אחד על אחד

idan1991

New member
../images/Emo125.gif אחד על אחד

המרואיין השבועי הוא: אייל הידוע בכינויו eyalpolan. Efm's Football Club (344671) שייכת ל: אייל פולן, אחד מותיקי הפורום. נוסדה ב: 02.11.2004 ליגה נוכחית: V.79 תארים: אלופת ליגה VI.531 ליגות קודמות: VI.531 מספר העברות: 134 סכום מכירות: 109,068,576 סכום קניות: 102,986,000 הישג בולט בגביע: סיבוב 3 בעונות 15 ו-13 ותק במשחק: שנתיים ותשעה חודשים, כ-8 ורבע עונות. ראיון: עידן: ושוב נתחיל עם שאלת זונע
: מה קורה? אייל: ברוך השם ישתבח שמו לעד.. מה שלומך? עידן: שלומי טוב, תודה
עידן: ספר לנו על עצמך. אייל: אייל, 18, הרצלייני (לא פיתוחניק
). סיימתי י'ב ואני מתגייס ביום רביעי (25.7) לחטיבה 900 (כפיר). אוהב כדורגל, אוהד מכבי הרצליה. עידן: איך הגעת להאטריק ואיך הגעת לפורום? אייל: אממ מדריך על האטריק במנג'רסנט.קום.. אז החלטתי לבדוק במה מדובר.. ממש אין לי מושג איך הגעתי לפורום בתפוז.. בזמנו הייתי כותב בפורום כדורגל ובטח נתקלתי בזה בחיפוש פורומים של תפוז. עידן: אתה מאמן הגנה זמן רב, ומתגייס בקרוב. החלטת לעבור לאימון הבקעה, האם לדעתך יהיה לך מספיק זמן כדי לקנות מתאמנים ולייעל את האימון? אייל: קודם כל נראה אם אני אתגבר על העצלנות ובאמת אעבור
, אבל סביר להניח שכן, ואז הזמן לא יהווה בעיה כי אני אמור לחזור הביתה בסופ"שים, וסופ"ש אינטנסיבי אחד מספיק כדי להחליף אימון. בקשר ליעילות- אני מאמין שכן. בעונה שעברה כבר שיחקתי הרבה פחות עם מערכים הגנתיים אז הגיע הזמן להשלים את השינוי וגם לנצל את זה לאימון מקסימלי של שחקנים. עידן: למה בעצם לעבור אימון? למה דווקא להבקעה? אייל: עם מערכי הגנה קשה להיות בצמרת, ולכן גם ככה לא ניצלתי 100% ממספר המתאמנים האפשרי בעונה שעברה, אז החלטתי לעבור לאימון שגם יחזק לי את ההתקפה המוגבלת וגם אני אצליח למלא את מכסת המתאמנים השבועית די בקלות. עידן: בהנחה שעדיין לא עפת מהגביע (שלב מתקדם) ויש לך משחק ליגה קשה, איך אתה מתכונן למשחק הליגה? אייל: מה זה שלב מתקדם בגביע
? בחיים לא עברתי את הסיבוב השלישי, גביע זה ממש לא התחום שלי.. בכל מקרה, מחפש עקביות, לפעמים חוזר למשחקי עבר נגד היריב כדי לנסות להבין את החשיבה שלו, בודק נעדרים ומתאים את ההרכב לממצאים. זהו בעיקר.. כמובן שגם שחקנים עם ספשלטי בהתאם למזג אוויר. עידן: יש לך הרבה שחקנים עם ספשלטי? לדעתך הם עוזרים הרבה? אייל: לא
