אני לא מסכים גם עם זה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif
זאת אומרת, לא לגמרי. דווקא אני לגמרי מסכים עם מה שאמרת על המשחק של קייל. לדעתי הוא שחקן מעולה, ממש. והוא אין לו מראה הוליוודי טיפוסי כזה, שזה גם מוסיף ונהדר. בכלל, הסידרה הזו מרשימה אותי עם כל ההחלטות שלה. נכון שיש שם יפים ופיות(במיוחד יפות, ורוניקה וקנדל
), אבל נגיד לוגן לא איזה קלארק קנט שנראה מפורצלן וביבר לא איזה ענק ושרירן, אלא קטן כזה. הסידרה הזו יודעת בדיוק איזו קלישאות לשבור ולא ללכת לפיהן אבל גם על איזה דברים חובה לשמור כמו דמות הגיבורה וסוג המיסתורין והטווסיט שמזכיר לי סרטים של פעם שלא כמו היום כל סרט הוא נורא צפוי. בגלל זה אני כל כך מעדיך טליזיה אבל אני לא big movie fan. זה לא מה שהיה פעם בקולנוע. בכל מקרה, לכל אורך העונה ביבר היה קצת מוזר. והמשחק היה נהדר של קייל. כי גם כשביבר ומאק עוד היו ביחד, אפילו ברגעים הכי טובים, תמיד היו לו הבעות מוזרות על הפנים. תמיד הייתה לו לטעמי מן עווית של חוסר נוחות וכאב ובגלל זה גם נורא אהבתי את ביבר מעונה שעברה. הוא מסכן כזה והוא לא מהמקובלים והוא דווקא חכם ולכאורה היה נחמד וחביב.
קצת הזכיר לי אותי.
רק שאני עוד לא פוצצתי אוטובוס(למרות שפעם בעטתי באחד
), ככה בינתיים, אולי בעתיד. אה, וגם לא נאנסתי או משו(למרות שהייתה תקרית מעניינת פעם באיזה גן משחקים בלילה שהיה הרבה וודקה...
) ע"י ראש העיר ועוד לא אנסתי(למרות שהחתול המושלם שלי
עלול להעיד אחרת). כך שלדעתי זה היה אחלה, בנו את זה נהדר. זה כמו שביום יום יש אנשים שנראים גם הכי עליזים ואתה לא יכול לדעת אם הם לא מדוכאים וחותכי ורוידים חס וחלילה בבית. אנשים יודעים להסתיר טוב מאד דברים ורגשות כשהם רוצים. ואצל ביבר זה מה שקרה. והסוף היה קצת קיצוני. זה כל הזמן גורם לי לחשוב קצת על משו שקרה בעונה 3 ב"מגרש ביתי" אם מישהו פה רואה ורוצה לעשות דיון קרוסי.