שאלון על "שווים"

gal255

New member
../images/Emo125.gifשאלון על "שווים"../images/Emo125.gif

שתפו פעולה.
מהו השיר האהוב עליכם באלבום
מהו השיר שהכי פחות אהבתם באלבום
מהו השיר שאתם הכי מזדהים איתו באלבום
לאיזה שיר יש את המילים הכי יפות בעינכם
לאיזה שיר יש את הלחן הכי יפה בעינכם
מהו השיר שהכי מרגש אתכם
מהו השיר שגורם לכם להעלות חיוך
מהו השיר הכי רומנטי באלבום לדעתכם
אם הייתם רן ועילי, אילו חמישה סינגלים הייתם מוציאים לרדיו ובאיזה סדר

gal255

New member
עונה לעצמי

מהו השיר האהוב עליכם באלבום? "מי בחלומך" מהו השיר שהכי פחות אהבתם באלבום? "הכל מזכיר אותך" מהו השיר שאתם הכי מזדהים איתו באלבום? "שווים" לאיזה שיר יש את המילים הכי יפות בעינכם ? "במקום לבכות" לאיזה שיר יש את הלחן הכי יפה בעינכם? "בואי נעזוב" מהו השיר שהכי מרגש אתכם ? "במקום לבכות" וגם "יום הולדת" מהו השיר שגורם לכם להעלות חיוך? "מי בחלומך" מהו השיר הכי רומנטי באלבום לדעתכם? "מי בחלומך" אם הייתם רן ועילי, אילו חמישה סינגלים הייתם מוציאים לרדיו ובאיזה סדר? סינגל ראשון - "בואי נעזוב" סינגל שני - "שווים" סינגל שלישי - "אני אש" סינגל רביעי - "מה שלא הספקתי לומר" סינגל חמישי - "מי בחלומך"

Meytar 888

New member
עונה../images/Emo9.gif

מהו השיר האהוב עליכם באלבום- יום הולדת מהו השיר שהכי פחות אהבתם באלבום-הכל מזכיר אותך מהו השיר שאתם הכי מזדהים איתו באלבום-במקום לבכות לאיזה שיר יש את המילים הכי יפות בעינכם-יום הולדת לאיזה שיר יש את הלחן הכי יפה בעינכם-מי בחלומך,אני אש מהו השיר שהכי מרגש אתכם-לחזור לישון ביחד,מחכה לך מהו השיר שגורם לכם להעלות חיוך-מי בחלומך,אני אש,יום הולדת מהו השיר הכי רומנטי באלבום לדעתכם-מחכה לך אם הייתם רן ועילי, אילו חמישה סינגלים הייתם מוציאים לרדיו ובאיזה סדר- נקח כבר את אלו שהיו: שווים,בואי נעזוב,אני אש,יום הולדת ובמקום לבכות
שבת שלום

יוב101

New member
עונה../images/Emo13.gif

מהו השיר האהוב עליכם באלבום
וואי..כמעט כולם...
אבל הכי הוא "מי בחלומך"
מהו השיר שהכי פחות אהבתם באלבום
מה שלא הספקתי לומר
מהו השיר שאתם הכי מזדהים איתו באלבום
אני אש
לאיזה שיר יש את המילים הכי יפות בעינכם
הכל מזכיר אותך
לאיזה שיר יש את הלחן הכי יפה בעינכם
לכולם!
מהו השיר שהכי מרגש אתכם
אני זוכרת שהייתי על סף דמעות כששמעתי את "לחזור לישון ביחד"
מהו השיר שגורם לכם להעלות חיוך
כולם...אני יודעת שאני משוחדת אבל כולם..
מהו השיר הכי רומנטי באלבום לדעתכם
במקום לבכות
אם הייתם רן ועילי, אילו חמישה סינגלים הייתם מוציאים לרדיו ובאיזה סדר
1.מי בחלומך
2.יום הולדת 3.אני אש 4.מחכה לך 5.לחזור לישון ביחד היה לי ממש קשה לענות כי אני פשוט התאהבתי הכל השירים... אני נורא אוהבת את הדיסק.. אומנם אני קצת משוחדת כי אני מעריצה של רן
אבל זה לא משנה..עילי כתב שירים מדהימים ורן מבצע אותם כל כך יפה...

למעלה