Veronica Mars-2x22.

PunkMan

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif ספוילרים רציניים!

זה ספוילרים רציניים לתעלומות העונה אז מי שלא רוצה לדעת שיצא עכשיו. אוקי, לפי מה שהבנתי לפי פורום אחר אז..... ביבר אנס את ורוניקה! ביבר אירגן את פיצוץ האוטובוס בשביל שלא יגלו את זה! ביבר הוא עוד ילד שוודי התעלל בו! לא כ"כ הבנתי עם קית' מת או לא, אני חושב שהתכוונו שהוא גוסס אבל לא מת. ורוניקה ולוגאן ביחד! ו...זהו נראה לי :| חכו לפרק..

A n g e l u s

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

קית' לא מת. (אין מצב שהיו הורגים אותו)

Charmed Gal

New member
בטעות קראתי את זה.

פשוט, במקרה, לא יודע למה, לחצתי על ההודעה וקראתי, בלי לשים לה לאיזה שירשור אני ומה קורה. מזל שזה כל מה שהיה כתוב ולא איזה משו רציני.
עוד מעט רואים את הפרק.

Charmed Gal

New member
../images/Emo124.gif Veronica Mars-2x22.../images/Emo58.gif

תקציר לפרק: Veronica finally discovers the identity of the bus crash culprit, but is again put in danger as she tries to warn others. תקציר בתרגום עילגי: סוף סוף ורוניקה מגלה מי אחראי להתרסקות האוטובוס, אך שוב עומדת בפני סכנה כאשר היא מנסה להזהיר אחרים. תמונות מן הפרק כאן. טריילר פה. כל התגובות על הפרק לכאן בבקשה

rds15

New member
היום!!!!!11111

לצערי המחשב שלי סובל מבעית ה"אני רוצה לראות את הפרק הזה כמה שיותר מהר, אז ההורדה תיקח שבוע", אז יקח קצת זמן עד שאני אראה את הפרק. אבל בכל זאת, היום!!!!!!!!!!!!!!11111

guysahaf

New member
../images/Emo58.gif2x22

וואו... חן המטומטם הזה קצת הרס לי עם הניחוש שלו שביבר עשה את זה... אמנם גם אני חשבתי על זה אבל הוא גרם לזה להשמע הגיוני!!! אבל לפחות הלכו וסובבו את הקטע עם האונס, ובכלל שיחקו עם הקטע הזה ממש יפה, אפילו שמבחינת אופי לביבר לא מתאים בכלל לעשות את זה, והקלות שבה הוא לחץ על ההדק בסוף עם לוגן... משהו קצת לא התאים לדמות. אז מהפתרון של התעלומה הראשית מעט התאכזבתי, אבל כל השאר...! הקטע עם קית' והחלום היה פשוט נוראי ואדיר. החלום בהתחלה היה ממש עצוב, ובכלל יש כמה דברים לא פתורים. ומה בדיוק יש במזוודה של קנדל שקית' הספיק להתרשם ממש מהר, הראש של אהרון או משהו? קריסטן בל מעולה ואני ממש שמח שכל השחקנים מפעם חזרו :) הלוואי עונה שלישית לסדרה הכי טובה בטלויזיה! אה ועדיין לא החלטתי אם זה או פרק 221 הכי טובים... :)

freesoul21

New member
../images/Emo58.gif 2X22

במזוודה היה כסף ולפי הפרצוף של קית' הרבה מאוד כסף(הוא בטח שכח שהוא צריך לפגוש את ורוניקה בנמל תעופה מכמות כסף שיש שם). הכי אהבתי את דאנקן שוכר את CW לרצוח את אהרון. לדעתי העמיסו יותר מידי דברים שקרו, על ביבר, גם אונס גם רצח גם גרימה של אביו לברוח.

