EdenLovesMartin

New member
../images/Emo124.gif

רציתי להתנצל בפניכם שאני מזניחה את הפורום בזמן האחרון. התחיל הלחץ של המתכונות והבגרויות שלי, אז ככה שאין לי זמן להיות הרבה עם המחשב. אני מאוד מצטערת כי אני מבינה שאתם רוצים לקדם את הפורום וכל זה, אבל פשוט כרגע הבחינות הן בעדיפות ראשונה אצלי. אני מקווה שכולכם מבינים את זה ותסלחו לי. היום מצאתי זמן להיכנס לפורום. לפני שעתיים בערך חזרתי ממתכונת בהיסטוריה, ומחר יש לי מתכונת באנגלית (בשביל זה לא צריך ללמוד חחחחח) אז ככה שהיום אני יכולה להיות מחוברת. מחר אני כבר לא אהיה כאן, כי ביום רביעי יש לי מתכונת בתושב"ע (3 מתכונת יום אחרי יום ברצף, ראיתם מה זה? גרררררר עליהם!) אז שתדעו שאני נורא נורא אתגעגע אליכם. וספיר - עד שאני אחזור, אני מקווה לראות אותך כאן הצבע כחול כמנהלת הפורום, סבבה? חחחחחחחחחחחח אוהבת את כולכם, ביי נ.ב - זה אשכרה נשמע כמו מכתב פרידה, אה? חחחחחחחח אבל אל תדאגו, אתם לא תיפטרו ממני כל כך מהר

sapir aloud555

New member
חיחיחיחי...

מקווה שתישארי פה לעוד כמה דקות כי עכשיו אני מתקשרת לתפוז לקבוע פגישה מחר! אני מאחלת לך בהצלחה בכל הבגרויות, ולא משנה, אם את לא תהיי כאן כבר נדאוג למלא את הפורום איכשהוא, למרות שתהיי חסרה לנו מאוד
"להיפטר" ממך? זה מזה קשה עדן באמתתתת אני עכשיו רוצה לזרוק אותך בפח! [חחחח ציניות רם ציניות..] אל תדאגי, ומקווה שתשובי אלינו במהרה

sapir aloud555

New member
זהו התקשרתי לתפוזזזזז

ו... לא ענו לי.. היה משיבון, מקווה שיתקשרו אליי היום בחזרה.....
השארתי להם את מס' הטופס את השם והמס' טלפון.. ואיי אני מקווה שיענוווווו....:-S

EdenLovesMartin

New member
תודה! אני באמת זקוקה להצלחה

עם כל הבחינות האלו!!! אני כל כך שמחה שאני עוד מעט מסיימת ללמוד ולא אצטרך יותר לראות בחינות בחיים שלייייייי!!!! ובקשר לתפוז - אני באמת מקווה שהם יחזרו אלייך מהר עם תשובה. זה כבר נמשך המון זמן, לא?

sapir aloud555

New member
לא

זה מלפני פסח [התגובה שהצלחתי עם הטופס, כי לפנייה היה עוד....] אבל עד ששיכנעתי את אימא שלי..... והיום היא אמרה לי, מחר נוכל ללכת לתפוז, אז אמרתי שהיום אתקשר סוף סוף, והתקשרתי
YAYYYYY

H E L L O111

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif נתגעגע../images/Emo24.gif

מקווים שתחזרי אלינו במהרה

למעלה