפט המועדף בשיר: אני יכתוב בעיברית כי אין לי כוח לחפש ת'ליריקס
"איי אופן מיי אייס איי טריי טו באט איי בלינד" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מממ כלמיני פופ.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יודעת האם השיר דיכאוני? הוא לא דיכאוני אבל הוא עצוב שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא במיוחד.. לא יודעת.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אין לי בעיה עם השם שלו, הוא סבבה.. אבל... הוא קצת לא קשור.. לא יודעת איך הייתי קוראת לו האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כע לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? יש להם ר' שתיים..
לזה.. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? בסדר ^^ האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא חושבת איזה צבע מתאים לשיר? אפור איזה ריח מתאים לשיר? דלק אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. יש קליפ, והוא מעולה לדעתי דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ממ... לא שזכור לי השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: לא חשוב

בטלקאפ

New member
מממ

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)גבוהה:] המשפט המועדף בשיר:how could this happen to me זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל זמן דפוק שיהיה..או להקהל. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: רק סימפל:O האם השיר דיכאוני?כן שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נמממממ אולי. אין שם
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?הממ אולי לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?פ'סדר..קצת קצר האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר? כחול איזה ריח מתאים לשיר?גשם אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אין:X דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אחותי נתנה לי בעיטה. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: כלום:|

n 0 f a r

New member
שלי

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי?גבוה!!!! המשפט המועדף בשיר:And I can’t explain what happened ו How could this happen to me זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:אממ...איזה פאקצה שחושבת שהיא זמרת... זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:סימפל פלאן.. האם השיר דיכאוני?:בערך שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?אמממ.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?מאיפה לי... לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?מוותרת.... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?לא... האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא!! איזה צבע מתאים לשיר?שחור ואדום (זה צבעים שאני אוהבת...אבל בגלל שאדום זה כאילו דם והשחור זה אבל...) איזה ריח מתאים לשיר?ריח??לשיר?? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.חח...אין לי כוח עכשיו להמציא... דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:דבר עצוב..ניסיתי להקליט אותו (לפני שהצלחתי להוריד את השיר המלא בלי הפרעות) אבל כל הזמן הפריעו לי...זה עצוב... השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:מוות..

שלי:

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר:הכל זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
שקירה... איכסססססססססססססססססס זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: להקה...המ יש הרבה האם השיר דיכאוני? הוא לא דיכאוני, הוא עצוב. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? דיי לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לאיודעת האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא. מושלם ככה האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש לא. מושלם ככה איזה צבע מתאים לשיר? אפור כהה איזה ריח מתאים לשיר? של גשם אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אני אוהבת את הקליפ ככה. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: לאיודעת

sapirush1

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

תיארתי לי עכשיו את שאקירה שרה ורוקדת את זה ככה קצבי יותר ובספרדית.. לא לבעלי לב חלש! "קומו אסטה, פאסנדו, טו מי?.." ותתארו תופים כאלו כמו בשיר החדש שלה

אם כבר מדבריםם עליה

(לא שזה מומלץ), אז מה הקטע של השיר הקליפ החדש שלה?
חוץ מלהזיז את השדיים בצורה מוזרה, ולעשות תנועות ממש מפגרות?

sapirush1

New member
אין לי שמץ

מה שאני כן אוהבת זה שהיא אומרת איי אמור פורקה מדוואלה טנטו (איי אהבה למה כואב לי כל כך) או בסגנון כי אני לא זוכרת בדיוק ומראים אותה בוכה ואז מראים שהיא חותכת בצל אבל חוץ מזה קליפ מפגר, במיוחד עם הנוזל השחור הזה שהיא מתכסה איתו!

למעלה