Nightborn

New member
מחפשת מלחין לטקסטים...

יש לי משהו כמו עשרה-ארבעה עשר טקסטים שכתבתי במהלך השנה-ומשהו האחרונות שיושבים בפינת המחשב באין דורש והייתי רוצה מאוד להלחין (ובהמשך, להקליט) אותם. הסגנון נע בין Visual Key Rock לגות' ומטאל. אם מישהו מתעניין, נא לשלוח לי מסר- או מסנג'ר: rose_revolution בהוטמייל דוט-קום.

davidstern

New member
הג'ינג'ית המיתולוגית

כשהייתי בצבא, היא הייתה נוסעת איתי באוטובוס כמעט כל בוקר. הייתה עולה בפתח תקווה ויורדת ברמת גן. בקושי דיברתי איתה, אבל אני חושב שהיא שמה לב אליי כמו שאני שמתי לב אליה. אז עוד הייתי ביישן. כתבתי את המוסיקה הזאת וחשבתי עליה. שילוב של שמח ועצוב, מז'ור ומינור, בלוז וFאנק. צעקה שרוצה לצאת החוצה. הבחורה כבר מזמן יצאה מחיי, אבל נשארה התחושה. נשארה המוזה. מבין כל הלחנים שהלחנתי, זה אחד מהפייבוריטים שלי. ג'ינג'ית.

Leelush3

New member
יואב דגני- ימים אחרים.. ההופעה :]

יואב דגני, יוצר מתחיל, אומן מוכשר ובן אדם נפלא עוד שבוע בדיוק, ב15.10, יש לו הופעה בתמונע בת"א ... הופעה מיוחדת עם להקה (בפעם הראשונה) ... תבואו להתרשם, להינות ומבטיחים שתופתעו! שיהיה לו מלא בהצלחה !! מקווים לראותכם :) ! אתם מוזמנים לעיין במיי ספייס שלו להתרשמות: www.myspace.com/yoavdegani הפרטים המלאים בקובץ המצורף :)

r o n a 2 2

New member
מחפשת....

הייי קוראים לי רונה ואני מחפשת מישהו שעושה מוסיקה אלקטרונית בסביבות איזור ירושלים . צור קשר ב[email protected]

KELOBASS

New member
אתר חדש ללהקת HAPPY DAYS

שלום חברים מוסיקאים,אתם מוזמנים לבקר באתר החדש שלנו www.myspace.com/LIORHAPPYDAYS

inbal287

New member
../images/Emo124.gifמוכרים/דרושים/מחפשים וכו'

כל הודעה עם מספר טלפון תמחק ללא אזהרה.
הודעות בעלות אופי פרסומי יש לתאם מראש עם הנהלת הפורום, הודעות שלא יתואמו מראש וימצאו כלא מתאימות ע"י הנהלת הפורום ימחקו מיד.
השרשור ננעץ. הודעות שלא ישורשרו ימחקו.

ק ר ח

New member
דרושים

להרכב חדש שהראפר "קרח" מרים דרושים מתופף,נגני גיטרה,בס,קלידים,חצוצרה,דיג'יי-צרו קשר במסרים.

נשמת

New member
הרכב רוק מהמרכז

שמחפשת סולנית, גילאי 20+ רציניים בלבד. למע' המסרים, תודה.

BENDRUMS

New member
דרוש פסנתרן/גיטריסט להרכב ג'אז..

שיהיה לפחות עם 6 שנות ניסיון... בהרכב כרגע יש תופים,קונטרה בס וסקסופון... בן 0528966828

זמרת וכותבת טקסטים מחפשת מלחינים

שלום, אני זמרת וכותבת טקסטים שמחפשת מלחינים בסגנונות שונים: ישראלי קל, ספרדי, SOUL וכו' על מנת לבצע בסופו של דבר ולהופיע עם השירים. כמו-כן אני מחפשת נגנים לשלב יותר מאוחר. למעוניינים אנא צרו קשר במסר אישי. תודה והמשך ערב נפלא, ג'יפסי

KolHamishpaha

New member
"קול המשפחה" במופע חדש!

*קול המשפחה היא להקה המורכבת מהורים וארבעת ילדיהם. ב-3 שנים האחרונות הלהקה ביצעה קאוורים ועיבודים מקוריים לשירים האהובים של ה"ביטלס".* ב-2 לנובמבר 2007, בשעה 21:00 במועדון "קולטורה" בת"א, קול המשפחה חוזרים במופע חדש. במופע הם יבצעו שירים מקוריים, עיבודי א-קפלה מפתיעים לשירים אהובים, וקאוורים ללהקות שהשפיעו על הלהקה. בין הקאוורים: The Beatles, Queen, The Corrs ועוד. לפרטים: אתר הלהקה: http://www.kol-hamishpaha.up.co.il אימייל ליצירת קשר: [email protected] קול המשפחה בסולו ראשון: http://www.youtube.com/watch?v=nQSprGq77Lc

Nefertari

New member
שותפים ליצירה

היי אני סטודנטית למוסיקה באוני' חיפה כותבת חומר בעברית ובאנגלית. יש הרבה השפעות מגוונות וקיצוניות. אני מחפשת אנשים עם להט לנגן (ורצוי גם יכולת טובה...), אחרי צבא ועם גישה לאיזור, כיוון שהחזרות כניראה יערכו באוני':) אם אתם רוצים זה קישור ל2 סקיצות שעשיתי בבית: http://www.eganu.com/people/card.php?id=7599 אני בעקרון מנגנת על קלידים ושרה. את יכולה להיות גיטריסטית, אתה יכול להיות צ'לן, די.'גיית, פרקשניסט ובקיצור הכל מהכל. אח"כ נברר מה עושים...

Nefertari

New member
אה, כן, שלחו לי הודעות ל

מסרים הפרטיים או למייל שלי: [email protected] בימים הקרובים לא יהיה לי אינטרנט ולכן לא אוכל להגיב אז אנא היו סבלניים...

TyT2

New member
תראו את חבר שלי !! איזה יופי!!! מה הוא הכין!!

הוא הכין את המוזיקה הזאת עם תוכנה מקצועית!!! אני אישית מאוד אוהב... זה לא פרסומת!!!!! תלחצו על הפליי עם הכפתור השחור, יפעיל לכם בלי תקיעות .. חלק חלק..

Broken Down

New member
למעוניינים להופיע

בכל יום ראשון המינרווה מזמינה אתכם להקות/זמרים להופיע. לפרטים נוספים ניתן לפנות [email protected] יעלה

למעלה