פרק 34

Nizan 16

New member
../images/Emo125.gifפרק 34../images/Emo125.gif

מה קורה לכם למען השם?? אף אחד לא פותח?

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאווף איזה מעצבן שמיה "עלתה" על הכל

אבל לא האמינו לה :(. זה ממש כמו בשיר שלנו שמיקי צדקה כל הזמן אבל אף אחד לא הקשיב לתיאורייה שלה.

My Life And You

New member
נכון !!!!1../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

גם כאילו .. ברדיו ? שמעתם איך דני אמר בהתחלה משהו ואז "השיר שלנו" והוא הדגיש את זה .. כאילוו מה נסגר איתם ? \= בסדר הבינו -השיר שלנו- אם כבר הייתה עונה חדשה לשיר שלנו. אבל הסדרה בתכלס מדהיייימה !! :) הפרקים טיפה מתחילים לשעמם .. כאילו מה שיש מעניין !!!!1 אאבלל .. זה כל הזמן נשאר על אותה תמונה. הפרק שלפני 3 ימים? היה פרק מדהים וכ"כ מצחיייק !! כאלה פרקים צריכים לעשות.

bathen14

New member
חחח זה היה פרק מצחיק

[32] נגיד היתה סצינה שנועה ,רינגו ועופר היו במונטנה ואז נועה שרה: איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה ה...? ואז רינגו לא הבין על מה היא מדברת..ועופר אמר לו משו כמו:חכה עוד 40 שנה אולי תבין והיתה עוד סצינה שלהם במונטנה שנועה מספרת להם על זה שהיא הולכת להיות מטפלת של תינוק והיא שרה: 'שלום לכם ילדים וילדות אני יובל המבול__'? ועופר ענה 'בל' ורינגו לא ענה ואז נועה אמרה לו משו כמו 'מה ניסגר איתך?'בל' רינגו!!אתה צריך להגיד 'בל' 'טוב אני ממשיכה..כל היום אני אומר שטויות לא בכוונה בכ___'? עופר:'לל' רינגו:'בל' [כאילו ביחד] אה והיו עוד סצינות קורעות של חיים!!!חחח אהובה הפתטרה הרי,ואז הוא רצה לכתוב מכתב או משהו..הקיצור הוא רצה לכתוב את האות ז' במכונה אבל הוא לא מצא אותה ואז הוא התחיל לצעוק 'יואו איפה הז' הזאת!!!' והיה טלפון ואז הוא מתחיל לשאול איפה הז' נמצאת ובסצינה אחרת שדני בא למשרד הוא אמר לדני אם הוא מוכן כבר להגיד לו איפה הז' נמצא ודני כמובן לא הבין על מה הוא מדבר חח ואז הוא אמר לו 'האות ז'!!אני לא מוצא את האות ז' במכונה הזאת!!' סורי שלא זכרתי בדיוק..זה בערך היה ממה שאני זוכרת..

המחשבות

מיה:"בנסיבות אחרות הייתי עושה אותה(הכוונה לדני)" נועה:" שמעתי את זה שמעתי את זה."

למעלה