../images/Emo124.gif

משחק חדש!!! תחברו שיר כך שתשתמשו בשמות השירים של רוני למשל כמו השיר שלי:
אני רוצה
לגלות לכם את
הסוד
והוא: להיות
הסופרסטאר
החדשה1
עולם שלם בחוץ
צריך
לרוץ כבר
כדי להרגיש את
רוח הסתיו
הקלילה
לבי פועם בגללך
בגלל שאני צריכה לבחור...
אם אתה או אם זה הוא
...זה קשה
מאמינה בך
שתעשה הכל כדי להזמין אותי לרקוד את השיר
תזיז את הישבן
ואז...בוא
וננסה שוב
כדי להשאר! ב
גבריאלה

../images/Emo41.gif../images/Emo98.gifתנסו לעשות את זה ...../images/Emo41.gif../images/Emo98.gif

זה לא חייב להיות שיר.... זה יכול להיום טקסט עם כל השירים של רוני... אתם יכולים להשתמש בחלק מהמילים ובלי כל הסמילים שאני שמתי. השירים: -סופרסטאר -אני רוצה -סוד -רוץ כבר לאמא'לה -רוח סתיו -בוא וננסה שוב -מאמינה בך -אם אתה או אם זה הוא -לבי פועם בגללך -עולם שלם בחוץ -תזיז את הישבן בהצלחה

הנה

לבי פועם בגללך, לבי רץ, עולם שלם בחוץ גילה, והתחיל לומר לחברו ''תזיז את הישבן'' והוא ביקש בוא וננסה שוב!!! וחברו אמרה ''אני מאמינה בך'' ורוח סתיו בחוץ, והסופרסטאר יצא לדרך חדשה, וגילה לכולם את הסוד שלו! הסוף

התבלבלתי!!!

לבי פועם בגללך, לבי רץ, עולם שלם בחוץ גילה, והתחיל לומר לחברו ''תזיז את הישבן'' והוא ביקש בוא וננסה שוב!!! וחברתו אמרה ''אני מאמינה בך'' ורוח סתיו בחוץ, והסופרסטאר יצא לדרך חדשה, וגילה לכולם את הסוד שלו
וחברתו אמרה:''רוץ לאמא'לה'' והוא בכה ובכה והיא אמרה''אם אתה או זה הוא
'' ואחרכך היא אמרה שהיא רוצה אותו. הסוף

השיר../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

קשה לתת אמון להיות בטוחה אז בוא וננסה שוב כי הימים חולפים כמו רוח סתיו קלילה אז אתה כן כן אתה זה שמחק בי הסופרסטאר שלי תזיז את
הישבן שלך ממנה וחזור אליי כי יש לי סוד מתוק בשבילך אני רוצה להרגיש אותך לאט לאט ולרוץ לעולם שלם בחוץ שנמצא ורק שתדע שלבי פועם
בגללך אז מאמינה בך שתחבר בי
LOVE

למעלה