guysahaf

New member
../images/Emo58.gif222 כן, והבעיה היא

שמבחינת בניית הדמות של ביבר זה ממש לא מתאים. זה לא כמו אהרון אקולס בעונה הקודמת, שאמנם היה לא צפוי, אבל בסוף אמרנו "איך לא חשבנו על זה!"... כי הוא אלים, והוא בוגד, ותכלס זה מתאים לו בול לשכב עם לילי ולרצוח אותה. אבל מה שעשו עם ביבר.... לא מצא חן בעיניי בכלל וגם לא היה במקום, קצת תמוה. הקטע עם דאנקן היה מתאים ואחלה. חבל לי שוודי מת כי כמה סצנות של "אחרי" יכלו להיות מעניינות.. אז מה נשאר לנו פתוח - פיצפטריקים, המזוודה של קנדל, ורוניקה בנמל תעופה, וויבל, מה הקטע של משפחת מנינג עם לאקי ווודי.

guysahaf

New member
בעצם הבעיה האמיתית ../images/Emo58.gif222

היה המשחק של קייל גלנר. הוא אחלה שחקן כל העונה, אז אולי בעצם... זה הבימוי. היה אמין מאוד כל מה שביבר עשה - החליט להרוג את כולם על האוטובוס, ירה בלוגן, חישמל את ורוניקה, "הרג" את קית' - כל זה אמין. מה הבעיה שלי? הוא הוצג כאילו הוא נהנה מזה, כאילו לא אכפת לו. אם הוא היה משוחק יותר טראומטי וכואב, וכאילו הוא הורג את קית' באמת כי אין לו ברירה אחרת ולא כי הוא רוצה... אם הוא היה מרחם על ורוניקה כשהיא בכתה, ובכל זאת היה עושה את זה- משהו היה לי הרבה יותר אמיתי.

Charmed Gal

New member
אני לא מסכים גם עם זה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

זאת אומרת, לא לגמרי. דווקא אני לגמרי מסכים עם מה שאמרת על המשחק של קייל. לדעתי הוא שחקן מעולה, ממש. והוא אין לו מראה הוליוודי טיפוסי כזה, שזה גם מוסיף ונהדר. בכלל, הסידרה הזו מרשימה אותי עם כל ההחלטות שלה. נכון שיש שם יפים ופיות(במיוחד יפות, ורוניקה וקנדל
), אבל נגיד לוגן לא איזה קלארק קנט שנראה מפורצלן וביבר לא איזה ענק ושרירן, אלא קטן כזה. הסידרה הזו יודעת בדיוק איזו קלישאות לשבור ולא ללכת לפיהן אבל גם על איזה דברים חובה לשמור כמו דמות הגיבורה וסוג המיסתורין והטווסיט שמזכיר לי סרטים של פעם שלא כמו היום כל סרט הוא נורא צפוי. בגלל זה אני כל כך מעדיך טליזיה אבל אני לא big movie fan. זה לא מה שהיה פעם בקולנוע. בכל מקרה, לכל אורך העונה ביבר היה קצת מוזר. והמשחק היה נהדר של קייל. כי גם כשביבר ומאק עוד היו ביחד, אפילו ברגעים הכי טובים, תמיד היו לו הבעות מוזרות על הפנים. תמיד הייתה לו לטעמי מן עווית של חוסר נוחות וכאב ובגלל זה גם נורא אהבתי את ביבר מעונה שעברה. הוא מסכן כזה והוא לא מהמקובלים והוא דווקא חכם ולכאורה היה נחמד וחביב.
קצת הזכיר לי אותי.
רק שאני עוד לא פוצצתי אוטובוס(למרות שפעם בעטתי באחד
), ככה בינתיים, אולי בעתיד. אה, וגם לא נאנסתי או משו(למרות שהייתה תקרית מעניינת פעם באיזה גן משחקים בלילה שהיה הרבה וודקה...
) ע"י ראש העיר ועוד לא אנסתי(למרות שהחתול המושלם שלי
עלול להעיד אחרת). כך שלדעתי זה היה אחלה, בנו את זה נהדר. זה כמו שביום יום יש אנשים שנראים גם הכי עליזים ואתה לא יכול לדעת אם הם לא מדוכאים וחותכי ורוידים חס וחלילה בבית. אנשים יודעים להסתיר טוב מאד דברים ורגשות כשהם רוצים. ואצל ביבר זה מה שקרה. והסוף היה קצת קיצוני. זה כל הזמן גורם לי לחשוב קצת על משו שקרה בעונה 3 ב"מגרש ביתי" אם מישהו פה רואה ורוצה לעשות דיון קרוסי.

