../images/Emo125.gif אחד על אחד
המרואיין השבועי הוא: אייל הידוע בכינויו eyalpolan. Efm's Football Club (344671) שייכת ל: אייל פולן, אחד מותיקי הפורום. נוסדה ב: 02.11.2004 ליגה נוכחית: V.79 תארים: אלופת ליגה VI.531 ליגות קודמות: VI.531 מספר העברות: 134 סכום מכירות: 109,068,576 סכום קניות: 102,986,000 הישג בולט בגביע: סיבוב 3 בעונות 15 ו-13 ותק במשחק: שנתיים ותשעה חודשים, כ-8 ורבע עונות. ראיון: עידן: ושוב נתחיל עם שאלת זונע
: מה קורה? אייל: ברוך השם ישתבח שמו לעד.. מה שלומך? עידן: שלומי טוב, תודה
עידן: ספר לנו על עצמך. אייל: אייל, 18, הרצלייני (לא פיתוחניק
). סיימתי י'ב ואני מתגייס ביום רביעי (25.7) לחטיבה 900 (כפיר). אוהב כדורגל, אוהד מכבי הרצליה. עידן: איך הגעת להאטריק ואיך הגעת לפורום? אייל: אממ מדריך על האטריק במנג'רסנט.קום.. אז החלטתי לבדוק במה מדובר.. ממש אין לי מושג איך הגעתי לפורום בתפוז.. בזמנו הייתי כותב בפורום כדורגל ובטח נתקלתי בזה בחיפוש פורומים של תפוז. עידן: אתה מאמן הגנה זמן רב, ומתגייס בקרוב. החלטת לעבור לאימון הבקעה, האם לדעתך יהיה לך מספיק זמן כדי לקנות מתאמנים ולייעל את האימון? אייל: קודם כל נראה אם אני אתגבר על העצלנות ובאמת אעבור
, אבל סביר להניח שכן, ואז הזמן לא יהווה בעיה כי אני אמור לחזור הביתה בסופ"שים, וסופ"ש אינטנסיבי אחד מספיק כדי להחליף אימון. בקשר ליעילות- אני מאמין שכן. בעונה שעברה כבר שיחקתי הרבה פחות עם מערכים הגנתיים אז הגיע הזמן להשלים את השינוי וגם לנצל את זה לאימון מקסימלי של שחקנים. עידן: למה בעצם לעבור אימון? למה דווקא להבקעה? אייל: עם מערכי הגנה קשה להיות בצמרת, ולכן גם ככה לא ניצלתי 100% ממספר המתאמנים האפשרי בעונה שעברה, אז החלטתי לעבור לאימון שגם יחזק לי את ההתקפה המוגבלת וגם אני אצליח למלא את מכסת המתאמנים השבועית די בקלות. עידן: בהנחה שעדיין לא עפת מהגביע (שלב מתקדם) ויש לך משחק ליגה קשה, איך אתה מתכונן למשחק הליגה? אייל: מה זה שלב מתקדם בגביע
? בחיים לא עברתי את הסיבוב השלישי, גביע זה ממש לא התחום שלי.. בכל מקרה, מחפש עקביות, לפעמים חוזר למשחקי עבר נגד היריב כדי לנסות להבין את החשיבה שלו, בודק נעדרים ומתאים את ההרכב לממצאים. זהו בעיקר.. כמובן שגם שחקנים עם ספשלטי בהתאם למזג אוויר. עידן: יש לך הרבה שחקנים עם ספשלטי? לדעתך הם עוזרים הרבה? אייל: לא
סתם, כן, בעיקר ברמות הגבוהות הם יכולים לעשות את ההבדל, אבל בגלל שאני לא ברמות הגבוהות אני לא משתמש בהם יותר מדי. עידן: בעונה שעברה התמודדת על האליפות והמקום הראשון. איך הסתדרת מבחינה כלכלית? אתה חושב שהיית מצליח בליגה 4? אייל: מבחינה כלכלית לא ממש הסתדרתי, הגעתי למצב שההוצאות הדו שבועיות שלי גבוהות מההכנסות, אבל בקרוב אני אשפץ את האצטדיון והמצב הזה ישתנה.. אם הייתי מצליח בליגה 4? כן.. לקבוצה שלי יש פוטנציאל כספי גבוה, והייתי מנצל חלק ממנו כדי לחזק שתיים-שלוש עמדות שיספיקו לי להישרדות. עידן: לדעתך, האם רק בזכות טקטיקה אפשר להצליח? (כמובן שיש כסף אבל לא שפע כלכלי). אייל: כן, בהחלט. טקטיקה rules, והיא בעצם מה שמכריעה את המשחקים עצמם, לא כסף. למשל- הגלאקטיקוס של לירן קרסו כי לא היה לו מושג טקטי
דוגמא הפוכה- קנטונה, קבוצה שהייתה איתי בליגה, לא הייתה בעלת הסגל הכי חזק אבל עלתה ליגה בזכות החלטות טובות. עידן: מה לדעתך היא הדרך להצלחה היום במשחק למנג'ר מתחיל? איזה עצות היית נותן לו? אייל: אממ לקרוא את החוקים, למצוא מנג'ר ותיק, בעל ידע וסבלני שיוכל ללוות אותם בתחילת הדרך. לא להתעסק יותר מדי עם כסף עד שמבינים קצת את המשחק. מי שיעשה את הדברים הנ"ל יהיה לו יתרון ויוכל לבנות את הקבוצה בצורה נכונה. עידן: ההאטים עשו שינויים במשחק לפני תחילת העונה, מחירי השוק מתחילים לעלות ככל הנראה. מה לדעתך השינוי שגרם לזאת? אייל: האמת, אני לא חושב שהעלייה הקטנה הנוכחית קשורה לשינויים אלא לעובדה שאנחנו בתחילת עונה. השינויים יגדילו הכנסות, אבל לא יעלו את המחירים בצורה משמעותית. עידן: איזה שינוי לדעתך יש לבצע בהאטריק כדי לשפר אותו? אייל: אני לא משהו בשינויים שצריך לבצע כדי לשפר, אבל אני חושב שכדי לא לפגוע במשחק לא צריך להכניס את החילופים, זה עלול לסבך את העניינים והגדולה של האטריק היא בפשטות היחסית שלו. עידן: אחרי כמעט שנתיים ותשעה חודשים שאתה במשחק, אתה עדיין מצליח להתלהב ממנו? אייל: שנתיים, שמונה חודשים, ו21 יום.. אבל מי סופר.. כן, משחק מאוד כייפי, אחלה אנשים, תעסוקה לשבת בבוקר, לא נמאס ואני עדיין נהנה. לפעמים יש תקופות שאני נכנס פחות לפעמים יש תקופות שאני נכנס יותר למשחק, תלוי במצברוח, אבל מבחינת ההתלהבות- כמעט כמו בהתחלה.
המרואיין השבועי הוא: אייל הידוע בכינויו eyalpolan. Efm's Football Club (344671) שייכת ל: אייל פולן, אחד מותיקי הפורום. נוסדה ב: 02.11.2004 ליגה נוכחית: V.79 תארים: אלופת ליגה VI.531 ליגות קודמות: VI.531 מספר העברות: 134 סכום מכירות: 109,068,576 סכום קניות: 102,986,000 הישג בולט בגביע: סיבוב 3 בעונות 15 ו-13 ותק במשחק: שנתיים ותשעה חודשים, כ-8 ורבע עונות. ראיון: עידן: ושוב נתחיל עם שאלת זונע