סתם, כן, בעיקר ברמות הגבוהות הם יכולים לעשות את ההבדל, אבל בגלל שאני לא ברמות הגבוהות אני לא משתמש בהם יותר מדי. עידן: בעונה שעברה התמודדת על האליפות והמקום הראשון. איך הסתדרת מבחינה כלכלית? אתה חושב שהיית מצליח בליגה 4? אייל: מבחינה כלכלית לא ממש הסתדרתי, הגעתי למצב שההוצאות הדו שבועיות שלי גבוהות מההכנסות, אבל בקרוב אני אשפץ את האצטדיון והמצב הזה ישתנה.. אם הייתי מצליח בליגה 4? כן.. לקבוצה שלי יש פוטנציאל כספי גבוה, והייתי מנצל חלק ממנו כדי לחזק שתיים-שלוש עמדות שיספיקו לי להישרדות. עידן: לדעתך, האם רק בזכות טקטיקה אפשר להצליח? (כמובן שיש כסף אבל לא שפע כלכלי). אייל: כן, בהחלט. טקטיקה rules, והיא בעצם מה שמכריעה את המשחקים עצמם, לא כסף. למשל- הגלאקטיקוס של לירן קרסו כי לא היה לו מושג טקטי
דוגמא הפוכה- קנטונה, קבוצה שהייתה איתי בליגה, לא הייתה בעלת הסגל הכי חזק אבל עלתה ליגה בזכות החלטות טובות. עידן: מה לדעתך היא הדרך להצלחה היום במשחק למנג'ר מתחיל? איזה עצות היית נותן לו? אייל: אממ לקרוא את החוקים, למצוא מנג'ר ותיק, בעל ידע וסבלני שיוכל ללוות אותם בתחילת הדרך. לא להתעסק יותר מדי עם כסף עד שמבינים קצת את המשחק. מי שיעשה את הדברים הנ"ל יהיה לו יתרון ויוכל לבנות את הקבוצה בצורה נכונה. עידן: ההאטים עשו שינויים במשחק לפני תחילת העונה, מחירי השוק מתחילים לעלות ככל הנראה. מה לדעתך השינוי שגרם לזאת? אייל: האמת, אני לא חושב שהעלייה הקטנה הנוכחית קשורה לשינויים אלא לעובדה שאנחנו בתחילת עונה. השינויים יגדילו הכנסות, אבל לא יעלו את המחירים בצורה משמעותית. עידן: איזה שינוי לדעתך יש לבצע בהאטריק כדי לשפר אותו? אייל: אני לא משהו בשינויים שצריך לבצע כדי לשפר, אבל אני חושב שכדי לא לפגוע במשחק לא צריך להכניס את החילופים, זה עלול לסבך את העניינים והגדולה של האטריק היא בפשטות היחסית שלו. עידן: אחרי כמעט שנתיים ותשעה חודשים שאתה במשחק, אתה עדיין מצליח להתלהב ממנו? אייל: שנתיים, שמונה חודשים, ו21 יום.. אבל מי סופר.. כן, משחק מאוד כייפי, אחלה אנשים, תעסוקה לשבת בבוקר, לא נמאס ואני עדיין נהנה. לפעמים יש תקופות שאני נכנס פחות לפעמים יש תקופות שאני נכנס יותר למשחק, תלוי במצברוח, אבל מבחינת ההתלהבות- כמעט כמו בהתחלה.