guysahaf

New member
../images/Emo58.gif222

הבנייה הייתה טובה מאוד - אם הסוף היה אחר. כל מה שביבר עשה בסוף - לגיטימי מבחינת הדמות שלו, אם הוא היה מבויים ומשחק אחרת בפרק הספציפי הזה. קצת פחות פסיכופת - הרבה יותר מבולבל, ובטראומה. אני לא יודע אם כתבתי את זה פה, אבל אם למשל כשהוא מודיע לורוניקה שהוא הולך לפוצץ את קית' - והיא בוכה, אז היה כואב לו, והוא היה באמת מרחם עליה - אבל בכל זאת יודע שהוא צריך לעשות את זה, והיה מחייג, זה היה הרבה יותר מאמין ממה שקרה, שממש לא היה אכפת לו והוא אפילו שמח לעשות את זה. אני לא אוהב שהדמות משתנה ברגע שמגלים עליה משהו, כמו ב-24 כשמגלים שמישהו בוגד ופתאום השחקן משחק אותה רשע לגמרי.

מסכים

בדיוק מה שחשבתי עליו לכל אורך פרק הסיום. אם כי בניגוד אליך, אני לא חושב שהבניה היתה כל כך טובה והכל היה כל כך לגיטימי. בחיאת, זה פשוט לא אמין. זה לא משהו של "איך לא חשבנו על זה?!", כי כמעט לא היו דברים שהובילו לזה. זה מה שנקרא "לאנוס את העלילה". כדי ליצור טוויסט אמיתי, היו צריכים להיו הרבה יותר דברים קודם לכן בעלילה שיצביעו לכיוון של ביבר. אבל בעניין של המשחק, אתה צודק לחלוטין. למרות הבעייתיות, אפשר היה להשלים עם הטוויסט הזה במידה ובאמת היו נשמרים קווי אופי של הדמות (קווי אופי שהיו קיימים עוד מהעונה הראשונה, לפני שכל הסיפור התחיל בכלל, כך שהם לא היו מזויפים). אי אפשר לקחת דמות שאנחנו מכירים כבר שתי עונות ולשנות אותה ב-180 מעלות רק בשביל הטוויסט, זה אונס מוחלט של העלילה.

inbalinbal1

New member
אני לא חושבת כמוך ../images/Emo58.gif 2X22

הבן אדם סוציופת למה שהוא יהיה בטראומה שהוא פוצץ מטוס ואני גם לא חושבת שמדובר באינוס של העלילה כמו ניקי אני חושבת שהבנייה הייתה טובה ורוניקה הסבירה לנו את התוכניות שלו מההתחלה בן אדם סוציופת מתהפך בלי שהוא עצמו מה קרה וכאשר הוא הבין הוא התאבד השנה הוא עשה כבר דברים שלא מתאימים לאופי שלו כמו להקים חברה לבד (אחרי שהוא גרם לעסק של אבא שלו לקרוס) להזמין לדיק נערת ליווי שהוא ידע שזה גבר הוא התחרפן על מאק כשהיא רצתה לשכב איתו ועוד יותר כשהיא אמרה לו שהיא דיברה עם ורוניקה זה אמין עובדה אחרת אף אחד לא היה חושד בו אבל הוא נחשד ובגלל זה זה היה אמין!!!!

