שאלה קטנה

yossnet1

New member
../images/Emo125.gifשאלה קטנה

אם ואם ואם היה אפשר, עם איזה זמר/ת/להקה הייתם רוצים לשמוע את מאיר עושה דואט (או שיתוף פעולה אחר)?

רפי צבר

New member
שאלה מעולה../images/Emo45.gif

אם ללכת על החלום הרחוק הייתי מתמוגג לראות את מאיר אריאל ובוב מארלי זה מין סוג של פטיש פרטי שאני בטוח שמעטים יבינו... אם לרדת קצת ברמת ההזיה, הייתי, ואני חושב שזה מתבקש, רוצה מאוד לראות את סיבוב ההופעה "הזמן נוסע-אין עצור" אריאל בנאי פה אני כבר חושב שרבים יסכימו

s h a b l u l y

New member
קינקי..... ../images/Emo106.gif

קשה ממש למצוא חיבור שלא יחסיר ממאיר, אבל הייתי רוצה לראות אותו עושה דואט עם מוריסיי הסולן של הסמית'ס

ilovelior

New member
שחר אריאל

רק כדי לראות אותם בצמוד פעם אחת, ולמצוא את ההבדלים. ואם לא, אז ללא ספק את עוצמת הגבסו.

שאלה שאלתית!

גלגלי השיניים במח שלי יורקים ניצוצות כבר שבוע בגלל השאלה הזו.. זו שאלה כ"כ מפתיעה וקשה כי מאיר אריאל הוא כ"כ מאיר אריאל, וזה גם מתחבר לשאלה שקשה לשים אותו על משבצת מסויימת...רציתי לומר שהוא לא מסתדר לי בדואט עם אף אחד, אבל השאלה עדיין לא יצאה לי מהראש.. בסוף הבליחה בי התודעה: אני חושב שאם זה היה אפשרי להתגבר לא רק על מכשול הזמן אלא גם על מכשול השפה, הייתי רוצה לראות ולשמוע שלושה דואטים: הראשון, עם הגברת הראשונה לדעתי, היא סזאריה אבורה (Cesaria Evora) מכף-ורדה. היא שרה בפורטוגזית שירים שנוגעים בעצבים הכי פנימיים של הנפש, ואיזה קול יש לה! השני, עם אמן צעיר בשם מאנו צ'או, ששר בספרדית, צרפתית ואנגלית. הוא זמר ששר מהשוליים של החברה המערבית, והוא בחור ממש לעניין..נראה לי שלמאיר אריאל ולו הייתה יכולה להיות אחלה כימיה... הדואט השלישי - גם עבורי, הוא עם בוב מארלי, האחד והיחיד..

רפי צבר

New member
בואנה תגיד

התשובה שלך מעלה בי כמה תהיות א. מאיפה הידע הנרחב במוסיקה??? ב. אתה נראה לי אדם חכם ומאופק, אני על השאלה לא חשבתי יותר מידי, פשוט ירקתי את מה שעלה בי, הקדשת לתשובה שלך משקל ומחשבה אשרייך! ג. באופן מאוד כללי אני ממש נהנה לקרוא את הדברים שלך, ושל עוד כמה פה בפורום

../images/Emo9.gif חפש את האישה....

תודה רבה על המחמאות, אבל באמת שלא מגיע לי... א. הידע המוזיקלי שלי הסתכם בשניים-שלושה אמנים ולהקות, עד שאישתי פתחה את עייני והראתה לי קצת עולם....וגם אני ממליץ בחום על 88FM - אני לא מכיר את לוח השידורים שלהם בעל פה אבל מדי פעם יוצא לי לשמוע בערב או בימי שישי תוכניות מוזיקה ממש מעולות, וגם שמה יצא לי להכיר כמה דברים מופלאים.. ב. אני לא חכם ומאופק, אני חמור עיקש ואובססיבי, זה למה השאלה נתקעה לי בראש, אפילו שרציתי לירוק אותה החוצה לא היה לי מה לירוק.. ג. תודה רבה!! אני חושב שיש פה פורום ממש מעולה (כבר דיברנו על מפגש פורום?)..

yossnet1

New member
מפתיע משהו

שאף אחד לא כתב בוב דילן. מתבקש ככל שזה יהיה זאת הבחירה הראשונה שלי. ואם כבר אז שיהיה גם לאונרד כהן.

למעלה