idan1991

New member
המשך

עידן: היו לך טעויות כשהתחלת לשחק? או אולי אפילו טעויות בתור בעל ניסיון במשחק שהצטערת עליהן או אולי לא? אייל: העלייה המוקדמת לעלייה לליגה החמישית. זו לא בדיוק טעות כי מה שחשוב במשחק הזה זו ההנאה והאתגר ומהבחינה הזו אני מאוד שמח שעליתי, אבל הדבר פגע בהתקדמות של הקבוצה. אהה ובהתחלה אימנתי כמו אידיוט
, לא ממש טרחתי לקרוא את המדריכים ולהבין את מהות האימון. במשך הרבה זמן אימנתי קשישים, ושיחקתי 3-5-2 למרות שאימנתי הגנה.. עידן: האם הפעלת פעם מלחמה פסיכולוגית על יריב? זה עזר? אייל: בצורה מילולית לא נראה לי, אבל הרבה פעמים בפעולות שעשיתי. אני יודע שכמה שאני אגרום ליריב לחשוב יותר ויהיה לו יותר כאב ראש - ככה יותר טוב. הייתי מחליף אגפים בקצב מטורף, או לא מחליף בכלל, או משחק עם גישה מפתיעה פתאום (משחק עונה במחזור ראשון וכו'). ואם כבר אני בנושא- אני עולה משחק עונה לפחות 3 פעמים בעונה בד"כ. עידן:
אייל: כן כן, ט"ס חלק מאוד חשוב באסטרטגיות שלי. עידן: איך אתה מתכנן את הט"ס של הקבוצה שלך? אייל: קודם כל יש לי יתרון שהקבוצה שלי יכולה להיות בנויה על קאונטר, ולכן הרבה פעמים אני מעדיף לוותר על הקישור ולעלות פיק כדי לצבור ט"ס ולנסות לנצח עם קאונטר.. אני נוהג לסמן בתחילת העונה משחקים שצפויים להיות פיקים או משחקי עונה ומשנה בהתאם למצב. אני משתדל לדאוג לפיקים לפני או אחרי משחקי עונה, או גם וגם. עידן: הבאת חברים למשחק? או שניסית והם לא רצו?
אייל: הייתי הראשון מהשכבה ששיחק בהאטריק, התחלתי להביא חברים למשחק, חלק מהם הביאו חברים אחרים.. בשיא היינו בערך 20, אולי קצת פחות אבל זה עדיין מספר מכובד
עידן: נעבור לזה או זה. עידן: juventos (שם המועדון הקודם) או Efm's Football Club (שם המועדון הנוכחי). אייל: Efm's F.C, יותר פרטי.. מה גם שבjuventos יש טעות כתיב (juventus היה תפוס ולא היה לי שכל לחשוב על קומבינציות של F.C וכו'). עידן: ליגה 5 או ליגה 6? אייל: ליגה 5, הרבה יותר מאתגר, מעניין, ואנשים יותר פעילים. עידן: לירן (חבר ליגה V.79 לשעבר) או ד"ר גיבי (חבר ליגה V.79 שנסגר)? אייל: וואי וואי איזה מאצ' אפ, את לירן אני מכיר יותר טוב, גיבי הוא הבנאדם הכי נחמד שנתקלתי בו בהאטריק. שניהם אחלה. עידן: הנבחרת הצעירה או הבוגרת? אייל: צעירה, בגלל מידד. עידן: ועידות (כולל פדרציות) או הפורום? אייל: וואו. הפורום, אבל יש שתי פדרציות שאני מאוד מאוד אוהב. federation of tactics שגם עזרה לי מאוד וגם עזרתי בניהולה, ומפגש הסביח שהיא פדרציית ספאם מעולה עם אנשים איכותיים. עידן: איפה אתה מעדיף לפגוש את אוריון בצבא או במפגשי פורום?
אייל: חח שאלה לא רעה אבל אין לי תשובה. יודע מה, יש לי תשובה, בצבא. כי בצבא חשוב שיהיו אנשים במכירים, ובמפגשי פורום זה כמובן מאליו. עידן: מפגש פורום או מפגש קהילה? אייל: פורום. כי אני כבר מכיר את כל מי שבא למפגשי פורום, והמפגשי קהילה קצת גדולים מדי למרות שגם הם כיפיים. עידן: היה כיף לראיין אותך ובהצלחה בצבא
אייל: תודה רבה, היה כיף להתראיין, ובהצלחה בתיכון יא צעיר

tal39391

New member
אחלה ראיון....

יפה על ההשקעה וגם נהנתי לקרוא! ובהצלחה בצבא אייל!

meidadc

New member
איל הוא אחד התותחים בהאטריק ישראל

המון בהצלחה בצבא!

YaRiN111

New member
כל הכבוד אין מילים ....

אחלה ראיון ואולי אני יהיה הבא בתור

למעלה