M r s J o n e s

New member
זה דווקא כן מתאים../images/Emo58.gif.

האונס,הירידות הבלתי פוסקות מצד דיק וכולם,התדמית שלו,כל זה הצטבר וגרם לו לעשות את מה שעשה.

inbalinbal1

New member
וואו ../images/Emo58.gif 2X22

וואו וואו וואו אני רגע מעולפת הפרק עבר מהר חבל על הזמן היה מעצבן שהפתרון לתעלומה העונתית נדחס לתוך 3 דקות LoVe גרמו לי לבכות הקטע שורוניקה שוכבת על הברכיים שלו צרב לי בלב שניים מהאנשים שרציתי שימותו מתו אז זה שימח אותי (למעשה זה 3 אבל ביבר רציתי שהוא ימות רק מהקטע שגיליתי שהוא אנס את ורוניקה!!! לפי דעתי ביבר לא אנס את מאק מתי בדיוק היה לו זמן היא הייתה במקלחת הוא פשוט לקח לה את הבגדים והוא רץ אל הגג לתפוס את ורוניקה לא הבנתי מה היה הרעיון של ביבר נגד התיעוש של נפטון ולמה וודי ניסה להפליל את קית' מה בדיוק הציעה קנדל לקית' שהוא היה מוכן להבריז לורוניקה בשדה ולא להתקשר ואני אוהבת את דון לאמב כי האגו שלו גרם לו להוריד את קית' מהמטוס השיחה בין קלמונס לורוניקה הייתה משעשעת היה מאכזב אבל שלא ראינו את לוגן עומד מול קלמונס החלום של ורוניקה היה מוזר אבל לפחות הבנתי סוף סוף שלילי יותר גדולה מהם כי לפי החלום היא סיימה את השנה הראשונה בקולג' לג'קי יש ילד ורוניקה עלתה על זה והיא וולאס נפרדו כל אחד לדרכו פרק מדהים אבל לסדרה כזו מגיע פרק סיום עונה כפול לפי דעתי!!!!

../images/Emo58.gif2x22

אממ.. סבבה. כאילו, ציפיתי ליותר. הבימוי של הפרק היה פשוט נורא! גם נורא נחמד לשים מוסיקת רגאיי כשמישהו מתאבד, וחושבים שאבא של ורוניקה מת (כשבסוף הוא חי. וזאת ממש לא הייתה הפתעה). כשאמרו שכמה אנשים ייהרגו, לא ידעתי שאלה יהיו רק שני אנשים, שגם ככה לא אכפת לך מהם. זה היה נחמד לגלות שביבר עשה את התאונה. אבל ורוניקה קבעה את זה, סתם כי "הוא לא היה בתמונה". אז מה? זה לא יכול להיות מישהו אחר? זה חייב להיות הוא? אה, וזה היה קצת מפתיע לגלות שביבר בעצם כן אנס את ורוניקה. אבל אז זה אומר שהיא שכבה גם איתו, וגם עם דאאנקן? וואו, איזה לילה.
גם היה מבאס שהיא בסוף לא הרגה אותו. כי בתכלס, לוגן, חרא שמתערב בכל דבר , היא כן רוצחת!! ואם היא לא, אז כיף לעשות ממנה. וזה גם היה הרבה יותר מפתיע, ולא סטייל אוליבר ב--OC שבסוף לא קרה לו כלום. (אה, וזה שביבר התאבד לא שינה שום דבר). והחלום עם לילי היה בדיוק 2 דקות. אני דווקא חשבתי ו.. אממ.. די רציתי, שזה יימשך לאורך כל הפרק. ייראו את המקבילה לאיך שורוניקה באמת מסיימת, ואיך שהיא הייתה יכולה לסיים אם לילי עודנה חיה. תיאורטית, כמובן.
הפרק של שבוע שעבר היה יותר טוב. בעע.

למעלה