Wake Up people!~

love scar me

New member
../images/Emo124.gifWake Up people!~../images/Emo196.gif../images/Emo108.gif

אזאזאזאזזז טיפה בראבק [כן זה אני מפצה ת'צמי על זה שלא יצאתי לטיול אז אני אהיה טיפה אגרסיבית] הגיעה לאוזניי שמועה מפיייה של ציפור סקסית ביותר שיש דיבור על מפגש איחוד.. אז שאני לא יתלהב?XD ,הא כן אני שני שאר ואני מזקני הפורום שעזבו עם בו הבגרויות הנוראיות ימח שימם
..] אז...דיברנו ודיברנו ...קיצר חפרנו... ומה אתם אומרים ה- 8.10 מפגש איחוד מרגש אחרי ים זמן שלא היה אחד כזה?! יאלה הגיע הזמן לפגוש את כל החדשות ות'ישנות למה געגועים לא חסר
סוכות במוי כיף קולולו קלולו

william beckett

New member
וייייייייייייייייייייייייי

שאניD: כן כן כן מפגש מפגש מפגש מפגש*_* תגיבו כי ב8 כולם באים!

M o l a n

New member
אני בעד! |בעד|

אבל סביר להניח שאני אחתוך באמצע...:) הקיצר בתור אחת מזקנות הפורום... אני בעד מפגש איחור! :)

S i d e L i p

New member
וואלה יש מצב שזורם לי..

בלי כסף אבל זורם לי חחחח אני צריכה רק לראות איך אני מסתדרת עם העבודה והכל יהיה סוכר D: כלכך מחכה כבר לפגוש את כולןןןן

Russell xD

New member
יווווווווווו כןכןכןכןכןכן!! *___*

לזכר הימים הטובים
יותר נכון.. הטובים והלא שוממים של הפורום הזה!
אני לגמרי בעד :)

Fall Out Liel

New member
חזרתי בדיוק בזמן אה? DDD:../images/Emo168.gif

ארה"ב מדהימה, האנשים בחייתי איתם מדהימים, אבל אין כמו הבנות בפורום הזה!!
count me in

william beckett

New member
טוב קבענו הודענו ועכשיו חסרים כמה דבריםP:

מקום מפגש מועדף?:עזריאלי\סנטר תבחרוP: שעה:לי טוב מ11 והלאה3: תהרגו אותי אבל חבר שלי גם יבואXD אז אם הוא יכריח אותי ננטוש באמצע>< אבל אני יהיה איתכן וניפגש והיה כיף כיף כיף D: נ.ב לא לשכוח להביא מצלמות!!

love scar me

New member
..../images/Emo108.gif

ניראה לי הכי זורם עזריאלי בגלל הרכבות וב11 למה האור נעלם מהר.. רגע ניר גם בא אליי אחורייזה ? [תגידי למה אני צריכה להכין ת'חקירה XD] מי בעד?

S i d e L i p

New member
טוב אז ככה חברים יקרים שליי

מחר (יום חמישי) נפגשים בעזריאלי שעה 11 במקום הקבוע מול הקולנוע
כלכך מחכה לזה כבררררר@#$%^

love scar me

New member
וואי גם אני @!##../images/Emo108.gif

יש לי פרפרים בבטן משום מה
[דרך אגב שחר יש לי הפתעה בשבילך..]

S i d e L i p

New member
האם את חושבת להביא מה שאני חושבת שאת

רוצה להביא ליי?? אני חושבת שבאמת יהיה איחוד הפעם D:

M o l a n

New member
זה לא... ~טוןדרמטי~

לולקס,המכונה ראסל... לא תהיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 *subsub* גם כן היא והסוסים שלה..

Russell xD

New member
מה הקשר סוסים?! ../images/Emo69.gif

ההורים שלי החליטו ביום שלישי לנסוע ביום רביעי לחופשה בצפון עם עוד חברים אז זה מה שעשינו...

אנשייייים ספרו איך היה D: ../images/Emo101.gif

אוף, הייתי במלון אז אפילו לא ראיתי את ההודעה :(

william beckett

New member
יאיייD:

במילה אחת,המפגש הזה היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!! היה כולכך כיף!,חבל שרק אני שחר שני ורעות היינו...,פעם הבאה כולם מגיעות! תמונות יש ספייסבוק של שני,כל מי שרוצה שתלך לשםP: הן מצחיקות זה בטוח^^ יש ווידיאו אבל לא מצליחים להעלות אותו><,יום אחד נירא אותו בטוחP:

love scar me

New member
חחח מאיה לך אין זכות דיבור../images/Emo108.gif

:p פעם הבאה תדרשו שמאיה לא תבוא עם חבר שלה! ולא עם זוג המתמזמזים XDD בכללי היה נחמד + בעיקר לראות את שאחר אחריי מיליון שנה ,מפגש מרגש שכלל גם פרידה של טומו ופוצ'ה :'(

william beckett

New member
אבל אבל אבל

הייתי דבוקה אליו כי הוא החריך אותי כי לא הרגשתי טוב באותו יום,שתדעי לך כימעת לא באתי!,רבתי איתו שנלך>< וזוג המתמזמזים לא יבוא יותר,מבטיחהP: ואם את זוכרת את אבי,הוא רוצה להכיר אותך יותר טובXD

love scar me

New member
חחחחחחחחחחחחח אותי?XD../images/Emo108.gif

מאיה נעלמת לי צריך לקבוע על הסושי!!

למעלה