לאחר צפייה-

lambada

New member
../images/Emo125.gif לאחר צפייה-

באירוויזיון 1990, הנה הטופ5 שלי: 1. קפריסין- שיר שמתאים יותר לצוות הבידור בבריכה , מת עליו! 2. הולנד- זה רק אני הוא שהוא מזכיר שיר ישראלי... 3. ספרד- אחחח...שיר גדול, חבל שהם לא עשו שחי... 4. איטליה- איטי מדי! אבל שיר יפהיפה 5. טורקיה- גם שיר בריכות... מה שלכם?

ביג דיל

New member
מה?../images/Emo2.gif

איפה ישראל? אצלי ישראל מקום ראשון. בנוסף אני אוהב את הולנד, בריטניה (אני נגעל מעצמי), ספרד וצרפת.

אייל_18

New member
אבל השיר הטורקי

הוא שילוב של מוזיקת מעליות, מוזיקת חתונות ו"סיגליות" של דייויד ברוזה! ו...בכל זאת - טופ 5? אתה באמת חושב שהגיע להם מעל 90 נקודות? מה שכן - השיר ההולנדי מזכיר, קצת, את "הביתה" של ירדנה ארזי, אז זה לא רק אתה. בכל מקרה... 1. איטליה 2. אוסטריה 3. לוקסמבורג (בייחוד בגירסאת סטודיו) 4. הולנד 5. ישראל

אהוד_

New member
אירוויזיון 1990

קפריסין מקום ראשון, למה?! ב1990 הטופ שלי: 1. אירלנד 2. אוסטריה 3.הולנד 4.ישראל 5. יוגוסלביה ואח"כ לוקסמבורג

lambada

New member
קפריסין?! אחלה שיר!

קצבי שמח, מדבק... כמו שצריך להיות...

טליה ג

New member
Kayahan הוא כוכב ענק בטורקיה

חלק מהשירים שלו הם בסגנון החתונות ומוסיקת המעליות כמו השיר מהאירוויזיון, וחלק מהם הרבה יותר "מזרחיים". הלהיט הגדול ביותר שלו מהאלבום האחרון הוא Gonul Sayfam. מי שמעוניין אני יכולה לשלוח לו את ה-MP3 של השיר. Kayahan היה נשוי זמן קצר לזמרת הליווי שלו(שגם הופיעה איתו באירוויזיון), Ipek Tüter, שצעירה ממנו ביותר מ-20 שנה וגם ילדה לו בת, אבל בינתיים הם הספיקו להתגרש.

TheShis

New member
הבחירה שלי ל-1990:

10.שוודיה. 9.ספרד. 8.לוקסמבורג. 7.ישראל. 6.הולנד. 5.איסלנד. 4.איטליה. 3.פינלנד. 2.יגוסלאוויה. 1.דנמרק (זה קצב!). אמנם עשרת הגדולים, אבל לא נורא. :)

למעלה